2012. augusztus 2., csütörtök

Havi kedvencek - Július



Egy újabb hónaptól búcsúzunk, olyan gyorsan peregnek a napok, hetek, hónapok, hogy lassan elkezdhetek nézelődni karácsonyi ajándék után. Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de én szeretem már októberben elkezdeni a nézelődést, mert így biztosan nem lesz az, hogy ott állok 2 nappal Karácsony előtt, és valakinek még nincs meg az ajándéka. Na de ez azért még egy kicsivel odébb van. A jelennél maradva, a hónapban sem vittem túlzásba a sminkelést, alapozó egyszer sem került az arcomra, ugyanis a Garnier BB krémje minden igényemet kielégítette ilyen téren. Lesz egy pár ismerős termék, amik már szerepeltek korábbi havi kedvences bejegyzésben, de mivel még mindig elválaszthatatlanok vagyunk egymástól, ismét megemlítem őket is.




Ezek azok a termékek, amelyeket az elmúlt hónap(ok)ban a leggyakrabban használtam.




A már-már veteránnak számító MAC Blot púderrel kezdem a sort. Amióta megvettem (április) szinte kirobbanthatatlan a kedvencek közül, most van itt harmadjára. Egy teszt keretein belül írtam róla bővebben is, ha még nem olvastátok, akkor itt megtaláljátok. 




Szintén visszatérő vendég a Ganier zsíros bőrre kifejlesztett BB krémje, ugyanis már előző hónapban is bekerült a havi kedvencek közé. Szuper, hogy van egy olyan termék, ami tökéletesen illeszkedik a bőrtónusomhoz, természetes kinézetet kölcsönöz és a pénztárcámat se terheli le túlságosan. Jah, és a legjobb, amiért tulajdonképpen megvettem, az a benne lévő SPF20 fényvédő, ami különösen ilyenkor nyáron elengedhetetlen. Itt egyébként olvashattok róla tesztet, illetve véleményt is.




Elég régi darab már a MAC Buff nevű pirosítója, talán még 2 éve vettem, és azóta, rendszeres használat mellett, alig fogyott belőle valami. Most, hogy egy kicsit ráuntam a Sleek Life's peach barack színére, ismét jobban előtérbe került a Buff. Ez egy tipikusan olyan termék, amire azt mondom, hogy megéri áldozni valamivel többet, mert ár/érték arányban verhetetlen. Nem porzik, nem mászkál el az arcomról, még a nap végén is ugyan olyan, mintha éppen akkor tettem volna fel.




Egy régi-új kedvenc a Nivea Lash elastic vízálló szempillaspirálja, amit még a Hello Monday-ről rendeltem. Amikor megvettem, nagyon sokat használtam, de aztán beszereztem 2-3 új spirált, és ez teljesen a háttérbe szorult. A hónapban ismét elővettem, és most valahogy sokkal jobban tetszik, mint pár hónappal ezelőtt. Csak azt sajnálom, hogy ha kifogy, nem fogom tudni pótolni, mert a HM oldalán azóta se láttam. :/




Egy Scrapbook bejegyzésben már írtam, hogy megtaláltam a legújabb kedvenc nyári rúzsomat az Alverde 86 Pink sorbet-jében. Igaz, hogy kisebb, mint egy normál rúzs, de annyira pigmentált, hogy egy húzás teljesen elegendő belőle. Nem hagy maga után fojtó, ragacsos érzést, olyan, mintha csak egy sima ajakápolót használtam volna. Sajnos kivonuló termék, én is akciósan vettem a DM-ben 700 Ft környékén, de ha szerencsétek van, még kifoghattok belőle egy-egy darabok az akciós kosárkákban.




Szemceruza még soha nem szerepelt a kedvenceim között, holott ez az egyik olyan dolog, ami nélkül (szinte) soha nem teszem ki itthonról a lábam. A kedvencem, már évek óta az Essence Black mania-ja, ami már szintén nem az állandó szortiment tagja, úgyhogy ha ez elfogy, valami újat kell keresnem. Évekkel ezelőtt használtam az Aden szemceruzáját, és ha jól emlékszem, az hasonló volt, úgyhogy lehet, hogy azzal teszek majd egy próbát. 




Az utolsó kedvenc ebben a hónapban a Sunfleur depigmentáló krémje, ami elvileg segít a májfoltok, szeplők halványításában. Nos, én nagyjából 3 hete használom rendszeresen, minden este a megtisztított bőrre viszem fel, de eddig még nem túl sok változást vettem észre. Igaz, hogy az én foltjaim se túl feltűnőek, csak közelről lehet őket észrevenni, de én ugyan olyannak látom őket, mint 3 héttel ezelőtt. Másoknál egész jó véleményt olvastam róla, és a képek is elég meggyőzőek voltak, úgyhogy én sem adom fel, ezt a tégelyt már elhasználom, ha megvettem. Minden esetre kíváncsi vagyok, hogy a végére lesz-e valami látványos változás.


Nektek mik voltak a kedvenc, leggyakrabban használt termékeitek az elmúlt hónapban? Próbáltátok már ezek közül valamelyiket?

Címkék: , , , , , , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2012. augusztus 2. 12:22 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Ha lesz változás a krémtől, kérlek mindenképpen oszd meg velünk! Nekem vannak pigmentfoltjaim és nagyon nem szeretem őket. :(

 
Időpont: 2012. augusztus 2. 14:31 , Blogger hkorinna írta...

A Mac pirosítónak nagyon jó színe van! Nekem egy Dr. Hauschka pirosító volt a kedvencem ebben a hónapban, és a BB Skin 79! :)

 
Időpont: 2012. augusztus 6. 13:01 , Blogger Viki írta...

Ha elfogy ezzel a tégellyel, mindenképpen írok róla. Előtte fotó van, remélem legalább fényképen látható lesz a változás. Bár ilyenkor nyáron rajtam több szeplő jellegű valami jön ki, mint télen. :/

 
Időpont: 2012. augusztus 6. 13:03 , Blogger Viki írta...

Igen, nagyon szeretem ezt az árnyalatot, szép nyárias színt kölcsönöz az arcomnak még télen is. :) Nekem az ázsiai BB krémek sajnos túl világosak a bőrömhöz, főleg így nyáron, úgyhogy marad a Garnieres változat. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal