2012. július 5., csütörtök

Napi köröm - Cirkusz az egész világ
Már vagy egy jó fél éve, hogy megvettem az Essence Circus Confetti lakkját, és most, a körömlakkok pakolgatása közben jöttem rá, hogy én ezt még szinte alig használtam. Talán ez az egy manikűr készült vele, de ennyi idő alatt kellőképpen elment tőle a kedvem, úgyhogy ezidáig elő se vettem. A legnagyobb problémám az volt vele, hogy nagyon nehezen lehetett szépen eldolgozni a konfettiket, hogy mindenhová egyforma mennyiségben kerüljenek. Vagy csak én voltam túl telhetetlen/türelmetlen, hogy egy rétegben akartam megoldani a tökéletes fedést. Minden esetre most újra elővettem, és így, hogy két vékony rétegben kentem fel, máris sokkal jobban tetszik a végeredmény. Az egyenletesség most sem jött össze teljesen, de azért már lényegesen jobb lett a mostani alkotásom, mint az előző. Ezentúl biztos, hogy gyakrabban elő fogom venni, mert szerintem nagyon jól fel tudja dobni még ezt a nagyon egyszerű nude lakkot is, ami egyébként az Essence-től a 07-es Café Olé.Ti mit viseltek most a körmeiteken? Megvan Nektek valamelyik ezek közül a lakkok közül? 

_______________________________________________________________________________

Ne feledjétek, még vasárnapig jelentkezhettek a nyereményjátékra (itt)! :)

16 megjegyzés:

 1. Épp azon gondolkodtam, milyen körmöm legyen a diplomaosztóra, lehet, hogy valami hasonló lesz, mert ez nagyon tetszik! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik, és gratulálok a diplomádhoz! :)

   Törlés
 2. Szerintem neked valami belső radarod van...valahogy mindig sikerült eltalálnod a legtutibb választást! :) Ez is nagyon tetszik! Egyszerű, mégis nagyszerű :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Óh, de aranyos vagy, örülök, hogy így gondolod! :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köszi, örülök, hogy Neked is tetszik! :)

   Törlés
 4. egyszerű de nagyszerű,meghoztad a kedvem hogy egy kicsit flittereskedjek a körmömön :))

  és hoztam egy kis díjat is,fogadd sok szeretettel :) http://alanora.blogspot.hu/2012/07/liebster-award-avagy-kedvenc-dijam.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a dicséretet és a díjat is! Kíváncsi vagyok a Te flitteres variációdra is! :)

   Törlés
 5. Díjat kaptál tőlem! :)
  http://s-lounge.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html
  További szép napot!
  xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon kedves Tőled! :)

   Törlés
 6. Szia!
  Szuper a blogod, eszméletlenül tetszik, fel is iratkoztam! :)
  Ha van kedved, kukkants be hozzám! :)
  Puszi!

  http://lifelikevision.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 7. Nekem is megvan a Circus Confetti! És az essence nude lakkokat is szeretem! Nagyon tetszik a blogod, fel is iratkozom! :-) Ha gondolod nézz be hozzám is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon aranyos vagy! :)

   U.I.: Imádom az új ékszereidet, főleg a türkizes fa karperecet. :D

   Törlés
 8. Óóó, ezt a kombót már én is többször felkentem pont ugyanígy (vagy az összes körmömön összekonfettizve, olyan kedves lakkozás (nagy mennyiségben pedig kis dilis:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mostanában kicsit ráuntam a színes, kiabáló körmökre, úgyhogy szinte mindig ezt a nude lakkot kenem fel. Csak annyi változatosság van benne, hogy mindig mással díszítem a gyűrűsujjam. :)

   Törlés