2014. június 20., péntek

NAPI KÖRÖM | LOSE YOUR LINGERIE


A mai manikűr a maga kis egyszerűségével azonnal belopta magát a szívembe. A szemfülesebbek már láthattak róla képet Instagramon és Facebookon is, de mindenképpen szerettem volna itt is megmutatni Nektek, már csak azért is, mert a telefonnal nem tudtam lekapni a pink igazi színét. A manikűrhöz összesen 2 összetevőre van szükség, a Rimmel | 203 Lose your lingerie babapink lakkjára és a Lovely | Rio kollekciójának Nr. 1-es lila homoklakkjára. Sajnos a Rimmel borzasztóan fed, én két rétegben vittem fel a körmeimre, de ez utólag nagyon kevésnek bizonyult, ezért a színért viszont én hajlandó vagyok felkenni belőle 3 réteget is. 

Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Ti szeretitek az ilyen "egyszerű, de nagyszerű" megoldásokat?
12 megjegyzés:

 1. Jajj akkor látom nem csak nálam nem működik a Rimmel lakk :( pedig nagyon szép :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajna nem. :/ Kíváncsi lennék, hogy az a csodaszép kék árnyalat vajon hogyan teljesít, de ezek után még nem tudtam rászánni magam, hogy megvegyem. Pedig annyira tetszik a színe.

   Törlés
 2. A legtöbb manikűröd annyira hétköznapi, hogy a mindennaposságával ér fel egy bonyolult nail art-ig! Szeretem ezt is! :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy így gondolod M.! ;)

   Törlés
 3. ÉN nagyon szeretem az ilyen egyszerű, de nagyszerű manikűröket, szerintem egyébként szuperszexi is, hogy egy kicsit csillog csak. Ehhez a Rimmelhez van egy nagyon hasonló színű Avonos lakkom, az is borzalmasan fed. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor úgy látszik ez a gyatra fedés a világos lakkok mumusa. :/

   Törlés
 4. Pont most festettem be ezzel a Rimmel lakkal a körmeimet :) csak én a gyűrűs és középső ujjamra a Rimmel space dust Aurora lakkját szoktam kenni, de majd kipróbálom ezzel a Rio-val is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, az Aurorával is biztosan gyönyörűen mutat. :)

   Törlés
 5. Gyönyörű! :) Nekem ez a kedvenc "technikám", ha lehet ezt mondani, hogy a gyűrűsujjam csili-villi, a többi pedig egyszerű, krémes. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor úgy látszik ezzel nem vagyok egyedül. Én is előszeretettel hordom így a körmeimet, mert nem kell velük sokat szenvedni, és mégis látványos a végeredmény. :)

   Törlés
 6. Annyira szuper párost alkotnak együtt ezzel a topperrel, remekül illenek egymáshoz! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Reni, nagyon örülök, hogy Te is így gondolod. Puszi. :)

   Törlés