2014. május 18., vasárnap

SCRAPBOOK - 56.

Habár az elmúlt 5 hét nálam már jócskán a vizsgákról szólt, a tanulás mellett igyekeztem észrevenni és megörökíteni az élet apró örömeit is. Többek között beszereztem pár szuper nyári cuccot, amikről hamarosan lesz egy részletesebb poszt. Illetve jó pár családi és baráti összejövetelre is sikerült időt szakítani mostanában, amikért különösen hálás vagyok, hiszen nagyjából ezek tartották bennem a lelket az elmúlt pár hétben. Sajnos a bloggal nem tudtam annyit foglalkozni, mint amennyit szerettem volna, és ez még nagyjából egy hónapig így is lesz, hiszen ha hétfőn túl leszek az utolsó vizsgámon, készülhetek az államvizsgára plusz a védésre, ami azért nem lesz piskóta. Igyekszem azért néha egy-két bejegyzést közzétenni, de valószínűleg a következő egy hónapban még ilyen csökkentett üzemmódban fog működni a blog, úgyhogy addig még egy picike türelmet kérnék Tőletek. Most viszont összeszedtem az elmúlt pár hét képeit, amiket az Instagramon már láthattatok, nézzük is őket gyorsan. 


Day 61.: Új szandi és táska beszerezve, most már jöhet a nyárDay 60.: Candyland / Day 62.: Dupla szivárvány / NOTD / Day 63.: Végül csak sikerült rátalálnom az akciós Bioderma csomagraAnyák napi virág Anyának ♥Bálozós manikűrDay 64.: Home made Bake rolls / Day 65.: Pünkösdi szegfű a lila legszebb árnyalatában / Bálozós frizkó / SzülinapoztunkBálozós ruciDay 66.: HabzsidőzsiNektek, hogy telt az elmúlt néhány hét?
12 megjegyzés:

 1. Gyonyoru vagy abban a balozos ruhaban! :) meg egyebkent is ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj de drága vagy Nikóca, köszönöm szépen. :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy így gondolod. :)

   Törlés
 3. Szia! :)
  A sarut melyik üzletben vetted? gyönyörűséges :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A debreceni Skálában vettem, nagyjából 2.500 Ft-ért. Érdemes most ott szétnézni, mert nagyon sok szép cipellőjük van. :)

   Törlés
 4. olyan szépséges voltál a báli ruhácskádban, öröm nézni! :) (persze a fincsiségeket és a körmöket is, de most ez volt az "extra".) ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj Dyna, Te minden hozzászólásoddal mosolyt csalsz az arcomra. :)

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Köszönöm szépen Kata, örülök, hogy Neked is tetszik. :)

   Törlés
 6. Hol vetted a balozos ruhadat? Nagyon szep, kifinomult :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Kinga. :) Még vagy 4 hónapja vettem a miskolci Stop Shop-nál lévő Invázióban. Ha jól emlékszem 2.900 Ft-ba került. :)

   Törlés