2014. június 6., péntek

NAPI KÖRÖM - CITROMTORTA


Az utóbbi időszak visszafogott manikűrjei után végre valami izgalmasabb, igazi nyári színösszeállításra vágytam. Így esett választásom a Lovely Gloss like gel kollekciójának Nr. 130 sárga lakkjára, amit szintén egy Lovely lakkal, a Classic kollekció Nr. 25 fehérjével és a Rimmel Space dust ezüst homoklakkjával dobtam fel. Az igazat megvallva úgy emlékeztem, hogy ennél egy picivel élénkebb ez a sárga lakk, de végül így is nagyon tetszik a végeredmény, abszolút illik a mostani hangulatomhoz.
Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?
11 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Köszi Mazsola, örülök, hogy tetszik. :)

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Ugye?! :) Nekem annyira bejött ez a gyűrűsujj "minta", hogy más színekkel is ki akarom majd próbálni.

   Törlés
 3. nagyon jól néz ki! fehér alapra kenve pedig még élénkebb is lehet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe?! :D Legközelebb ki fogom próbálni fehér alapon is. Köszi a tippet! :)

   Törlés
 4. Nagyon szépséges: ) Nekem se fed a Lovely sárga ezért a Manhattan régebbi kiadású lakkjához nyúlok az két réteg után szépen fed. De ha használom a Lovelyt fehér lakkot kenek alá: )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Azrail. :) Nekem nem is annyira a fedéssel volt gondom, inkább azzal, hogy valami élénkebb színt szerettem volna, de akkor ezek szerint fehér alappal működőképes a dolog. :)

   Törlés
 5. Hihi, nálam is szerepelt citromtorta néven manikűr :-D A Te verziód sokkal nyáriasabb, az enyém még inkább tavaszi. Nagyon tetszik ez a mani, lehet, hogy megihletődöm majd általa :-)

  VálaszTörlés