2014. március 1., szombat

LOVELY - BLINK BLINK NR. 1


A kék csillámos Lovely lakk után ez a lila csoda volt a másik nagy várományosom. Mostanában teljesen odáig vagyok a lila színért, pedig eddig nem különösebben érdekelt, úgyhogy a Lovely Blink Blink Nr. 1-nek különösen örültem. 
A korábbi Lovely lakkokhoz hasonlóan most is 8 ml-t kapunk, ami még egy sima körömlakkból is elég nagy adag, hát még egy fedőlakkból. Az ecsete is a szokásos, vastag, széles és egy picit bumszli, de persze közel sem annyira, hogy emiatt az apróság miatt lemondjunk róla. 

Szerencsére ezt az üvegcsét is bőven telezsúfolták csillámmal és glitterrel, úgyhogy egyáltalán nem kell kutakodnunk utánuk, ha a körmünkön is akarunk látni belőlük. 

Az előző két Blink Blink lakk után nagyon kíváncsi voltam, hogy ez vajon színes vagy színtelen alapot kapott, de végül egy picit csalódnom kellett, mert valahogy se nem ilyen, se nem olyan. Pontosabban itt egy enyhén piszkos, szürkés lakkba kerültek a kis díszek, ami fehér alapra felkenve például elég csúnyán mutat. A sötét színeken viszont mesés, a feketén és a sötétlilán, sőt még a világoslilán is eszméletlenül néz ki, úgyhogy végül is így annyira nem bánom, hogy a fehérrel nem tudom majd kombinálni. 


A kisujjamtól haladva az alábbi körömlakkokat használtam alapként:

♥ She - 115
♥ Lovely - Nr. 34
♥ Da Vinci - 45
♥ Lovely - Mirror nails Nr. 1
♥ Lovely - Classic Nr. 192

Ezt a szürkés alapszínt leszámítva szerintem egy egész szerethető lakkot sikerült megalkotni a Lovely Blink Blink Nr. 1. "személyében". Ha szeretnétek megvásárolni, a Rossmann drogériában megtaláljátok a többi Lovely lakkal együtt. Ha nem csal az emlékezetem, 500 Ft körüli áron lehet hozzájutni.NEKTEK, HOGY TETSZIK A LOVELY BLINK BLINK NR. 1? TI SZERETITEK A CSILLÁMOS LAKKOKAT?

10 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Nálam most per pillanat a fekete győzött egy hajszálnyival, de tény, hogy a Da Vincivel is csodás. :)

   Törlés
 2. Nagyon szép lett ez a mani is! :)

  Van nálam egy nyereményjáték, ha gondolod nézz be. :)
  http://moonangelstories.blogspot.hu/2014/02/nyeremenyjatek.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, örülök, hogy tetszik. :)

   Törlés
 3. gyönyörű lett!:)
  Emma xx
  http://iemmafashion.com/

  VálaszTörlés
 4. Wow, csodaszép lett a manikűr!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy Neked is tetszik Bogi. :)

   Törlés
 5. Én sokáig gondolkodtam, hogy tetszik-e sem, amikor felkentem, de végül a nemre jutottam. :/ Átlátszó alapban szerintem sokkal jobb lenne.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az igazat megvallva nekem sem túl szimpi ez a szürkés alap. :/

   Törlés