2014. február 26., szerda

LOVELY - BLINK BLINK NR. 2


A Lovely Blink Blink lakkok közül ez a csodás kék színű Nr. 2 volt az, amit a leginkább ki szerettem volna próbálni. Egyszerűen imádom a kéknek ezt az árnyalatát, ezekkel a lila és piros glitterekkel kombinálva pedig még inkább levett a lábamról. A külsőségeket tekintve a Lovely Blink Blink Nr. 2 teljes mértékben ugyan olyan, mint a bronzos Nr. 8. Széles és tömött ecset, ami ismételten rengeteg anyagot vesz fel egyszerre. 

Amíg ki nem próbáltam, azt hittem, hogy itt is csak simán egy átlátszó lakkba vannak belekeverve a csillámok és a glitterek, de nem. Ennek a lakknak van egy enyhe kékes alapszíne, ami elég világos ahhoz, hogy szinte bármilyen - színben harmonizáló - lakkra rákenjük, és elég sötét ahhoz, hogy 2-3 rétegben önmagában használjuk. Éppen ezért kipróbáltam mindkét verzióban, a hüvelykujjamon önmagában láthatjátok a Blink Blink Nr. 2-t két rétegben, a többi ujjamon pedig különböző színes alapokat választottam hozzá.


A kisujjamtól haladva a következő lakkokat használtam alapként:

♥ She - 115
♥ Lovely - Nr. 34
♥ Lovely - Pearl base Nr. 6.
♥ Essence - Breaking dawn 01 jacob's protection

Önmagában nekem annyira nem tetszik, viszont fekete alapon szerintem valami mesés, biztos vagyok benne, hogy még sokszor elő fog kerülni díszítésnél. Ha szeretnétek megvásárolni, a Rossmann drogériákban keressétek, nagyjából 500 Ft körüli áron tudtok hozzájutni. Nektek, hogy tetszik ez a lakk? Beszereztétek valamelyik körömlakkot a Lovely Blink Blink kollekciójából?

8 megjegyzés:

 1. Üvegben nagyon tetszik, de így kicsit csalódás, azt hittem kékebb. :\
  Feketén egyébként egészen jól néz ki. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én meg valamiért pont azt hittem, hogy sima átlátszó lesz az alap, és csak a csillámok meg a glitterek lesznek kékek. :D

   Törlés
 2. a gyűrűsujjadon és a mutatón lévő változat a legszimpibb, meg üvegben is guszta, de biztosan kihagyom, nem olyan nagy puki. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a gyűrűsujj a kedvencem, úgy tűnik az összes Blink Blink lakkhoz a fekete passzol a leginkább. :D

   Törlés
 3. gyönyörű szép lett:) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. Nekem is meg van és is úgy szeretem jobban ha van alatta egy réteg másik színű lakk. nem rossz de én többet várnék tőle. *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, önmagában szerintem sem olyan nagy durranás, de feketével egész csini. :)

   Törlés