2014. február 9., vasárnap

7. MANIKŰRVADÁSZ - SZÜLINAPI KÜLÖNKIADÁS


Elérkeztünk a 7. Manikűrvadászhoz, ami egyben egy szülinapi különkiadás is. Isabella, a Manikűrvadász megálmodója erre az alkalomra egy kis különlegességgel készült, ugyanis a mostani fordulóban minden jelentkező külföldi blogot kapott párként, így ezúttal azok is részt vehettek a mókában, akiknek amúgy nincs blogjuk. Persze most is nagyon izgultam, hogy vajon melyik külföldi bloggerniától kell majd vadásznom, és a szerencse úgy hozta, hogy a More Nail Polish blogot kaptam.

A választás most sem ment egyszerűen, ugyanis rengeteg csodaszép és elég bonyolult manikűrt találtam Kitties oldalán, de végül sikerült találnom egy olyat, amit viszonylag vállalhatóan el tudtam készíteni. Az eredeti ez a gyönyörűséges páva ihletésű manikűr volt. 


Az én verziómhoz alapként az Essence 76 Hard to resist-jét használtam 2 rétegben, amire egy szivaccsal ütögettem fel a Laura Conti 37. zöld lakkját. Miután ez teljesen megszáradt, a Lovely Mirros Nails Nr. 3. körömlakkjával nyomdáztam a Born Pretty Store QA57-es lemez hálós mintáját minden körmömre. 
Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?

Nézzétek meg a többiek alkotásait is:

10 megjegyzés: