2014. január 20., hétfő

ESSENCE - 142 GREY-T TO BE HERE


Ma ismét egy kifutó Essence terméket hoztam Nektek, méghozzá a 142 Grey-t to be here-t. A miskolci Müllerben találtam rá és első pillantásra csak egy egyszerű szürke lakknak tűnt, aztán amikor megláttam benne a szivárvány színeiben pompázó kis csillámokat, vagy inkább miniatűr méretű pelyheket, már nem tudtam ott hagyni. 


Az ecsete a szokásos széles és vastag, furcsán lekerekített végű. Az én körmeimhez egy picit nagy, pedig szerintem egyáltalán nincsenek kis körmeim. Állagra mintha egy picit folyósabb lenne, mint a többi Essence lakk, ami a felvitelt is megnehezíti egy picit. Konkrétan úgy kellett vele ügyeskednem, mert ha nem húztam le eléggé a felesleget, akkor túl sok lakk került a körmeimre, ha pedig jobban odanyúltam, akkor már szinte semmi nem maradt az ecseten. De ettől függetlenül azért lehet vele boldogulni. 

A színe, hát az valami csodás, nem is tudom, eddig, hogy nem vettem észre a drogériák polcain ezt a szépséget. Bíztam benne, hogy nem csak az üvegben, hanem a körmeimen is fognak látszódni a kis színes pelyhecskék, és szerencsére nem kellett csalódnom. Nézzétek csak.


Hát a képeken azért nem sikerült teljesen előcsalogatni a kis csillogó pelyheket, de valami talán így is látszik belőlük. Mondjuk a valóságban is csak közelről látszanak igazán, de úgy nagyon.

A tartósságáról már sajnos nem tudok ilyen jókat mondani. Pénteken kentem fel 2 vékony rétegben a szuper Morgan Taylor - Need for speed felé, amivel a többi lakk simán bírta 4-5 napig a gyűrődést, a Grey-t to be here viszont már szombatra lepattogott szinte minden körömvégemről. Egyedül a jobb mutatóujjam bírta, az még teljesen ép volt, viszont így is kénytelen voltam lemosni, mert a többi nagyon csúnyán nézett ki. Elképzelhető, hogy más alaplakkal tovább bírja, csak épp ezzel nem kompatibilis, minden esetre azért sajnálom, mert tényleg egy elég különleges színről van szó.

A többi kifutó Essence termékhez hasonlóan ez is 349 Ft-ba kerül, és elvileg a DM, Rossmann és Müller drogériákban, valamint a Douglas parfümériában tudjátok megvásárolni. Az igazat megvallva nem vagyok biztos benne, hogy újravásárolnám így, hogy tudom, csak 1 napot bír. De a szín miatt talán ennek ellenére is rábeszélném magam még egyszer. Nektek, hogy tetszik a Grey-t to be here? Megvásároltátok már korábban, vagy most a leárazások során?

14 megjegyzés:

 1. Ó, kár érte, mert a szín valóban csodás. Nekem is megvan, de persze a géllakknak köszönhetően rajtam vidáman elvan 5-6 napig is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, annyira sajnálom én is, mert tényleg csodás színe van. :/ Minden esetre teszek majd még egy próbát, hátha más alaplakkal jobban bírná.

   Törlés
 2. Tényleg kár érte. :-/ Olyan szép szürke szín.

  VálaszTörlés
 3. Tényleg szép, na de 1 nap... Kíváncsi vagyok más alappal meddig húzza.Utálom, h megváltoztatták az essence lakkokat! :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is, pedig régen nagyon jó ár/érték arányúak voltak. Talán ezért sem hoznak mostanában annyira izgalomba az Essence lakkok.

   Törlés
 4. Nagyon szép a színe, kár, hogy annyira nem tartós...

  VálaszTörlés
 5. Hát igen, tényleg kár érte. :/

  VálaszTörlés
 6. Csodaszép...de a minőség....nem értem hogy sikerült ennyire elb-szni a tök jó Essence lakkokat...áh...komolyan régen rá sem néztem más márkára, most meg csak legyintek, hogy hiába szép 1 nap még nálam sem ok...(mostanában 2 naponta festem át a körmeimet, de 1 nap azért már túlzás szerintem is)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az tuti, hogy az új Essence lakkokkal én is sokkal óvatosabb vagyok.

   Törlés
 7. Szép színe van, szemeztem is vele, de végül nem jött velem. De így nem is bánom annyira... :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Más alap- és fedőlakkal elképzelhető, hogy jobban bírná, de ha van hasonló színed, akkor szerintem sem kell, hogy fájjon érte a szíved. :D

   Törlés
 8. Régóta megvan nekem is, nagyon szép szín.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És Neked mennyire tartós ez a lakk Andi?

   Törlés