2014. január 18., szombat

ÚJ RUCIT KAPOTT A BLOG


A blog a közelgő 2. szülinapja alkalmából új rucit kapott. Igazából a fejlécen és a háttéren kívül túl sok mindent nem változtattam meg, viszont azért így is elég jelentős a különbség. Mindenképpen valami letisztult, minimál stílust szerettem volna, egy picit már meguntam a színeset, és szerintem ez egészen jól össze is jött. Remélem Ti sem bánjátok a változást, és legalább annyira fogjátok majd szeretni ezt az új külsőt, mint én. :)


Most is arra kérnélek Titeket, hogy ha valamelyik gomb nem működik, vagy valami hibát vesztek észre, szóljatok, hogy ki tudjam javítani! És persze véleményeket, észrevételeket is szívesen fogadok az új külsővel kapcsolatban.

14 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik az új ruha, és igazán illik is Hozzád! Ha netán hibát észlelek, szólni fogok :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik Katy! És előre is köszönöm! :)

   Törlés
 2. Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint az előző :3 szép lett!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Dii. Én nagyon szerettem az előző sablont is, de ez most határozottan jobban tetszik. :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köszi Mea, örülök hogy Neked is tetszik. :)

   Törlés
 4. Szerintem is szuper lett, jobban tetszik mint az előző! :)

  VálaszTörlés
 5. Válaszok
  1. Örülök, hogy Neked is jobban tetszik! :)

   Törlés
 6. Nagyon Vikis! :) Bár a rólam menüpontnál szereplő képnél szerintem csak jobbakat láttam rólad, de hát ez is szubjektív.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Dyna! Anyának is hasonló volt a véleménye a képpel kapcsolatban, úgyhogy gyorsan kerestem egy másikat. Szerinte ez jobb, hát majd meglátjuk. :D

   Törlés
  2. Hehe, az instán írtam 1-2 órája, h erre a képre cseréld ki és igen, Te is így gondoltad, ezen most nagyon jót somolyogtam. :) Hallgass máskor is anyukádra! ;)

   Törlés
  3. Igen, én is jót mosolyogtam rajta. :D Egyébként az ilyen dolgokban mindig kikérem Anya véleményét, és legtöbbször meg is fogadom a tanácsát. :)

   Törlés