2014. január 2., csütörtök

Essence kifutó termékek - 2014 tavasz

Lassan elérkezünk az Essence szokásos tavaszi szortimentfrissítéséhez, ez pedig azzal jár, hogy néhány terméktől véglegesen el kell búcsúznunk. Első pillantásra én egyikért sem fogok különösebben könnyeket hullajtani, mert az új termékek szerintem sokkal izgalmasabbak lesznek, a következő bejegyzésben majd meglátjátok Ti is. Sőt, inkább örülök, mert így pár dolgot még be tudok szerezni akciósan.

A kifutó termékek közt 4-es és 6-os szemhéjpúder paletták, szemceruzák, szempillaspirálok, műszempilla, szemhéjtus matricák, XXL shine, stay mat és stay with me szájfények, gel tintek, ajakbalzsamok, rúzsok, szájkontúrceruzák, BB krémek, mattító púder, korrektor és persze jó pár körömlakk is lesz. Na de nézzük is, hogy pontosan melyikek. 

Amire mindenképpen szeretnék lecsapni, az a Stays no matter tusfilc, egy gel tint, és néhány körömlakk. Ezek közül első körben a 112-es, a 155-ös és a 163-as nude homoklakk az ami jobban érdekel, de majd meglátjuk, élőben melyik hogyan fog tetszeni. Ti mit szóltok a 2014-es tavaszi kifutó termékekhez? Van olyan, amit kifejezetten sajnáltok, hogy többé már nem lesz elérhető? Mik azok, amiket mindenképpen szeretnétek majd beszerezni közülük?Facebook  |  Bloglovin  |  Pinterest  |  Instagram4 megjegyzés:

 1. Én csak a Stay Matt ajakkencéket, illetve a szájkontúr ceruzákat vizslatnám meg közelebbről, más nagyon nem fogott meg. :)

  VálaszTörlés
 2. Én is kipróbálnám azokat a lakkokat, amiket kinéztél. :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem a time for romance bordó glitteres körömlakk már meg van és imádom, muszáj vennem majd még egyet belőle. Ezt az egyet sajnálom, hogy megszűnik! :(

  VálaszTörlés
 4. Remélem mindenkinek sikerül majd lecsapnia a kiszemelt dolgokra! :D

  VálaszTörlés