2013. december 20., péntek

Napi köröm - Karácsonyfa


Olyan gyorsan eltelt ez a hónap, hogy csak kapkodom a fejem, mintha tegnap lett volna Mikulás, a jövő héten viszont már Karácsony. Ennek alkalmából pedig itt vagyok az idei utolsó karácsonyi manikűrrel, amivel már talán találkoztatok is az Essence Facebook oldalán, most viszont hoztam róla több képet is. Az elkészítéshez az Essence - Do you speak love, és a She - 115-ös körömlakkjait használtam két rétegben. A gyűrűsujjamon pedig a szokásos módon a második réteg száradása előtt belenyomogattam a kis strasszokat a körömlakkba.Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?Facebook  |  Bloglovin  |  Pinterest  |  Instagram9 megjegyzés:

 1. Mekkora cuki lett! :D Nagyon tetszik ez a megoldás. :3

  VálaszTörlés
 2. Szia! bocsi, hogy ide írok, mi a különbség az insagram és a statigram között? van egyáltalán? ugyan az a kettő és belehet állítani így is meg úgy is? Köszönöm :))

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen Lányok, nagyon örülök, hogy Nektek is ennyire tetszik. :)

  Névtelen: Ha jól tudom csupán annyi a különbség, hogy ha valakinek nincs okostelefonja, akkor számítógépen a Statigr.am-on tudja megnézegetni az eredetileg Instagramra feltöltött képeket. :)

  VálaszTörlés