2014. január 17., péntek

NAPI KÖRÖM - HÓPEHELY


Általában nem szoktam egymást követő két héten nagyon hasonló manikűrt hozni, most mégis megteszem. Egyszerűen annyira bejött ez a fehér-ezüst kombó, hogy még mindig nem tudok tőle elszakadni, és mivel a Born Pretty Store-ról rendelt hópelyhes nyomdapalettám is megjött, még nagyobb volt a kísértés. A kis- és a hüvelykujjamra a Rimmel Space Dust - 007 Shooting star homok hatású ezüst lakkját használtam, a középső- és a mutatóujjamra pedig a zúzmarás Tribal körömlakkját. A gyűrűsujjamra először a She - 115-ös fehér lakkja került két rétegben, amire a Born Pretty Store QA58-as nyomdapalettájáról mintáztam pár hópelyhet a MUA Shade 11 körömlakkjával.

♥ Rimmel Space Dust - 007 Shooting star
♥ She - 115
♥ MUA Shade 11
Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?
13 megjegyzés:

 1. Tetszik! :) A S-he fehér lakkjáról mi a véleményed? Tartós, szép fehér? Gondolom 2 réteg kell a tökéletes fedéshez?! :)

  VálaszTörlés
 2. Mea (Nail Polish Maniac Blog): Köszi Mea, örülök, hogy tetszik. :)

  Gabica: Az igazat megvallva ez életem második fehér lakkja, szóval túl nagy összehasonlítási alapom nincs, viszont nekem annyira bevált, hogy nem is jutott eszembe más alternatíva után nézni. Két rétegben szépen és egyenletesen fed és szerintem a tartósságával sincs gond, fedőlakkal kb 3-4 napot simán kibír. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi a választ :) eddig Lovely fehérem volt, amit szerettem, de kellett a 3 réteg a szép fedéshez, aztán Moyrát vettem, de az teljesen olyan, mint egy hibajavító :S

   Törlés
  2. Nekem ebből 2 réteg bőven elég, szóval egy próbát megér. :)

   Törlés
 3. Gyönyörű:)) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. Csini lett! :3 Mostanában állandóan a lovely ezüst sand lakkját használnám legszívesebben. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. :) Akkor úgy látszik, nem vagyok egyedül ezzel az ezüst mániámmal. :D

   Törlés
 5. Nagyon aranyos lett! :) Hasonlóval már én is próbálkoztam, de nekem a nyomdázás soha nem jön össze. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Betti. :) Nagyon sok múlik a egyébként a lakkon, hogy mivel nyomdázol. Igazából ez sem tökéletes, mert nem eléggé sűrű, és emiatt elég halványan látszik csak a minta, bár nyilván ez a színéből is adódik. Nemrég láttam valahol egy manikűrt, aminél "tükörhatású" lakkot használtak nyomdázáshoz, és baromi jól nézett ki, úgyhogy legközelebb a Lovely Mirror Nails lakkokat fogom majd kipróbálni nyomdázáshoz. :)

   Törlés
  2. Egyébként pedig gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás... ez a kulcsa mindennek. :)

   Törlés
 6. hello ,people who have tumblr can follow us on tumblr:http://bornpretty2014.tumblr.com/

  VálaszTörlés