2013. október 28., hétfő

Szempillanövesztő projekt



Az őszi Glamour napok előtt az Alverde kuponnal voltam a legnagyobb gondban, ugyanis több dolgot is ki szerettem volna próbálni tőluk, kuponból viszont csak 1 volt, így döntenem kellett. A Krémmánián rengeteg szuper véleményt olvastam az Alverde Over Night Coffein Serum-ról és a Lash Booster-ről is, és mivel, többen is azt írták, hogy a kettő együtt bombasztikus szempillanövesztésben, eldöntöttem, hogy mindkettőt megveszem. Az igazat megvallva a szempilláim hosszával annyira nincs is problémám, viszont egy korábbi szerencsétlen műszempilla eltávolítás közben egy jó adag saját pillát is sikerült kitépnem és ez közelről nézve elég látványos. Ezért úgy döntöttem, hogy a tavalyi körömápoló projekt után most szempillanövesztésbe kezdek, és igyekszem majd ezt dokumentálni itt a blogon is, hogy Ti is nyomon tudjátok követni a változást {legalábbis nagyon remélem, hogy lesz változás :D}. 





Az Alverde Over Nigt Coffein Serum, ahogy a nevében is benne van egy éjszakai regeneráló szérum. A 8 ml-es kiszerelés 1.000 Ft környékén van teljes áron a DM üzleteiben. A csomagolása teljesen olyan, mint egy szempillaspirálé, egy átlátszó kefével tudjuk felvinni a szempillánkra az anyagot. Én az esti sminktisztítás után szoktam bekenegetni vele a szempilláimat. Maga a szérum egy áttetsző fehéres krém, ami felkenve egyáltalán nem látszik, talán csak annyi, hogy picit "nedvesebbnek" tűnnek tőle a pillák. Nekem a felvitel után 1-2 percig egy picit szokta csípi a szemem, de szerencsére ez nem tart sokáig. A csomagoláson sehol nem találom az összetevőlistát, a Krémmánia szerint viszont a 2. helyen az alkohol áll, úgyhogy valószínűleg ez lehet a ludas. Mondjuk azt én sem értem, hogy egy szemre való termékbe mi a fenének az alkohol, na de mindegy. Mivel nem annyira zavaró, szemet hunyok felette.





A másik csodatermék, amit bevetek a szempillanövesztő projekt során az az Alverde Lash Booster szempillanövesztő szérum. Itt a csomagoláson nem sok hasznos infót találunk, csak annyit, hogy naponta 1-2 alkalommal kell felvinni belőle a szempillatőre és tulajdonképpen utána már csak várnunk kell a csodára. Az éjszakai szérumhoz képest ez szinte teljesen szagtalan, inkább csak egy enyhe édeskés beutése van, de ezt csak nagyon közelről lehet érezni. Az állaga sokkal hígabb, mint a koffein szérumnak, szinte már vizes hatású, és tulajdonképpen egy kis szemhéjtusra hajazó ecsetelővel kell felvinni az átlátszó anyagot a szempillatőre. Én ezt naponta egyszer, a reggeli sminkelés előtt szoktam használni, utána szerintem már elég fura lenne a kifestett szempillákra kenegetni. A szempillanövesztő szérum az éjszakai regenerálóhoz képest jóval drágább, majdnem dupla annyiba kerül. Teljes áron 1.900 Ft-ért lehet hozzájutni a DM-ben, ami tény, hogy nem kevés, de ha tényleg olyan hatásos, mint ahogyan azt a Krémmánián írják, akkor szerintem bőven megéri az árát.

Nos, ezzel a két termékkel vágok neki a projektnek, remélem tényleg lesz érdemi változás az elkövetkező néhány hétben. De hogy valóban mérető legyen a dolog, és, hogy Ti is nyomon tudjátok velem együtt követni, hoztam egy képet a szempilláim jelenlegi állapotáról. Egyelőre úgy tervezem, hogy 3-4 hét után jövök majd egy helyzetjelentéssel, de ha időközben esetleg fél méteresre nőnének a pilláim, akkor hamarabb hozom majd a képeket. :D






Ti próbáltátok már az Alverde szempillaápoló készítményeit? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok velük kapcsolatban?






Címkék: , , ,

3 megjegyzés:

Időpont: 2013. október 28. 21:23 , Blogger dyna írta...

az éjszakai koffein szérum van meg olyan 3-4 hónapja, elégedett is vagyok (voltam, mert most picit valamitől megtöredezett a bal szememen pár pilla, nem is értem, mitől) vele, amikor rendszeresen használtam érezhetően visszanőtt minden régen feledett pillám. két barátnőmnek is vettem most glamour kuponosan ilyet, hadd erősítsenek ők is pilláikat. lehet, h megveszem majd valamikor a másik szérumot is a teljes siker érdekében... :)
hajrá neked is, Viki, várom a beszámolódat! ;)

 
Időpont: 2013. október 29. 15:57 , Blogger Johanna (YouYou) írta...

Ez izgin hangzik,várom a beszámolót! :)

 
Időpont: 2013. október 30. 10:18 , Blogger Viki írta...

dyna: Na, ez nagyon ígéretesnek tűnik, úgy látszik, akkor tényleg tud valamit ez a kis szérum. :D

You You (marlenkablog): Igyekszem minél hamarabb beszámolni a változásokról. :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal