2013. október 20., vasárnap

Manikűrvadász 5. forduló - JelentkezésA napokban az a megtiszteltetés ért, hogy Lora, a Manikűrvadász 4. fordulójának házigazdája megkeresett, hogy lenne-e kedvem levezényelni a következő kört. Mivel már alig vártam a folytatást, és mert amúgy is egy szuper kezdeményezésnek tartom a Manikűrvadászt, természetesen nem mondhattam nemet egy ilyen ajánlatra. De, hogy mi is ez az egész, a Tovább után kiderül. :)

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan hallottatok már a Manikűrvadászról, azok kedvéért viszont, akik most találkoznak vele először, ejtenék róla néhány szót. Nos ez tulajdonképpen egy kreatív játék, ami a Vaníliamámor blog írónőjének, IsaBellának a fejéből pattant ki. A lényeg, hogy a jelentkező bloggerek sorsolás útján kapnak egy párt, akinek a blogjáról egy tetszőleges manikűrt kiválasztanak és újragondolnak. Természetesen nem kell pontosan ugyan olyannak lennie, apró módosítások lehetnek benne, a lényeg, hogy azért nagyjából hasonlítson az eredeti alkotásra. És akkor nézzük az 5. forduló menetrendjét. :)


1. Jelentkezés
Ha sikerült felkeltenem az érdeklődésed, és szívesen részt vennél a játékban, csupán annyi a dolgod, hogy küldesz egy emailt a cheap.and.chic.look@gmail.com-ra, amiben megírod a blogod címét. 
A játékra egészen 2013. november 3-ig lehet jelentkezni.

2. Párok kihirdetése
A jelentkezési határidő lezárulta után, sorsolás útján felállítok egy sorrendet, amiben mindenkinek az utána következő bloggertől kell majd választania egy tetszőleges manikűrt. 
A párok kihirdetésére 2013. november 4-én kerül majd sor. 

3. Az elkészült manikűrök közzététele
Miután mindenki megkapta a párját, 2 hetetek lesz elkészíteni a manikűröket, a közzétételt pedig egy InLinkz bloggyűjtő oldal segítségével fogjuk megoldani, hogy mindenki munkája egy helyen legyen. 
A közzététel időpontja 2013. november 18. 18:00 óra.Remélem, hogy sokat kedvet kaptok majd a játékhoz, és november 18-án rengeteg szépséges manikűrben gyönyörködhetünk. Lányok, jelentkezésre fel! :)


11 megjegyzés:

 1. Jajj de jó *-* Amúgy ezt soha nem tudtam, hogy mi szerint lesz 'kiválasztva' a fordulók házgazdája, de most már ez sem titok. Természetesen jelentkezek is azonnal!

  VálaszTörlés
 2. Wíí *-* Máris küldöm az e-mailt! :)

  VálaszTörlés
 3. Ment a jelentkezés :) Már alig vártam :3

  VálaszTörlés
 4. Most először én is jelentkeztem. :)

  VálaszTörlés
 5. Én is küldtem mail olyan izgi ez a játék :D

  VálaszTörlés
 6. én is mindenképp jelentkezem, sajnos az előző fordulóról lemaradtam, ez a hátránya annak, hogy a kolesz miatt ritkán vagyok net közelben és sok minden elkerüli a figyelmemet...:/ na de majd most:D

  VálaszTörlés
 7. De jó, már nagyon vártam az újabb fordulót :)

  VálaszTörlés
 8. ÚÚÚ, erről már nem maradok le! :)

  VálaszTörlés