2013. október 1., kedd

Morgan Taylor - Under the stars


A Fire Cracker és az Orange you glad után itt vagyok a harmadik Morgan Taylor körömlakkal, az Under the stars-zal, aminek már a neve is teljesen elvarázsolt. Amikor megtudtam, hogy mely lakkok fognak hozzám kerülni, gyorsan rákerestem mindegyik színre a hivatalos amerikai honlapon, és már akkor tudtam, hogy ezzel a lakkal bizony nagy barátságban leszünk.A másik két Morgan Taylor körömlakkhoz hasonlóan ebből is 15 ml-t kapunk egy OPI-ra hajazó duci üvegcsében, amin minden hasznos információt megtalálunk a termékről. A kupak a jól megszokott felfelé vékonyodó, könnyen kézreálló típus, az ecset pedig lapos és széles, amit én kifejezetten szeretek, mert nagyon precízen lehet vele lakkozni.

Az állaga már kevésbé krémes és sűrű, mint a Fire Crackernek, inkább olyan átlagosnak mondanám. Ettől függetlenül könnyen kenhető és szépen terül, úgyhogy tényleg gyerekjáték vele dolgozni. 

A fedése fényévekkel elmarad az előbb említett Morgan Taylor lakktól, pedig azt hittem, hogy a sötét szín miatt ebből elég lesz egy réteg, de sajnos nem így lett. A képeken 3 réteben van a körmeimen, de az igazat megvallva ez engem egyáltalán nem zavar, mert elképesztően gyorsan szárad, és a végeredmény egyértelműen kárpótol azért a 3 rétegért. Tényleg olyan, minta a csillagos eget bámulnám, egyszerűen mesés. 


A tartóssága egészen kellemes, a Need for Speed gyorsan száradó fedőlakkal 4 napig bírta, úgyhogy én teljesen elégedett vagyok vele. A nem mindennapi szín, a gyors száradás és a tartósság engem abszolút meggyőzött, szerintem ez lesz az egyik kedvenc őszi lakkom idén. Ha Nektek is megtetszett, és szeretnétek beszerezni, akkor Budapesten a Hegyalja út 23. alatt meg tudjátok vásárolni, illetve házhozszállítással rendelést is ugyan itt tudtok leadni, valamint a my-nailart.net Facebook oldalán is fel tudjátok venni a kapcsolatot a hazai forgalmazóval. 


Nektek, hogy tetszik ez a szín? Szerettek ilyen különlegesebb körömlakkokat viselni? Nektek melyik tetszett a legjobban a három Morgan Taylor körömlakk közül?
12 megjegyzés:

 1. De szép lakk, nagyon különleges :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép ez a lakkocska! :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon tetszik a szine. szép őszi lakk.

  VálaszTörlés
 4. Nagyon izgi körömlakk. :) Szép kék! <3

  VálaszTörlés
 5. naaaaagyon szép! :) kezdem megjegyezni ezt a márkanevet! ;)

  VálaszTörlés
 6. Nekem abszolút ez a kedvencem a 3 MT közül, csodás színe van!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszik az a lakk!
  Főleg,hogy mostanában a sötét lakkok vonzanak főleg.:)

  VálaszTörlés
 8. Jajj Lányok, annyira örülök, hogy Nektek is tetszik ez a szín! :}

  VálaszTörlés