2013. október 17., csütörtök

Októberi Firmoo újdonságokItt egy újabb hónap, amikor ismét rengeteg új szemüvegkeret közül válogathatunk a Firmoo webshopjában. Az első vásárlóknak szóló akciójuk még mindig tart, szóval, ha éppen új szemüveg beszerzésén gondolkodtok, mindenképpen nézzetek szét itt, hiszen ha ezek közül a szemüvegek közül vásároltok, akkor csak a postaköltséget kell kifizetnetek. Ha pedig valami okból kifolyólag elégedetlenek lennétek a kapott termékkel, akkor sincs gond, hiszen a Firmoo 100%-os visszavásárlási garanciát vállal minden termékére.

Ha bizonytalanok lennétek a keretet illetően, az online próbafülkének köszönhetően, saját fotótokat feltöltve, ki tudjátok próbálni bármelyik keretet. Sőt, számos modellnél meg tudjátok nézni a vásárlók által készített képeket, így akár több szögből is meg tudjátok vizsgálni a kiszemelt darabokat és még a termékekkel kapcsolatos véleményeket is el tudjátok olvasni.

Októberben a Firmoo-nál a színeké a főszerep, nézzétek ezúttal milyen szuper keretekkel rukkoltak elő.


Nektek melyik a kedvencetek? Szeretitek a színes szemüvegkereteket?


3 megjegyzés:

 1. Az első keret nagyon jól néz ki :-)

  VálaszTörlés
 2. Szia! Nagyon örülök , hogy erről a témáról írtál :) nekem is tetszek a szemüvegek. A szállítási költség mennyire jön ki ? köszönöm :D

  VálaszTörlés
 3. Bogi Bog: Nekem a fektetett képen a lila a kedvencem. :}

  Névtelen: Ha jól emlékszem, árfolyamtól függően persze, nagyjából 4 ezer Ft környékén van a postaköltség. :}

  VálaszTörlés