2013. október 24., csütörtök

Napi köröm - Happy Halloween 3.


A korábbi Halloween-i manikűrökhöz hasonlóan a mai is egy Pinterest-es barangolás során ihletődött. Túl sokat nem is mesélnék róla, hiszen a képek magukért beszélnek, csupán a használt lakkokról ejtenék pár szót. A kisujjamra az Essence Stamp me black! nyomdázós lakkját használtam 2 réteben {Megjegyzés magamnak, hogy ideje lenne már venni egy normális fekete lakkot, mert ez igencsak a végét járja. Tudtok esetleg ajánlani valami jót?} A gyűrűsujjamra először a miskolci bloggertalin szerzett ezüstös-szürkés Vollare lakkból vittem fel egy réteget, majd a H&M ezüst csillámos lakkjával átmentem rajta egyszer. A középső- és a mutatóujjamra pedig ezúttal is a S-he 110-es fehér lakkja került, amire a Lovely szemhéjtusával festettem a mintákat. 







Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?





11 megjegyzés:

 1. Valaki vegyen már szerencsétlennek egy fekete díszítőlakkot mert szánalmas, hogy szemhéjtussal kenegeti a körmét! :D :D :D

  VálaszTörlés
 2. annyira cuki ez a kis pók! :D összességében pedig szintén tetszetős, de szerencsére nem is bonyolult. :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon jó lett ez a pók :) tetszik a manikűr <3

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok. :-)

  Névtelen: Igazán kedves tőled, hogy ennyire aggódsz miattam, de kérlek ne tedd. Veled ellentétben ugyanis egyáltalán nem érzem magam sem szánalmasnak, szerencsétlennek pedig pláne nem. Köszönöm az építő jellegű hozzászólást. :-)

  VálaszTörlés
 5. Névtelen: Aki másokra mutogat, az háromszorosan magára mutogat. Próbáld ki, és nézd meg az ujjaidat. Látod? Ezek szerint te vagy szerencsétlen és szánalmas. Bár az is igaz, hogy mindenki magából indul ki, vagyis megint te maradtál a szerencsétlen és szánalmas. A neved miért nem adod ehhez a szánalmas bejegyzéshez? Szerinted a 100 lakkja mellé nem tudna venni egy ilyet, ha akarna????? Remélem, nem sértődsz meg, és nem kezdesz sárdobálásba, hiszen téged idéztelek. Szép napot, ha esetleg elolvasod! :))

  VálaszTörlés
 6. Szerintem meg szenzációs ötlet ez a tussal rajzolás :D Majd én is kipróbálom ez hátha nem kenődik majd el :)

  VálaszTörlés
 7. Az a Lány: Szerintem mindenképpen próbáld ki, mert sokkal könnyebb festeni vele, mint rendes díszítőlakkal. És ha fedőlakkal fixálod, akkor nem is fog elkenődni/lemosódni. :}

  VálaszTörlés