2013. október 27., vasárnap

Nail Club - Pin up



Egy korábbi képes összefoglalóban már említettem Nektek, hogy mostanában nagyon sok szuper dolog történik velem, és úgy tűnik, még mindig nincs vége a pozitív időszaknak. A legújabb örömforrás az volt, amikor a hét elején Ingrid felkeresett, hogy lennék-e az eheti Nail Club vendég bloggere. Természetesen azonnal igent mondtam, hiszen már régóta követem a lányok közös munkálkodását és számomra ez óriási megtiszteltetés, hogy most én is velük alkothatok. A nyitókép alapján már biztosan kitaláltátok, hogy a Nail Club aktuális témája a Pin-up, aminek én első körben nagyon örültem. 


Aztán amikor "festésre" került a sor, egyszerűen nem jutott semmi jó ötlet az eszembe. Ezért utánaolvastam jobban a témának, és a képek alapján nekem az jött le, hogy a Pin-up-nak mintha két "vonulata" lett volna. Az egyik egy kicsit játékosabb, pöttyökkel és masnikkal, a másik pedig egy sokkal erotikusabb csipkével és falatnyi ruhákkal. A mai manikűrben én ezt a két vonalat szerettem volna ötvözni, így a kis- és a mutatóujjamat fehér alapon piros strasszokkal díszítettem, a hüvelykujjamon pedig egy fűzőt szerettem volna megjeleníteni. Ehhez az eBayről rendelt díszítőcsíkot és körömmatricát, valamint (a múlt heti névtelen hozzászólónk örömére) szemhéjtust használtam. 

A képek minőségéért előre is elnézést kérek, de a Picasa mostanában annyira besötétíti a képeket, hogy egyszerűen nem tudok rajtuk úgy világosítani, hogy színhűek maradjanak. Ha esetleg van valami tippetek ezzel kapcsolatban, azt szívesen fogadom! :)






Ezúton is még egyszer nagyon szépen köszönöm a lányoknak a lehetőséget, lejjebb görgetve az Ő munkáikat is meg tudjátok nézni!



Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Ti mit készítettetek volna ebben a témában?






Címkék: , , , ,

7 megjegyzés:

Időpont: 2013. október 27. 18:35 , Blogger Eni - A sip of my coffee írta...

Pont most szenvedtem én is a képekkel, nekem túl világosította őket. A problémát sikerült megoldanom azzal, hogy beléptem a gmail-es fiókomba, ott a fényképekre mentem és ott a beállításoknál kiválasztottam, hogy ne legyen utólagos szerkesztés, vagy automatikus szerkesztés, már nem tudom pontosan, hogy volt. Utána már minden működött rendesen :)

Egyébként a mani jó lett :)

 
Időpont: 2013. október 27. 18:40 , Blogger Anna írta...

Aranyos lett. :) Bár nekem ez inkább a Burlesque-re hajaz. :)

 
Időpont: 2013. október 28. 9:23 , Blogger Bogi Vrg írta...

Nagyon jó lett, a piros lakk az örök kedvencem, én is ilyenből csinálnám meg :-)

 
Időpont: 2013. október 28. 11:54 , Anonymous Névtelen írta...

Szuper lett.Nekem nagyon tetszik,főleg a fűző:)

Viki,ha van időd,egy kéréssel fordulnék hozzád.Nemsokára nagyon sok barátommal Londonba utazunk és fogalmam sincs milyen outfiteket rakjak össze.Ezért arra gondoltam,hogy mivel a te stílusod áll hozzám a legközelebb,ha akarsz(!),segíthetnél.Persze nem muszály,de ha pinteresten vagy valahol láttál jó ötletet vagy esetleg neked vannak jó ötleteid,légyszi írj nekem egy e-mailt! kikyy99@freemail.hu
Előre is köszönöm!<3

 
Időpont: 2013. október 28. 12:37 , Blogger djkaty írta...

Nagyon tetszik ez a mani! Az utolsó kép főleg :-)

 
Időpont: 2013. október 28. 20:33 , Anonymous Névtelen írta...

Szép lett ez a manikűr *-*

 
Időpont: 2013. október 30. 10:25 , Blogger Viki írta...

Sunny: Köszönöm a tippet, most már nekem is sikerült átállítani. Remélhetőleg így már nem fog módosítani a képeken. :D

Moon Angel: Most, hogy így mondod, tényleg van benne egy kis Burlesque vonal. :D

Bogi Bog: Köszi Bogi, örülök, hogy tetszik. :}

Névtelen: Köszönöm szépen. :} A Pinterestes falaimra folyamatosan tűzgélem ki azokat az ötleteket, amik nekem bejönnek, szóval ott folyamatosan találsz majd új outfit tippeket. Ha pedig "beköveted" az adott falat, akkor értesítést is kapsz majd az új képekről! :} http://www.pinterest.com/cheapchiclook/fashion/

djkaty: Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy. :}

Nail Judit: Köszi Judit! :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal