2012. május 12., szombat

Szombati TOP 5 - Körömlakk




A mai TOP 5 témája az első, ami szorosabban kapcsolódik a blog témájához. Az előző részekben bemutattam a kedvenc edzős zenéimet, modelljeimet és sorozataimat, most pedig az 5 kedvenc körömlakkomat szeretném Nektek bemutatni. Aki már régebb óta követ, biztosan rájött, hogy imádom a körömlakkokat, egyszer összeszámoltam, és 60-nál is több volt belőlük. A választás is nehéz volt közülük, mert szinte kivétel nélkül mindegyiket szeretem, de végül sikerült kiválasztanom azt az ötöt, ami a leginkább hozzánőtt a szívemhez.


No.1.: Essence - 08 Night in Vegas


Az első helyen egyértelműen az Essence pelyhes lakkja áll, ami bekerült az áprilisi kedvenceim közé is. Annyira különlegessé tud tenni bármilyen lakkot, hogy erre azt kell mondjam, hogy abszolút "Must have" darab. Korábban szerepelt már több bejegyzésben is, itt különböző színes alapokon mutattam be, de láthattátok már azt is, hogyan lehet vele feldobni egy egyszerű gyűrűt


No.2.: Essence - 06 Hazelnut cream pie


Az Essence Nude glam kollekciójának is sikerült belopnia magát a szívembe. Közülük is a mogyorókrémes pite az, ami a legjobban tetszik. Ez is egy nagyon jól kihasználható lakk, hétköznapra, de különleges alkalmakra is jó választás lehet. Itt láthattátok már, hogyan teljesít élesben. 


No.3.: Essence - 67 Just shout!


A harmadik helyen szintén egy Essence lakk végzett, méghozzá a 67-es Just shout! nevezetű. Tökéletes nyári körömlakk, élénk, színes, és viszonylag tartós is. Ami plusz pont, hogy már egy rétegben is nagyon szépen fed, és könnyű vele dolgozni.


No.4.: Essence - 53 You belong to me


A nyár másik nagy slágere a korall mellett a mentazöld. Ezt én még tavaly nyáron vettem, akkoriban nem használtam túl sokat, most viszont bepótoltam minden eddigi lemaradásomat. Az állaga nekem egy kicsit sűrű, de abszolút nem vészes. Itt már láthattátok egy OPI lakk társaságában a körmeimen.


No.5.: BYS - N246 Shimmer Tutti Frutti


Az egyik legjobb vételnek tartom ezt a BYS neon lakkot, amiről számomra csak most derült ki, hogy neve is van. Nem is akármilyen, szerintem nagyon jópofa ez a shimmer tutti frutti dolog. Ha jól tudom változó árakon lehet hozzájutni, én ezt 350 Ft-ért vettem Miskolcon, de a márka hivatalos honlapján például 490 Ft + postaköltségért kínálják. Még annyiért is teljesen megéri, hiszen hatalmas mennyiséget (14 ml!) kapunk egy Essence körömlakk árán. A minősége is teljesen rendeben van, szerintem nagyon könnyen kezelhető, és 3-4 napot nálam kibír kopás, pattogás nélkül.


Ti próbáltátok már valamelyiket ezek közül? Nektek melyik a kedvenc körömlakkotok?


Címkék: , , ,

11 megjegyzés:

Időpont: 2012. május 12. 9:24 , Blogger Makeupcakes írta...

Tegnap vettem két Nude glam lakkot, de a formula abszolút nem jön be. Csíkoz, foltos, nem tetszik. A szín OK, de az állag nem. :(

 
Időpont: 2012. május 12. 13:55 , Blogger Lora írta...

hol vettél bys lakkot miskolcon?:)

 
Időpont: 2012. május 12. 13:58 , Blogger djkaty írta...

Nagyon szépek, a BYS különösen :-)

 
Időpont: 2012. május 12. 23:06 , Blogger Viki írta...

Én annyit vettem észre, hogy az ecsetük borzalmasan kemény, és ezért elég durván csíkoznak. Az állag is változó szerintem a Nude Glma-en belül, a 07 Café olé pl. sokkal jobban kezelhető, mint a 06 Hazelnut cream pie. Te melyikeket próbáltad?

 
Időpont: 2012. május 12. 23:10 , Blogger Viki írta...

Huh, elég béna vagyok helymeghatározásban, úgyhogy előre is bocsi, ha érthetetlen. :D Szóval, a sétáló utca Centrumhoz közelebbi végén kell egy kapualjba bemenni, és ott van egy kis körmös bolt. Ha a Városháztér felől mész a Centrum felé, akkor a jobb oldalon van. Valamennyire sikerült betájolnod? :D

 
Időpont: 2012. május 12. 23:12 , Blogger Viki írta...

Ugye? :) A BYS nekem is hatalmas kedvencem. Óriási mennyiség, szuper minőség, kedvező ár és nagyon széles kínálat. Mi kell ennél több? :D

 
Időpont: 2012. május 13. 9:26 , Blogger Lora írta...

igen :D ezt a körmös boltot mondta sztem már egy ismim is, de még nem találtam meg.. :D na majd jövőhéten! :) köszi ^^

 
Időpont: 2012. május 13. 21:12 , Blogger dyna írta...

A nude lakkos szerelmed megértem, az imént én is elővettem a café olét és annyira szépen kenődött fel a körmeimre (sokat kell az ecseten hagyni és akkor nem csíkoz, bár lehet, h a többi árnyalat másféle sűrűségű, szóval nem akarok okoskodni:)), h el is felejtettem, a gyűrűsre meg a kisujjamra az új menta astor lakkot akartam kenni. Így az összes szépséges természetes színű lett, de gyorsan rákentem egy réteg circus confettit, így már tökéletes boldogság van.
És rájöttem, nem is lakkozok bénán, nem kell sehol se lemosogatni. :)

 
Időpont: 2012. május 13. 21:14 , Blogger dyna írta...

Jah és a mentás essence nekem a képeken már kéknek tűnik, de ugye a színérzékelés elég szubjektív dolog (és állítólag a szemüvegesek nem is látják olyan élénken a színeket, mint a normál szeműek, bár ez mindkettőnkre vonatkozik:))

 
Időpont: 2012. május 14. 21:23 , Blogger Viki írta...

Tényleg más lehet a formula, mert a világosabb nude lakkot sokkal nehezebb szépen felvinni. A legutóbb én is teljesen natúrba borultam, a sok tanulás miatt nem nagyon van idő a díszítgetésre. :S

 
Időpont: 2012. május 14. 21:24 , Blogger Viki írta...

Igen, itt a képen én is inkább kéknek látom, mint mentának, pedig rajtam nincs is most szemüveg. :D Valószínűleg az lehet az oka, hogy borult volt az idő, amikor fotóztam. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal