2012. március 8., csütörtök

NŐnapi köröm - Austin-tatious Turquoise

A mai bejegyzésben az aktuális manikűrömet szeretném Nektek megmutatni. Nem tántorított el az első negatív OPI-s élmény, úgyhogy ma az Austin-tatious Turquoise nevű gyönyörű türkiz árnyalat mellett döntöttem. Megfogadtam a tanácsotokat, és több vékony réteget vittem fel, szám szerint hármat. Így sem lett tökéletes a fedés, mert néhol azért még ki-kibukkan a saját körmöm, minden esetre határozottan jobb, mint az előző próbálkozás. Még mindig tart a "gyűrűsujjamat feldobom valamivel" mánia, most az Essence 53 You belong to me nevű mentazöld lakkja került a gyűrűsujjaimra, a sarkakba pedig szintén az OPI türkiz lakkja, illetve az elmaradhatatlan körömmatrica. Nektek, hogy tetszik? Ti milyen színt viseltek most a körmeiteken?

5 megjegyzés:

 1. Köszi. :) Soha nem gondoltam volna, hogy valaha kék színt fogok kenni a körmeimre, de úgy tűnik, egyszer mindennek eljön az ideje. :)

  VálaszTörlés
 2. óóó, kedves! a gyűrűs ujjad díszítése pedig különösen szép.
  tegnap egy ugyanilyen színű nyc lakkot kaptam az egyik barátnőmtől. olyan nyári, már csak a körmeimnek kell megnőnie és be is vetem nyomban.

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik. :) Csak azt sajnálom, hogy 3 réteget kell felkennem, mire ilyen eredményt el tudok érni, szóval elég időigényes. :S

   Törlés