2014. június 2., hétfő

HAVI KEDVENCEK - 2014. MÁJUS

Ismét eltelt egy hónap, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy megismerkedjetek azzal az öt termékkel, amik májusban a legnagyobb kedvenceim voltak. Ez a hónap nekem most a régi kedvencek újra felfedezéséről szólt leginkább, ugyanis a legtöbbjük már "régi motoros". Persze azért most is sikerült kipróbálnom egy-két újdonságot, amik hamar a szívemhez nőttek, és úgy gondolom, mindenképpen megérnek egy említést.


Lovely Snow Dust - Nr. 2
A május nálam már szinte végig vizsgákkal telt, úgyhogy többnyire egész hónapban visszafogott körmökkel mászkáltam. Ha éppen nem francia manikűrt készítettem magamnak, akkor általában a Lovely fehér homoklakkja került a körmeimre, amivel azóta sem tudok betelni. Nagyon örülök, hogy végül sikerült hozzájutnom, mert szerintem kifejezetten univerzális darab. Már előre félek, hogy mi lesz, ha elfogy ez az üveg. 

MAC Studio fix púder
Nagyjából 1,5-2 éve használom a MAC Studio fix púderét, viszont ha jól emlékszem, eddig még egyszer sem szerepelt itt a blogon. Pedig abszolút megérdemelné, mert azóta a neszesszerem állandó tagja, és szinte minden nap előkerül. Korábban alapozó és BB krém fixálására használtam, amióta viszont túl soknak éreztem a BB krémet is, már csak ezt használtam az Aromax csipkebogyó olaja után. Habár a nagyobb bőrhibákkal önmagában nem tudott mit kezdeni, összességében nekem bőven elegendő volt a fedése. 

Catrice Re-touch ligh-reflecting highlighert korrektor
A tavaszi kívánságlistás posztban említettem, hogy kinéztem magamnak a Bourjois CC korrektorát, viszont úgy alakult, hogy a Joy hétvégén mégsem jutottam ki a Müllerbe, így végül elhalasztottam a beszerzését. Utólag már nem bánom annyira a dolgot, hiszen így legalább előkerült a Caterice korrektora, aminek ismét sikerült elvarázsolnia. Nem mondom, hogy végleg letettem a Bourjois-ról, sőt, szerintem a kíváncsiságom megint erősebb lesz, úgyhogy ha elfogy a Catrice, szerintem azzal is tenni fogok egy próbát.


Dentomin fluormentes, habzó ásványi fogpor
Szintén a tavaszi kívánságlistámnál említettem, hogy szeretnék beszerezni egy fogfehérítő szettet, és eredetileg a Crest tapaszait néztem ki, viszont mivel kommentben többen is ajánlottátok a Dentomin fogporát, úgy gondoltam, előbb ezzel teszek egy próbát. Még nem használom túl hosszú ideje, viszont tényleg úgy érzem, hogy egy kicsivel már világosabbak lettek a fogaim, persze ezt lehet, hogy csak én képzelem be magamnak, mert még eddig senki ne jegyezte meg, hogy fehérebbek lennének. :D Minden esetre szorgosan használom tovább, hátha hosszú távon tényleg szembetűnő lesz a változás. A fogfehérítő hatása mellett egyébként azt vettem észre, hogy jobban tisztítja a fogaimat, mint egy sima fogkrém, viszont egy picit kellemetlenebb is vele a fogmosás, mert ha nem öblítem le rendesen, akkor érzem, hogy a fogaim közt maradnak az apró porszemcsék. Én egyébként a DM-ben vettem, ha jól emlékszem olyan 500 Ft körül mozgott az ára. Van belőle sima "ízesítetlen" változat is, az is ugyan ennyibe kerül, viszont abból jóval nagyobb mennyiséget kapunk a pénzünkért, de mivel Krémmánián többen is írták, hogy olyan, mintha gipsszel mosnának fogat, inkább a mentolosat választottam. Azt viszont sajnos már csak utólag vettem észre, hogy ebben a mentolos változatban SLS is van, úgyhogy legközelebb inkább a gyógynövényes változatot fogom kipróbálni. 


Terra Naturi highlighter
A legutóbbi Mülleres körutam során sikerült belefutnom ebbe a Terra Naturi szépségbe. Az igazat megvallva korábban már volt pár highlighterem, viszont 1-2 alkalomnál többször egyiket sem használtam, mert mindegyikben zavart az, hogy kisebb-nagyobb csillámokkal voltak teletömve. Ezzel viszont szerencsére nincs ilyen probléma, úgyhogy nagyon örülök, hogy végre sikerül találnom egy olyan drogériás terméket, ami csodás selyemfényűvé varázsolja az arcomat, diszkógömb hatás nélkül. 



Nektek mik voltak a kedvenceitek az elmúlt hónapban? Próbáltátok már ezek közül a termékek közül valamelyiket? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok?




Címkék: , , , , ,

9 megjegyzés:

Időpont: 2014. június 2. 13:33 , Blogger Ági írta...

A Lovely lakk nálam is nagy szerelem. :) Kíváncsivá tett ez a fogpor, mindenképpen megpróbálom nem elfelejteni, ha Dm közelében járok. :)
Az én kedvenceim holnap lesznek fent a blogon. :)

 
Időpont: 2014. június 2. 13:45 , Blogger dyna írta...

Ezt a Terra naturi highlightert meg fogom lesni legközelebb a Müllerben! :)
Május a no smink jegyében telt nálam, 30-án lett egy új kedvencem, a legalább másfél hónapja mumusként elkönyvelt menta színű matt homok Barry M lakkom, amit akkor csak gyorsan a kisujjamra kentem fel, aztán jól elkönyveltem, h 1: ugyanolyan ecsete van, mint a Hi gelly kollekciós kékemnek, tehát vékony, aminek használatához jól kell tudni lakkozni és valamiért az állaga sem tetszett. Aztán csüt. este felkentem a bal kezemre, majd hajnalban a jobbra is és azóta hű társam. Szinte nem kopott, csak a körmök legvégén, a peremen, tényleg amúgy makulátlan (nah meg eg ypici részen javítani kellett, ahol tegnap lenyestem a gombaaprítás közben), szépen terült, gyorsan száradt, és nem is volt nehéz szépen lakkozni vele. Haragszom magamra, h ennyi ideig utáltam ismeretlenül, erre kiderül, h milyen remek! ;) Ma-holnap el is szaladok a Naillandbe, most meg már akciósak is, 1-2-3 testvérét meg kell vennem, nagyon szívembe zártam hirtelen. :D

A fehér lakkról sajnos én is lemaradtam, de elhiszem, h ennyire ideális és univerzális. :)
A fogport is meg fogom nézni, ma úgyis megyek DM-be.

 
Időpont: 2014. június 2. 15:36 , Blogger Kamilla írta...

Nekem is van ebből a fogporból még egy másik csomagolású, de csak áll a szekrényben mert nekem valahogy olyan fura használni :D Lehet, hogy a közeljövőben ráveszem magam...

 
Időpont: 2014. június 3. 9:54 , Blogger Viki írta...

Egy próbát szerintem mindenképpen megér a fogpor, mert tényleg nem egy nagy összeg.
Nagyon kíváncsi vagyok a kedvenceidre, úgyhogy mindenképpen bekukkantok majd Hozzád! :)

 
Időpont: 2014. június 3. 9:55 , Blogger Viki írta...

Én is jártam már így körömlakkal, hogy elsőre annyira borzalmasnak tűnt, hogy kedvem sem volt elővenni többet, de aztán végül csak megtört a jég, és milyen szerencse, mert mintha egy teljesen másik lakk lett volna. :D

A highlighterre mindenképpen vess egy pillantást, mert egy csoda. De komolyan! :)

 
Időpont: 2014. június 3. 9:59 , Blogger Viki írta...

Egy picit tényleg fura, de én közben mindig mantrázom, hogy "ez csak sima fogkrém", és így nem is olyan vészes. :D Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálnod úgy, hogy rendes fokrémmel együtt használod, és talán úgy észre sem lehetne venni, hogy ott van. :)

 
Időpont: 2014. június 3. 18:53 , Blogger Drea írta...

A Moyra Sugar Sand-ból próbáld ki a fehéret. Szerintem kiválthatja a snow dust-ot. Illetve pótolja, ha elfogyott :)

 
Időpont: 2014. június 14. 12:59 , Blogger Viki írta...

Köszönöm a tippet Drea, mindenképpen megkukkantom majd a Moyra változatát is. :)

 
Időpont: 2014. június 19. 20:24 , Blogger djkaty írta...

Én is éppen ezt akartam javasolni, ugyanis nagyon hasonlít, csak a Moyra jobban fed :-)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal