2014. február 28., péntek

HAVI KEDVENCEK - 2014. FEBRUÁR

Ismét eltelt egy hónap, én pedig csak kapkodom a fejem, hogy szinte még most volt Karácsony meg Szilveszter, holnap pedig már március. Eszméletlen. Minden esetre most is összeszedtem 5 kedvencemet, amik ebben a hónapban jobban belopták magukat a szívembe, őket szeretném most megmutatni Nektek. 


LANVIN MARRY ME
Még akkor néztem ki magamnak a Lanvin - Marry Me parfümjét, amikor decemberben a Douglasban dolgoztam. Minden nap megszagolgattam, és minden nap egyre jobban megszerettem az illatát, na nem mintha nem ragadott volna magával már az első pillanatban. Aztán ahogy egyre biztosabb lettem abban, hogy nekem kell ez az illat, szétnéztem több webáruházban is és úgy alakult, hogy az Iparfümériában volt a legolcsóbb. Egészen február közepéig csak nézegettem, egyszer betettem a kosárba, majd kivettem, hogy mégsem kell ez nekem. Végül mintha a sors is így akarta volna, leakciózták az Iparfümérián, úgyhogy végül rászántam magam és megrendeltem. Nem használom túl régóta, de még így is az egyik nagy kedvencem lett februárban ez a parfüm és biztos vagyok benne, hogy egy jó darabig még az is lesz. Az illatát nem tudnám pontosan megfogalmazni, olyan kis könnyed, friss, tavaszias, vidám, gyümölcsös-virágos illata van, úgyhogy ha szeretitek a hasonló illatjegyeket, mindenképpen szaglásszátok meg. Az összetevőit tekintve egyébként frézia, barack, jázmin, rózsa, mósusz, cédrus, keserűnarancs, magnólia, pézsma és ámbra van benne.


MARK MADDOX MM3003-90
Egy korábbi posztban már írtam Nektek a Mark Maddox órákról, és akkor meg is mutattam a kiszemeltemet az MM3003-90-et, amit februárban végül sikerült beszereznem. Azóta szinte le sem lehet robbantani rólam, és ha tehetem szinte mindenhez felveszem. Nyilván ennyi idő után tartósságról meg megbízhatóságról felesleges lenne beszélni, de a szépsége engem napról-napra egyre jobban elvarázsol, úgyhogy nagyon örülök, hogy sikerült rátalálnom erre a márkára. Ha tehetitek mindenképpen vessetek egy pillantást élőben is az órákra, mert sokkal szebbek, mint a képeken (pedig azért ott sem csúnyák :D). És amellett, hogy kivétel nélkül mindegyik gyönyörűen néz ki, szerintem megjelenésükben abszolút hozzák a Micheal Kors színvonalat.


LOVELY - SNOW DUST NR. 2
A hónap kedvenc lakkja nálam egyértelműen a Lovely - Snow Dust Nr. 2 fehér homoklakkja lett. Sajnos ahogyan a legtöbben, első körben én is lecsúsztam róla, mert az összes drogériában pillanatok alatt lefosztották a polcokról, de a Lovely csapatának köszönhetően sikerült hozzájutnom ehhez a kis csodához. Korábban már mutattam róla rengeteg képet és ömlengtem is róla rendesen, szóval ezt most nem tenném meg még egyszer, az viszont szerintem mindent elárul, hogy egy használat után bekerült a februári top 5-be.


CATRICE DEFINING PIROSÍTÓ
Még valamikor január elején, a Catrice akciózások során vásároltam ezt a szépséges pirosítót, és azóta rendszeresen használom is. A színét én korallos-barackosnak írnám le, ami telis-tele van apró arany színű csillámokkal, de csak egészen diszkrétekkel, szóval semmi diszkógömb hatása nincs. Tavaszra és nyárra szerintem tökéletes választás, mert nagyon kis üde pofit varázsol. Fogalmam sincs egyébként, hogy miért nem nyitottam korábban a Catrice pirosítók felé, hiszen ennek valami fantasztikus a minősége, főleg, ha az ár/érték arányt nézem. Az viszont biztos, hogy mostantól jobban körül fogok nézni a standjuknál, mert a Camouflage korrektoruk is abszolút pozitív csalódás volt számomra. Hamarosan egyébként tesztet is szeretnék majd róla írni, csak lenne már egy kicsit naposabb idő, hogy meg tudjam mutatni Nektek az igazi színét.


BIODERMA ATODERM LÉVRES AJAKÁPOLÓ
Még a "kissé félresikerült" Bioderma Atoderm kézkrém vásárlásakor jutottam hozzá ehhez az ajakápolóhoz, ugyanis ajándékba járt a krém mellé. A kézkrémről már írtam korábban egy tesztet, és ahhoz képest, hogy az mennyire nem vált be, ez annyira telitalálat lett. Az illata nagyon kellemes, olyan kis aranyos cukorka illata van, nekem nagyon szimpatikus. De persze mit sem érne a fincsi illat, ha a valódi feladatát nem látná el, vagy éppen azt amit ígér (a kézkrémmel pont ez volt a problémám, hogy annak ellenére, hogy könnyen beszívódónak írták, egyáltalán nem volt az). Szerencsére itt ezzel sincs gond, abszolút hozza a tőle elvárt minőséget. Én azt vettem észre, hogy ez nem képez olyan vastag és zsíros réteget az ajkaimon, mint például a Labello-k, mégis nagyon puha és ápolt lesz a végeredmény. Szóval én nagyon megszerettem, és ez legalább egy kicsit kárpótol a kézkrémért.



Nektek mik voltak a kedvenceitek februárban? Használtátok már ezek közül a termékek közül valamelyiket? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok?





Címkék: , , , , , ,

7 megjegyzés:

Időpont: 2014. február 28. 9:26 , Blogger Ilus írta...

A Lovely homoklakkra ezer éve fáj a fogam, de akárhányszor járok Rossmannban, mindig csak az üres állványt találom :| Most a Manhattan bordós Sugar effect lakkját néztem ki, de még nem érett meg bennem az az elhatározás, hogy 899 Ft-ot adjak érte! :D

Egy normális karóra már nekem is kéne, ugyanis egy 12 éves darabot viselek nap mint nap, amit kicsit már megviselt az idő, de mégis nagyon szeretem. Valahogyan összenőttünk! :D

 
Időpont: 2014. február 28. 11:43 , Blogger Queen of my mistakes írta...

Az az óra nagyon szép! :))

 
Időpont: 2014. február 28. 12:24 , Blogger dyna írta...

Ezt a parfümöt majd jól megszaglászom, ha szembe jön velem! ;) (1-2 éve szívlelem nagyon a lila illatokat:))

 
Időpont: 2014. március 2. 0:51 , Blogger Viki írta...

Jajj, a Manhattan homoklakkjait én is néztem valamelyik nap, és én is pont a bordón gondolkoztam el egy pillanatig, de végül nem hoztam el. Eddig. :D

 
Időpont: 2014. március 2. 0:51 , Blogger Viki írta...

Köszi Mea, örülök, hogy Neked is tetszik. :)

 
Időpont: 2014. március 2. 0:52 , Blogger Viki írta...

Mindenképpen illatold meg, szerintem valami fantasztikus. :)

 
Időpont: 2014. március 2. 9:06 , Blogger Ilus írta...

Összesen idáig négy alkalommal hagytam ott a homoklakkot :D Szerintem ha legközelebb is találkozunk, akkor már beadom a derekam :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal