2013. november 5., kedd

S-he Stylezone őszi körömlakktrendek - 296.


A múltkori avarszínű S-he körömlakk után itt is vagyok a következővel, ami a 296-os számú. Röviden annyit róla, hogy engem már az üvegben elvarázsolt az apró ezüstös csillámaival és a betonszürke színével, úgyhogy nem volt kérdéses, hogy vele folytatom a sort.





A legutóbbi lakkhoz hasonlóan ismét egy nagyon különleges színnel állunk szemben. Első ránézésre egy sötétszürke betonszín az, ami elénk tárul, de jobban megnézve egy kis kékes és lilás beütés is észrevehető. Ugyan úgy, mint a 329-es fáradt pirosas S-he lakk, ez is telis-tele van apró mikrocsillámokkal, amik sajnos csak közvetlen napsütésben érvényesülnek, de akkor nagyon. Én imádom. 

A hosszúkás és lapos ecset nekem továbbra is nagy kedvencem, arra viszont ügyelni kell, hogy ha nem törölgetjük le rendesen a felesleget róla, akkor bizony hajlamos festés közben egy nagy adagban a körmünkre folyni, ami kicsit bosszantó. 

Egy rétegben ez is hiányosan fed egy kicsit (bár lényegesen jobb, mint a 329-es), de két rétegben már gyönyörűen mutat. 






A körömlakkot a DM üzleteiben tudjátok megvásárolni 799 Ft-os áron, amiért cserébe egyébként 10 ml lakkot kaptok. Ahogyan a képeken is látjátok, minden megvilágításban változik picit a színe és a mélysége, amiért én egyre jobban imádom, egyelőre ez a kedvencem az őszi/téli S-he kollekcióból.




Nektek, hogy tetszik a S-he 296-es körömlakkja? Ismeritek, szeretitek a márkát? Melyik a kedvenc S-he Stylezone terméketek?







Címkék: , , , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2013. november 5. 14:48 , Blogger Thimmyke írta...

Szépséges! :)

 
Időpont: 2013. november 5. 16:11 , Blogger djkaty írta...

Hát ez gyönyörű *.*

 
Időpont: 2013. november 5. 16:42 , Blogger glitterfingersss írta...

Nagyon szépséges színe van! :)

 
Időpont: 2013. november 5. 16:44 , Anonymous Névtelen írta...

Tetszik!!!

 
Időpont: 2013. november 5. 17:13 , Blogger Anna írta...

Nagyon szép! :)

 
Időpont: 2013. november 6. 13:03 , Blogger Viki írta...

Örülök Lányok, hogy Nektek is tetszik. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal