2013. július 15., hétfő

Újdonságok 5.

Durván három hónappal ezelőtt volt a legutóbbi újdonságos bejegyzés és azóta ismét sikerült beszereznem néhány dolgot, amik szerintem Titeket is érdekelhetnek. A mostani leárazások eddig nem hoztak nagyon lázba, persze így is vettem egy-két akciós dolgot, de azért nem estem túlzásba. A leárazott termékek mellett lesz néhány turis és drogériás szerzemény is, illetve hoztam egy pár Yves Rocher újdonságot is. 



Idén tavasszal eldöntöttem, hogy veszek a szoknyák mellé néhány ruhát is, úgyhogy szinte minden üzletben ez volt az elsődleges célpont. Ahogy látjátok, sikerült is néhányat nagyon jó áron beszereznem. Ezt a téglavörös F&F ruhát a kedvenc szerencsi turimban vettem. Egy picit nagy rám, de mivel pénteki napon találtam rá {aznap 290 Ft/kg áron lehet ruhaneműt venni}, úgy voltam vele, hogy úgyis van itthon varrógép, majd beveszek belőle. A középső rucit a debreceni Fórumban vettem. Óriási szerencsém volt vele, mert az összes többi ilyen ruha 3.000 Ft-ra volt leárazva, kivéve ez az egy. Alaposan végignéztem, hogy nincs-e rajta valami szakadás, vagy folt, és mivel hibátlan volt, elhoztam. A háta része egyébként sokkal izgalmasabb, mint az eleje, ha szeretnétek, egy outfit posztban meg is mutatom majd közelebbről. A jobb szélső ruha szintén egy H&M darab. Egy picit áttetsző az anyaga, úgyhogy lehet, hogy csak strandra fogom felvenni, de ennyiért szerintem kár lett volna kihagyni.




A fekete New Yorker miniruhát még valamikor május környékén vettem leárazva. A felsőrésze nagyon különleges, mert mellrész felett teljesen áttetsző nemcsak elöl, hanem hátul is. A középső C&A ruhára még a Joy-napokon csaptam le. Alapból sem volt vészes az ára, de a 20%-os kuponnal még jobban meggyőzött. A háta része ennek is kivágott, és ahogy észrevettem ez a fekete-fehér párosítás elég szépen karcsúsít, úgyhogy biztosan nagy kedvencem lesz. A jobb oldali pink peplum felsőt a nyári leárazások elején vettem szintén a debreceni Fórumban. Volt még belőle fehér, púderrózsaszín, menta és fekete is, de végül ezt hoztam el, mert úgy gondoltam, hogy ezt tudom majd a legjobban kihasználni. Egyelőre úgy tűnik, jól döntöttem. :D




A ruhák mellett egy pár rövidnadrágot is beszereztem az elmúlt néhány hónapban. A fekete rövidnaci szintén turis zsákmány, ha jól emlékszem nagyjából 100 Ft-ot fizettem érte. Mivel eddig még nem volt ilyen elegánsabb rövidnadrágom, ennek kifejezetten örültem. A középső virágmintás C&A rövidnadrágot és a fehér F&F halásznadrágot a tavaszi Joy napokon vettem Debrecenben. Mindkettőt nagyon szeretem, mert szuper kényelmesek és csinosak. 




Ezeket a képeket már láthattátok az Instagramon, illetve egy korábbi képes összefoglalóban is, de mivel az újdonságok között még nem szerepeltek, betettem őket ide is. A bal oldali Zara táskát a legújabb kedvenc helyemről, az Aliexpress-ről rendeltem még április végén $30-ért. Most is csak azt tudom mondani, amit korábban, hogy nagyon strapabíró és masszív darab, úgyhogy egyáltalán nem bántam meg, hogy megrendeltem. A középső táskát a debreceni Skála-ban vettem. Ez is egy nagyon erős, jól pakolható táska, és ha nem csal az emlékezetem, még piros színben láttam kitéve belőle egy darabot. A jobb oldali telitalpú szandira a debreceni Tally Weijl-ben találtam rá. Általában nem szoktam ilyen magas cipőket hordani, de ennek annyira megtetszett a színe, és mivel felvéve is nagyon kényelmes volt, elhoztam. Azóta még nem volt rajtam hosszabb távon, de már alig várom, hogy végre felavathassam.




A ruhák mellett körömlakk fronton is sikerült beújítanom egy pár különlegesebb darabot. A H&M ötös pakkját a debreceni Fórumban vettem még áprilisban 1.500 Ft-ért, és azóta már láthattatok is vele néhány manikűrt. A legjobban a zöld csillámos lakk fogott meg az összes közül, de mivel a többi színből se volt még itthon, nem gondolkodtam rajta túl sokat. A Lovely Baltic Sand lakkjaiból pedig a 25%-os Rossmann akció során vásároltam be. Annyira gyönyörű mind, hogy nem tudok választani közülük. A lemosásuk egy rémálom, de az elképesztő színek és a finis miatt megéri velük küszködni.




Júniusban végre nekem is sikerült felfedeznem a debreceni Yves Rocher-t, ahol az első alkalommal a bal oldali kamillás tonik-arctisztító tej kombót hoztam el 1.450 Ft-ért. Még ekkor kiváltottam a törzsvásárlói kártyát, amihez egy szupi kis ajándékcsomagot kaptam YR ökotatyóval, termékmintákkal és kuponokkal. A második alkalommal egy hajdúsító spray-t {ami egyébként hajfixáló is egyben} és egy zsíros bőrre való arcradírt vettem 2.000 és 1.200 Ft-ért. A jobb szélső Sexy Pump szempillaspirál pedig ajándék volt, ugyanis a 30% és 40%-os kuponok mellett van egy olyan akciójuk, hogy ha a törzsvásárlói kártya kiváltását követően legalább 360 Ft-ért vásárolsz, akkor egy ilyen 4 ezer forint értékű spirált adnak ajándékba.




Régóta szerettem volna már kipróbálni egy igazi, koreai BB krémet, és most ennek is eljött az ideje. Hosszas nézelődés után végül a Missha Signature Real-t rendeltem meg a Cosmetic Love oldaláról $12.38-ért, és kb. 2 hét alatt meg is érkezett. A színe tökéletesen passzol az arcomhoz, és szerencsére a bőröm is szereti, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok vele. A Swedish Spa szettet még vagy 2 hónapja rendeltem az Oriflame-ből. Az arckrém, az arcradír és a maszk összesen 1.500 Ft-ba került. A krémet azóta napi szinten használom az esti arctisztításnál, és egész szépen kordában tartja a bőrömet. Az Alverde barackos körömápoló krém már nem számít újdonságnak itt a blogon, hiszen a nagy körömerősítő projektben is szerepelt már. Azóta is ez a kedvenc körömápolóm, úgyhogy mivel az elsőnek már lassan a végére érek {és mert féláron volt} elhoztam belőle még egyet. Ez most egy jó darabig megint elég lesz. Az utolsó dolog, amit az elmúlt időben vettem az egy Evelin márkájú DM-es arctisztító szivacs. Korábban még nem használtam ilyet, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam rá, és mivel most ez is féláron volt, nem is gondolkodtam rajta túl sokat.


Nektek miket sikerült mostanában beszereznetek?


Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

8 megjegyzés:

Időpont: 2013. július 15. 20:23 , Blogger Vixenlady89 írta...

Ugyanilyen F&F-es rucim van :)

 
Időpont: 2013. július 15. 21:30 , Blogger Fleur írta...

Fúúú mennyi szuper dolog :D Fekete tatyi és H&M-es körömlakkok nagyon tetszenek!

 
Időpont: 2013. július 15. 21:54 , Blogger hkorinna írta...

A virágos C&A sortot én is megvettem! :) Nagyon szuper szerzemények! :)

 
Időpont: 2013. július 16. 10:31 , Blogger b-look írta...

Szuper ruhákat vettél! (Főleg ilyen összegekért!) :)

 
Időpont: 2013. július 16. 11:27 , Blogger Judit írta...

Király cuccokat vettél! :) Az Aliexpress táska nagyon nagyon tetszik, és a C&A ruha is csodás :)

 
Időpont: 2013. július 26. 18:17 , Blogger Viki írta...

Köszönöm Lányok, nagyon örülök, hogy Nektek is tetszenek. :-)

 
Időpont: 2013. augusztus 3. 19:43 , Blogger Unknown írta...

szia! Az a kérdésem lenne, hogy az aliexpres-es táskának akkora a füle hogy fel tudod venni a válladra? Ez így elég furi kérdés,de nagyon tetszik és én szeretem úgy is hordani a táskákat. Előre is köszi a választ:)

 
Időpont: 2013. december 1. 14:06 , Blogger Viki írta...

Bianka Mürschberger: Szia! Nem, elég kicsi a füle, egy vastagabb kabátban még az alkaromra is elég nehéz felküzdeni. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal