2013. június 26., szerda

Júniusi Firmoo újdonságok



Az elmúlt 1-2 nap hűvösebb időjárását leszámítva most már végérvényesen megérkezett a nyár és vele együtt a tikkasztó meleg. Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de én ilyenkor nem szívesen hordok túl sok ékszert, mert egyszerűen még ezektől is melegem van. Kiegészítők nélkül viszont gyakran nem érzem teljesnek az öltözékem és folyton csak az jár az eszemben, hogy valami még hiányzik. Ilyenkor egyszerűen csak előkapom a kedvenc szemüvegem, és végre teljes lesz az összkép. Ennek a szuper kis adu-ásznak a beszerzésére egy jó alternatíva lehet a Firmoo.com webáruház, ahol a korábbiakhoz hasonlóan az első szemüveget most is mindenki ingyen kapja, csupán a szállítási költséget kell nekünk fizetni.

A Firmoo minden hónapban újabb modellekkel rukkol elő és most is jó pár szuper kerettel bővült a kínálat. Itt vannak például ezek a '80-as éveket idéző színes retro keretek.




De találunk az újdonságok között divatos oversized fazonokat is.




Ha pedig nemcsak egyszerűen kiegészítőként hordanátok, hanem a nap káros sugarai ellen is szeretnétek védekezni, válasszátok ezeket a színezett lencséjű szemüvegeket. A felső, lila lencsés nekem kifejezetten tetszik, simán el tudnám képzelni magamon is.




Ne feledjétek, ha ezekből a modellekből választotok, és a rendelés leadásánál beírjátok a FIRMOFREE kódot, akkor automatikusan levonásra kerül a keret ára, és csak a szállítási költséget kell kifizetnetek. Ha pedig rákattintotok a LUCKY DRAW feliratra és szerencsétek van, még akár a szállítási költséget is meg tudjátok spórolni.






Címkék: ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal