2013. június 9., vasárnap

Új ruhát kapott a blogFacebookon már írtam, hogy egy kicsit meguntam a blog külsejét, úgyhogy éjszaka új ruhát varázsoltam neki. Elég hosszadalmas volt a dolog {hajnali fél 5-kor lettem kész vele}, de szerintem abszolút megérte a fáradozást. Egy-két változtatás még elképzelhető, hogy lesz, de ezek már csak apróságok. 

Egy kis útikalauz a bloghoz a link után!


A legszembetűnőbb változás egyértelműen az új fejléc és a háttér. Szerettem volna továbbra is megmaradni a személyes jellegnél, ezért ismét Instagramos képekből készítettem egy kis montázst, de ez most egy kicsit vidámabb, színesebb lett, mint az előző.

A fejléc alatti címkék is megváltoztak, néhányat kiszedtem belőlük, és csak a legfontosabbak maradtak meg. Ezekre rákattintva továbbra is összegyűjtve tudjátok megnézni az adott témában íródott posztokat.

Egy kis újdonság a jobb oldalsávban lévő social media ikongyűjtemény. Túlságosan zsúfoltnak éreztem már a sok boxot, ezért úgy döntöttem, lecserélem őket ilyen kis csinos gombokra. Ezentúl tehát az egyes gombokra kattintva tudjátok elérni a blog Facebook, Twitter, Bloglovin, Instagram fiókjait és itt tudtok üzenetet is küldeni.
További változás, hogy a posztok végén mostantól 3 régebbi bejegyzést is el tudtok érni egyetlen kattintással, illetve ha minden igaz, akkor a friss bejegyzéseknek már csak az első bekezdése lesz látható a blog főoldalán. A teljes posztot a Tovább link után tudjátok majd elolvasni. Remélhetőleg így átláthatóbb lesz az egész oldal. 
Ahogy már említettem az oldalsávból kiszedtem a Facebook, Twitter és Instagram boxokat és ezzel együtt a címkefelhő is az oldal aljára került. Remélhetőleg így már sokkal egyszerűbb lesz a címkék közti keresgélés is.


Nekem nagyon tetszik az új külső  szerintem sokkal vidámabb, átláthatóbb, szellősebb lett az egész, remélem Ti is legalább annyira fogjátok majd szeretni, mint én. Most is arra kérnélek Titeket, hogy amennyiben valamelyik gomb nem működik  vagy valami hibát vesztek észre, jelezzétek, hogy ki tudjam javítani. És persze véleményeket, észrevételeket is szívesen fogadok!

Címkék:

11 megjegyzés:

Időpont: 2013. június 9. 11:24 , Blogger Csilla írta...

jó lett, tetszik:)

 
Időpont: 2013. június 9. 11:44 , Anonymous Névtelen írta...

nekem is nagyon tetszik!

 
Időpont: 2013. június 9. 12:05 , Blogger Szami írta...

A régi külső is tetszett, de ez most nagyon el lett találva :) Kifinomult és letisztult, mégsem unalmas.

 
Időpont: 2013. június 9. 12:12 , Blogger djkaty írta...

Jó lett nagyon, csajos, légies, illik Hozzád :-)

 
Időpont: 2013. június 9. 12:20 , Blogger Kitti írta...

Az előzőt is szerettem, de ez még jobban tetszik :)

 
Időpont: 2013. június 9. 14:43 , Blogger littleancsi írta...

Szép lett :) Nagyon vidám :)

 
Időpont: 2013. június 10. 1:00 , Blogger Csengi Váry írta...

szeritnem is jobb, vidámabb ..így kicsit a nyárra hangolódunk amikor nézelődünk :)

hogyan állítod be, hogy csak az első bekezdést mutassa ?

 
Időpont: 2013. június 10. 14:03 , Blogger Viki írta...

Jajj Lányok, annyira örülök, hogy Nektek is tetszik! :}

@Csengi Váry: amikor írom a bejegyzést, HTML-nézetben azután a sor után beszúrom a kódot, amelyik után az "oldaltörést" szeretném tenni. Nem tudom mennyire érthető így, de itt egy szuper kis leírás, én is ez alapján csináltam meg. :}

http://segitseg.blog.hu/2007/01/02/hogyan_helyezhetsz_el_bovebben_linket

 
Időpont: 2013. június 10. 21:44 , Blogger hkorinna írta...

Húú, nagyon szuper lett, nekem jobban tetszik, mint az előző! :)

 
Időpont: 2013. június 11. 8:31 , Blogger Viki írta...

@hkorinna: Köszi Kori, örülök, hogy tetszik. :}

 
Időpont: 2013. június 17. 16:23 , Anonymous Névtelen írta...

Szia Viki!

Egyszerűen gyönyörű a blog,és a posztok is érdekesek.A következő héten én is elindítom a saját divatblogom.Mit ajánlanál nekem,mint a kedvenc bloggerinám,hogy mit tegyek a blog sikeressége érdekében,vagy bármi tipp?
Egyébként milyen programmal csináltad a fejlécet?

Puszi:Kriszti

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal