2012. február 14., kedd

BB dekorkozmetikumok - VIP girl rúzs

Amint berobbantak Magyarországra a BB kozmetikumok, engem is rabul ejtettek a meggyőző előtte-utána képek, és a sok sok pozitív tapasztalat miatt. Miután egyre többet olvastam utánuk, kiderült, hogy a koreai gyártók nem csak a nálunk elterjedt gyógyító "alapozókkal" vannak jelen a piacon, hanem különféle dekorkozmetikumokkal is. A paletta nagyon széles, rúzsok, szájfények, tusok, szempillaspirálok, sőt még körömlakkok is megtalálhatóak a repertoárban. Noha a hazai webshop is folyamatosan bővíti termékkínálatát, egyelőre főképp arcápolási termékeket tudunk innen vásárolni, ezért vad kutakodásba kezdtem BB termékeket forgalmazó webáruházak után, így találtam erre az oldalra. A kínálat rendkívül sokszínű: arcápolók, pakolások, sminkek, arctisztítók, napozószerek, testápolók és férfiaknak szánt termékek közül válogathatunk. Én céltudatos voltam, ezért kizárólag a rúzsokat néztem meg jobban, végül 2 szín volt, ami a képek alapján különösebben megfogott. Keresgéltem swatch-ok után, de nem igazán találtam használhatót, így kizárólag az áruház képeire hagyatkoztam, ami nem volt a legszerencsésebb.




Ebben a kemény kartondobozban érkeztek a rúzsok, és hogy biztosan ne essen bántódásuk a hosszú úton, gondosan becsomagolták egy jó nagy adag pukkanós tekercsbe. A szállítás hiper-szuper gyors volt, 11 nap alatt ideért Koreából, ami mindenképpen pluszpont.




Íme a csomag tartalma, a két Etude House VIP Girl rúzs, és 3 termékminta ajándékba, amiért ismét jár a  pluszpont. :)




A 2 árnyalat, amit végül kiválasztottam, az RD104 Wanna be red és a PK009 Pop star pink. Viszonyításképpen beillesztettem a webshop képeit is, a Wanna be red itt még csak-csak hasonlít, de a Pop star pink egyáltalán nem az, amire vártam. 


Etude House VIP girl dear darling - Pop star pink

Itt már egyértelműen látszik, hogy a Pop star pink még csak köszönő viszonyban sincs a webáruház képével, azon egy barackos-pinkes árnyalatnak tűnik, élőben viszont inkább fáradt rózsaszín.


Etude House VIP girl dear darling - RD104 Wanna be red

A csomagolás nagyon kis cuki, szívecskékkel, koronával, gyémántokkal és csillagokkal... kell ennél több? A kupakja is elég díszes lett, nagyjából látszik is, hogy az alja szív formájú. Egyszóval giccs a köbön, az igazat megvallva engem a kislányoknak szánt játékrúzsra emlékeztet. Semmiképpen nem mondanám minőséginek a csomagolását, viszont a tartalmát annál inkább.




A fenti képen mindkét rúzst egyszer (!) húztam végig a kezemen. Iszonyatosan pigmentáltak, és fantasztikusan krémesek. Úgy siklanak a számon, mintha zsírral kenegetném (ez elég gusztustalannak hangzik, és nem is próbáltam még, de valami hasonló érzés lehet). Maga az anyag felkenés után, 5-10  perc elteltével elkezd beivódni a szájba, és olyan finisű lesz, mint az ajakfilc. A fényét elveszti, de a szín megmarad.  





A bal oldali képek természetes fényben készültek, és mindkét rúzs 1 rétegben van fent a számon, a jobb oldaliakon pedig már napsütésben és 2 rétegben láthatjátok a VIP girl rúzsait. 

Összességében nagyon elégedett vagyok mindkét termékkel és a "kiszolgálással" is. Habár a webáruház képei megtévesztőek, élőben nagyon szépek a színek, és a minőségi állag mindenért kárpótol. 

Ti próbáltatok már valamilyen koreai dekorkozmetikumot? 


Címkék: , , , , ,

2 megjegyzés:

Időpont: 2012. február 14. 22:06 , Anonymous Névtelen írta...

Mindkét rúzsnak nagyon szép színe van!:)

 
Időpont: 2012. február 14. 23:14 , Blogger Viki írta...

Igen, bár a Pop star pink első ránézésre csalódás volt, mert nem ezt a színt szerettem volna, de a számon nagyon szép, és így végül is eléggé megszerettem :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal