2014. október 2., csütörtök

HAVI KEDVENCEK | 2014. SZEPTEMBER


A szeptember nem tartogatott túlságosan sok újdonságot számomra, már ami a beauty vonalat illeti, igyekszem ugyanis a meglévő dolgaimat 'felélni' mielőtt túl sok mindent halmoznék fel. Persze így is becsúszott egy újonc, de nagyrészt inkább a régi kedvenceimet fedeztem fel újra az elmúlt hónapban. Ilyen volt például az Essence Red ahead, amit a kedvenc őszi körömlakkjaimnál és egy barokkos manikűrben már láthattatok. Nagyjából már a felénél járok, de még most is ugyan olyan szuper az állaga, a fedése és a tartóssága, mint egy évvel ezelőtt. Ha jól tudom, már nem lehet kapni ezt a lakkot, úgyhogy nagyon fogom sajnálni, ha elfogy.

Szintén régi motoros már az Estée Lauder Sumptuous Extreme szempillaspirál, amit még tavaly Karácsony előtt vásároltam a Douglasban. Ez elvileg egy volumennövelő és dúsító spirál, ami extrém hosszúságú, műszempilla hatást ígér. Nos hát én ezt a műszempilla hatást azért enyhe túlzásnak érzem, de tény, hogy nagyon szépen hosszabbítja és szétválasztja a pillákat. Nem mondom, hogy a teljes méretet megvenném belőle, mert lehet kapni hasonlóan jó spirált alacsonyabb árkategóriában is, de amíg ez el nem fogy, biztos, hogy nem fogom lecserélni.

Ajakkencék tekintetében egyértelműen a Catrice Beautifying Lip Smoother volt a favorit az elmúlt hónapban. Szinte minden nap ezt használtam, de alig látszik, hogy fogyott volna belőle, szóval biztosan nagyon sokáig elég lesz még. Gyönyörű ápolt, puha és telt ajkakat varázsol, és emellett még az illata és az íze is nagyon kellemes. Korábban már írtam róla egy részletesebb tesztet, ha kíváncsiak vagytok rá, itt el tudjátok olvasni. 


Az egyetlen újdonság, aminek pár nap alatt sikerült belopnia magát a szívembe, az a Carolina Herrera 212 VIP Rosé illata, ami az őszi Douglas Box-of-Beauty-ban lapult. Továbbra is azt tudom mondani, hogy rendkívül tartós, egy-egy csepp a csuklómon egy fél napot kibír, sőt halványan még estére is érzem, pedig ez azért nálam ritkaságszámba megy. Amióta megvan, minden nap ezt használom, és minden nap egyre biztosabb vagyok benne, hogy ha elfogy ez az 5 ml-es minta, a teljes méretet is meg fogom belőle venni. 

Még a júniusi blogger day-es goodie bag-ben volt a L'Oreal Elseve Total Repair Extreme hajbalzsam, amit azóta szorgosan használok. Eleinte nem voltam igazán kibékülve vele, ugyanis egyáltalán nem vettem észre különbséget a hajam állapotán, amikor ezt használtam, mostanra viszont sikerült kitapasztalnom, hogy hogyan is működik. Általában igyekszem akkorra időzíteni a hajmosást, amikor több időm van, és így a samponos mosás után jól belemasszírozom a hajamba a Total Repair Extreme balzsamot, majd nagyjából egy fél órára törölközőt csavarok rá. Utána öblítés, majd jöhet is a szárítás. Ezzel a 'módszerrel' sokkal könnyebb kifésülni a nedves hajamat és szerencsére nem is zsírosítja túlságosan. 



Nektek, mik voltak a kedvenceitek az elmúlt hónapban? Használtátok már ezeket a termékeket? Milyenek a tapasztalataitok?



Címkék: , , , , , , ,

7 megjegyzés:

Időpont: 2014. október 3. 8:11 , Blogger Unknown írta...

Nagyon igényes a blogod, a Douglas Beauty Box termékei nagyon tetszenek, gondoltam én is megveszem. Kíváncsi vagyok a parfümminta illatára, mert még nem találtam meg a tökéletes illatot. Én a Gliss Kur hajápoló termékeit szerettem ebben a hónapban... Eszter

 
Időpont: 2014. október 6. 13:49 , Blogger Unknown írta...

lovely blog..
would you like to follow each other on GFC? please let me know in a comment on my blog or follow me and i fill follow you back:)
jolahogg.blogspot.ie

 
Időpont: 2014. október 7. 20:36 , Anonymous Erika írta...

Annyi jót írtál már a Catrice-s ajakápolóról, hogy azt hiszem én is beszerzek egyet magamnak. :)

 
Időpont: 2014. október 14. 10:03 , Blogger Viki írta...

Jajj de drága vagy Eszter, nem is gondolnád milyen sokat jelentenek nekem ezek a kedves sorok. ♥ A parfümöt pedig mindenképpen illatozd meg ha parfümériában jársz, engem azonnal rabul ejtett. :)

 
Időpont: 2014. október 14. 10:06 , Blogger Viki írta...

Thank you, dear aimerose. Your blog and your outfits are amazing. :)

 
Időpont: 2014. október 14. 10:09 , Blogger Viki írta...

Thank you, Jola Hogg. ♥

 
Időpont: 2014. október 14. 10:10 , Blogger Viki írta...

Szerintem mindenképpen megéri beszerezni belőle legalább egyet, mert elképesztően gyönyörű, és simán felér egy instant ajakfeltöltéssel. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal