2014. szeptember 16., kedd

KEDVENC ŐSZI KÖRÖMLAKKJAIM | 2014.


A kedvenc nyári körömlakkjaim után összeszedtem azokat a darabokat is, amiket az őszi szezonban a legszívesebben viselek. Nálam ilyenkor már egyértelműen a sötétebb, pirosas, bordós és arany árnyalatok kerülnek előtérbe. El sem hiszitek, mennyire vártam már a szeptembert, hogy végre előkerülhessenek ezek a meleg árnyalatok, amik között remélem, hogy Ti is találtok majd kedvetekre valót.

Essence Color&Go - 155 Red Ahead | Ha jól emlékszem, még tavaly sikerült rátalálnom erre a csodás, sötét barnába hajló szépségre a kifutó termékek között. Az új Essence lakkok minőségével - másokhoz hasonlóan - én sem igazán vagyok megelégedve, viszont a Red ahead bombasztikusra sikerült. Szépen terül a körmökön, két rétegben tökéletesen fed és nálam alap- és fedőlakkal simán elvan 3-4 napig. 

Moyra - Gel Look No. 924 Michelle | Még tavasszal kaptam tesztelésre a Moyrától ezt a csupacsillám lilás-bordós lakkot, viszont mivel ez nekem határozottan egy őszi szín, eddig nem is igazán került elő. Na de majd most. Nagyon könnyű, szinte 'vizes' állaga van, így elkél belőle a 3 réteg, viszont a végeredmény engem mindenért kárpótol. Ha rásüt a nap, annyira káprázatos, hogy egyszerűen nem bírom levenni róla a szemem.

NYC - 240 Velvet Rope | 9,7 ml-nyi tömény ősz. Röviden így tudnám jellemezni ezt a lakkot. Ez az első NYC lakkom, amit a tavalyi szezonban szinte le sem lehetett rólam robbantani. Szerintem ez az idén is így lesz.

Morgan Taylor - Fire Cracker | Jó párszor szerepelt már ez a lakk a blogon (pl. ittitt és itt) , aminek az a fő oka, hogy amellett, hogy kifogástalan a minősége, minden évszakban megállja a helyét. Tény, hogy nem a legolcsóbb árkategóriából való, viszont ár/érték arányban szerintem verhetetlen.

She Stylezone - 323. | A tavalyi őszi-téli kollekció darabja volt ez a picit lilás beütésű szürke lakk, ami telis-tele van arany pehelyszerű csillámokkal. Az állaga elég híg, úgyhogy viszonylag gyorsan kell vele dolgozni, ha nem akarjuk, hogy túl sok anyag kerüljön a körmünkre. De ettől függetlenül egy nagyon is szerethető darabról van szó.

Essence Color&Go - 155 Red Ahead

Fentről lefelé: Moyra - Gel Look No. 924 Michelle | NYC - 240 Velvet Rope | Morgan Taylor - Fire Cracker | She Stylezone - 323.


NYC - 010 Top Of The Gold | A Velvet Rope után ismét egy NYC lakk, ami ezúttal egy csodaszép arany pelyhes fedőlakk. Ez is tavalyi kollekciós, viszont én még pár hete láttam a helyi Rossmannban, úgyhogy elképzelhető, hogy elvétve Ti is találtok belőle egy-két darabot. Nagyon tetszik benne, hogy nem csillámokat, hanem kis arany lapocskákat tartalmaz, és hogy már egy rétegben egész sok anyagot lehet felvinni a körmökre.

China Glaze - 1260 Mingle With Kringle | Hát nem édes ez a fantázianév? Ugyan még csak pár hete van nálam ez a szépség, máris imádom, és tudom, hogy az őszi (és téli) hónapokban nagyon sokat elő fog kerülni. Kicsit folyós az állaga, de ettől függetlenül nagyon jól kezelhető, és két rétegben gyönyörűen fed.

Lovely - Blink Blink Nr. 8. | Még január környékén kaptam ezt a barna és bronz csillámokkal  teli fedőlakkot a Lovely-tól, viszont a Moyra Michelle-hez hasonlóan ez is váratott magára egészen mostanáig. Világos árnyalatokon nem ajánlatos használni, ugyanis a csillámok egy egészen sötét alapban úszkálnak, úgyhogy felkenve a lakk színét is sötétítik. Egy mélyebb, pl. bordó árnyalaton viszont szerintem nagyon szépen mutat. 

Catrice (Glamazona Limited Edition) - CO1 Jungle Treasure | Szintén tavaly téli szerzemény ez a krokodilos repedező lakk, amit akkor előszeretettel használtam, viszont a tavaszi-nyári hónapokban szépen elfelejtkeztem róla. Sajnos limitált kiadás része volt, így a drogériákban már nem tudjátok beszerezni, viszont azért szerettem volna megmutatni Nektek, mert blogsale-en még elképzelhető, hogy belefuttok valahol. A titka annyi egyébként ennek a lakknak, hogy el kell találni a megfelelő mennyiséget, mert ha túl vastagon kenjük, akkor nem fog szétrepedezni, ha viszont túl keveset viszünk fel belőle, akkor meg nem fog belőle látszani semmi sem. 

L'Oreal - 102 Macaron Noisette | Azt hiszem megtaláltam a tökéletes nude lakkot a Macaron Noisette 'személyében'. Két rétegben nekem még átütnek alóla a körömvégeim, viszont élőben ez annyira nem feltűnő, mint a képeken. Szépen terül, gyorsan szárad és 4-5 napot nálam simán kibír alap- és fedőlakkal. Hozzátéve most akciósan nagyjából 600 Ft-ért lehet megvásárolni a DM drogériákban. (Valamiért az a gyanúm, hogy kifutó termék, úgyhogy, ha Nektek is tetszik, érdemes még most lecsapni rá.)

NYC - 010 Top Of The Gold


Fentről lefelé: China Glaze  - 1260 Mingle With Kringle | Lovely - Blink Blink Nr. 8. | Catrice - CO1 Jungle Treasure | L'Oreal - 102 Macaron Noisette



Ti próbáltátok már ezek közül a lakkok közül valamelyiket? Nektek bevált? Melyik a kedvenc őszi lakkotok?




Címkék: , , , , , , , , , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2014. szeptember 16. 19:06 , Blogger Unknown írta...

a NYC-Velvet Rope nekem is nagyon nagy kedvencem. ( :

 
Időpont: 2014. szeptember 16. 20:23 , Blogger Unknown írta...

és mostmár nekem is az :)

 
Időpont: 2014. szeptember 17. 9:58 , Blogger Audrey80 írta...

Ez jó sok kedvenc :) Én még nem álltam rá az őszi színekre, bár egyszer már volt sötétkék körmöm ebben a hónapban :)

 
Időpont: 2014. szeptember 18. 9:57 , Blogger Viki írta...

Nem csodálom, szerintem az egyik legszebb őszi lakk. :)

 
Időpont: 2014. szeptember 18. 9:58 , Blogger Viki írta...

Ez aranyos volt. :) Remélem találsz még belőle.

 
Időpont: 2014. szeptember 18. 10:06 , Blogger Viki írta...

Az bizony, és még volt egy pár darab ami végül nem kerül be. :D Nekem is van egy csodaszép, csillámokkal teli sötétkék Morgan Taylor lakkom, az Under the Stars (http://cheap-and-chic-look.blogspot.hu/2013/10/morgan-taylor-under-stars.html), de azt én inkább csak a téli szezonban szoktam elővenni, ilyenkor még túl erősnek érzem. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal