2014. szeptember 12., péntek

NAPI KÖRÖM | PURPLE STRIPES


A China Glaze lakkok még mindig az újdonság erejével hatnak rám, így ma is egy ilyen manikűrrel készültem. Az inspirációt egy Instagramos videó adta hozzá, és az igazat megvallva amennyire egyszerűnek tűnt, annyira megszenvedtem vele. A dolog lényege annyi, hogy a 'csíkos körmeimre' alapként felkerült egy réteg a Lovely Classic Nr. 25-ös fehér lakkjából, majd miután az megszáradt egy széles, lapos ecset egyik oldalát belemártottam a lila lakkba, a másik oldalát pedig a fehérbe és a lila felével meghúztam a csíkokat a körmeimre. Ez addig a pontig rettentő egyszerűnek tűnt, amíg nem kellett öt közel ugyan olyan mintában megfestenem a csíkokat. A legjobb pedig, hogy mire mind az öt körmömmel készen voltam, túl soknak tűnt a minta, úgyhogy végül a középső- és a mutatóujjamon maradt két rétegben a China Glaze X-TA-SEA lilája. Mivel a CG önmagában is elég fényesre száradt, nem tettem rájuk fedőlakkot, a mintás körmeimet viszont a Morgan Taylor Need for speed fedőlakkjával fixáltam. Az apró bosszúságok ellenére nagyon tetszik a végeredmény, biztos vagyok benne, hogy más színkombinációban is ki fogom próbálni ezt a technikát.

Használt lakkok:
 ♥ Lovely | Classic Nr. 25.
 ♥ China Glaze | 1306 X-TA-SEA
 ♥ Morgan Taylor | Need for speed
Nektek, hogy tetszik ez a manikűr? Milyen színt viseltek most a körmeiteken?13 megjegyzés:

 1. Az egyetlen szín, amit nagyon nagyon nem szeretek, az a lila :D Tényleg, semmilyen árnyalatát nem szeretem, sem ruhában sem sehogy nem tetszik :D De ez annyira jó, hogy woooowwwwwwwwwwwwww!!!!!!!! Nagyon nagyon jó lett!!! Hány rétegben lett ilyen színű a china? Nagyon szupi lett egyszerűen :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor ezt most bóknak veszem. :D Két rétegben van egyébként a China Glaze, de szerencsére ez az X-TA-SEA sokkal jobban kezelhető, mint a Feel the tbreeze. :)

   Törlés
 2. Itt is ide kell hullámozni, mert nagyon szép lett. Szerintem is pont elég ennyi "díszes" köröm, jó ötlet volt a két új átlilásítása.
  Nem tudom, h ez pontosan melyik videó, de épp ezért tartok a látszatra baromi egyszerűnek tartott pontozástól/sima vékony ecsettel vonalak húzgálásától és az ilyentől is, mert nekem biztos ezekkel is problémám akadna. De egyszer valamelyikre rá kell szánni magam, mert roppant mutatósak. :) Egyelőre csak a glitteres CG lakkokkal vagyok jóban, az első e márkától származó Queen B elég folyékony és ki se próbáltam végül (bár ennek nem biztos, h az állaga az oka, még több tucat szűz lakk van birtokomban...)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, de drága vagy Dyna, köszönöm szépen. :)
   A híg állagú CG lakkokat én úgy használom, hogy mielőtt kihúznám az ecsetet az üvegből, párszor körkörös mozdulatokkal végigmegyek az üveg száján, így le tudom szedni a felesleges mennyiséget, úgyhogy később nem 'ömlik' egy plusz adag lakk a körmeimre.

   Törlés
 3. Nagyon tetszik, gyönyörű szép lett :-)!
  Nit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen Nit, nagyon aranyos vagy. :)

   Törlés
 4. Nagyon aranyos manikűr, ez a lila lakk pedig valami eszméletlen szép *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Dii, örülök, hogy Neked is tetszik. :)

   Törlés
 5. Huu ez a szín most betalált nálam! Csodás mani! :)

  VálaszTörlés
 6. nagyon szuper lett és tetszik ez a lila szín. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm Manna. :)

   Törlés
 7. Csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni és szerintem is így tökéletes, hogy nem minden körmöd lett mintás! :)

  VálaszTörlés