2014. augusztus 19., kedd

CATRICE ULTIMATE SHINE GEL COLOUR | 010 LOVE'S DI-WINE



Korábban valahogy mindig elkerülték a figyelmemet a Catrice termékei, most viszont, hogy az 'otthoni' Rossmannban is meg lehet őket vásárolni, jobban szemügyre tudom venni a kínálatot. Szerencsémre pont a leárazások közepette került ki az állvány, így egyből le is csaptam erre a szépséges mély-bordó színre, ami egyébként a 010 Love's Di-wine nevet viseli.

Az Ultimate Shine Gel Colour rúzsok egy tükörszerű, fényes fémes csomagolást kaptak, ami szerintem kifejezetten minőségi hatást kelt. Bár ezzel együtt az ujjlenyomatokat is szépecskén gyűjtögeti, nekem nagyon tetszik.

A hivatalos leírás szerint gyönyörű színek és sokrétű, ragyogó fény jellemzi. Az innovatív Ultimate Shine Gel ajakrúzs igazi szépség hibrid: egyrészt fényes, ragyogó gél állagú, másrészt szuper krémes ajakrúzs közepes színszórással. A cserepes ajkak a múlté, a jelen a fényes és a gyönyörű ajkaké. Nos ez nem hangzik rosszul, de lássuk, hogy tényleg hozza-e az ígéreteket.


Az állaga valóban eléggé géles, használat közben szinte úgy siklik az ajkakon, mintha szájfény lenne. Ez a fényesség egyébként egész végig megmarad, úgyhogy a matt rúzsok kedvelőinek nem lesz nagy kedvence. A pigmentáltságot tekintve én egy kicsit többet vártam ettől a színtől. Majd látni fogjátok, hogy kézfejen még csak-csak visszaköszön a tubusban lévő mély-bordó, a számon viszont már inkább csak egy erősebb bogyószínnek tűnik. Sajnos nem is igazán építhető, hiába húztam át többször, nem tudtam vele erősebb fedést elérni. A sötét szín és a 'csúszós' állag miatt kicsit nehézkes szépen felvinni, én mindenképpen javasolnék hozzá ecsetet, különben csak bénázás lesz belőle. A tartósságára viszont nincs panasz, azt hittem, hogy a könnyű állaga miatt nem fogja sokáig bírni, de evés, ivás nélkül 4 órát simán kibírt. Egyébként nem túl feltűnően kopik, sőt inkább olyan, mintha beszívódna, mint egy sima ajakápoló. Ettől függetlenül néha érdemes 'ránézni' és igazítani rajta. Az ajkakat nagyon kellenesen hidratálja, még azt is meg merem kockáztatni, hogy a cserepes ajkakkal is megbirkózik. Illata és íze nincs, talán egy nagyon picike vaníliát lehet érezni rajta, de egyáltalán nem tolakodó.

Annak ellenére, hogy használat közben nem annyira intenzív, mint amennyire első látásra tűnik, én még mindig egy tökéletes őszi rúzsnak tartom. Bátrabbak akár egy sima hétköznapon is használhatják, de én egy különlegesebb alkalomra, elegáns öltözékhez tudom inkább elképzelni. 

A Catrice Ultimate Shine Gel Colour 010 Love's Di-wine rúzsát a Catrice pulttal rendelkező DM, Rossmann és Müller drogériákban tudjátok megvásárolni 350 Ft-ért. Sajnos csak korlátozott ideig, ugyanis ez a termék már nem lesz kapható az állandó szortiment részeként. Úgyhogy ha megtetszett Nektek, érdemes minél előbb lecsapni rá.



Nektek, hogy tetszik a Love's Di-wine? Próbáltátok már korábban a Catrice Ultimate Shine Gel Colour rúzsokat? Milyenek a tapasztalataitok? Sikerült lecsapnotok valamire a kifutó Catrice termékek közül?



Címkék: , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2014. augusztus 19. 17:37 , Blogger Megaera írta...

Csodás ez a rúzs - már annyi jót olvastam a Catrice rúzsokról, hogy muszáj lesz beszereznem egyet :)

 
Időpont: 2014. augusztus 19. 17:41 , Blogger B. Dóri írta...

Gyönyörű színe van, és nagyon jól áll Neked! :) Még nem próbáltam az Ultimate Shine Gel Colour rúzsokat, de hamarosan ennek is eljön az ideje, mert nemrég kötöttem barátságot a Catrice rúzsokkal. :)

 
Időpont: 2014. augusztus 19. 21:44 , Anonymous Erika írta...

Én is nemrég vettem egyet ebből a családból. Yes, We Can-dy! Kinézetre Barbi rózsaszín, viszont felkenve nagyon kellemes árnyalat.

 
Időpont: 2014. augusztus 25. 11:47 , Blogger Viki írta...

Tényleg nagyon klasszak a Catrice rúzsai, főleg ár/érték arányban. :)

 
Időpont: 2014. augusztus 25. 11:47 , Blogger Viki írta...

Köszönöm Dóri. :)

 
Időpont: 2014. augusztus 25. 11:49 , Blogger Viki írta...

Gyorsan kerestem swatch-ot a Yes, We Can-dy-ről, tényleg nagyon kellemes színe van. Lehet, hogy legközelebb élőben is meglesem. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal