2014. május 25., vasárnap

NEW IN... #3.

Több, mint 4 hónappal ezelőtt volt az utolsó New in... bejegyzés, és mivel tudom, hogy közületek is nagyon sokan szeretik az ilyen jellegű posztokat, összegyűjtöttem az elmúlt pár hónap új szerzeményeit. Ahogyan már a Joy- napi kívánságlistás bejegyzésben is írtam, mostanában igyekeztem visszafogni a vásárlásaimat, és csak a legszükségesebb dolgokat megvenni. Persze nem mondom, hogy nem csábultam el egy-két felesleges dolog iránt, de összességében szerintem ennyi még belefért.


Saru - Skála (Debrecen)
Erről a csodás barackos-rózsaszínes saruról már láthattatok képet az Instagramon és a legutóbbi képes összefoglalóban is, viszont annyira gyönyörűséges, hogy szerettem volna teljes egészében is megmutatni. A debreceni Skálában találtam rá még pár hete, ha jól emlékszem olyan 2.500 Ft-ért. Érdemes most egyébként szétnézni, mert rengeteg gyönyörűséges cipellőt van náluk.


Tengerészes sál - Mihály napi vásár (Debrecen)
Jó pár hete keresgéltem már valami szép kis könnyű, tavaszi sálat, de sehol sem láttam olyat, ami tetszett volna. Aztán 2-3 hete teljesen véletlenül találtam rá erre a kis tengerészes darabra a debreceni Mihály napi vásáron. Azóta mondjuk olyan meleg lett az idő, hogy alig volt alkalmam viselni, de nem bánom, mert addig is tudok benne gyönyörködni.

Virágos cipő - Deichmann 
Régóta szerettem volna már egy olyan cipőt venni, ami kicsit zártabb, mint egy balerina, viszont nem túl meleg, hogy ebben az átmeneti időben is tudjam hordani. Céltudatosan mondjuk nem nagyon keresgéltem, de amikor Evelinnél megláttam ezt a csodaszép virágos cipőt, egyből tudtam, hogy ez lesz a tökéletes. Nagyon örültem neki, mert élőben még szebb, mint amilyennek a képek alapján vártam és méretben is pont tökéletes.


Fehér shopper - F&F (Szerencs)
Ha láttátok a Joy napi kívánságlistámat, akkor biztosan emlékeztek még arra a barack-fehér színű csíkos shopperre, amit kinéztem magamnak. Több helyen is néztem, de végül sehol nem találta belőle, úgyhogy letettem róla. Pár nappal később viszont belefutottam ebben a fehér darabba, és igaz, hogy a kupont már nem tudtam beváltani rá, de végül még így is jó áron (3.200 Ft-ért) tudtam elhozni.


Karra rögzíthető telefontartó - eBay
Valamelyik itthoni webáruházban láttam először ilyen karra szerelhető telefontartót, és akkor el is döntöttem, hogy beszerzek egy ilyet, mert ha nem videóra tornázok, hanem mondjuk futok vagy biciklizek, akkor szeretek közben zenét hallgatni. Gyorsan el is kezdtem eBay-en nézelődni, rengeteg fajta volt persze, és végül a képek alapján ez tűnt a legstabilabbnak. Igaz, hogy várnom kellett rá kb. 3 hetet, de árban így sokkal jobban jöttem ki (kb. 550 Ft-ba került), mintha itthonról rendeltem volna.

Reebok realflex futócipő - Hervis (Miskolc)
Jó pár hete olyan akció volt a Hervisben, hogy 3 cipő vásárlása esetén a legolcsóbbat ingyen adták, úgyhogy Anyáékkal kiugrottunk a miskolci Szinva Parkban lévő Hervisbe. Eredetileg utcai cipőt szerettem volna, de mivel nem találtam olyat, ami tetszett volna, végül ezt választottam. Eddig még csak lépegetőgépen próbáltam ki, de így első körben sokkal kényelmesebbnek tűnik, mint a Nike futócipőm. A teljes ára egyébként szerintem annyira nem vészes (már ha azt nézem, hogy egy F&F-es futócipő is 5-6 ezer Ft), ha jól emlékszem nagyjából 11.900 Ft környékén volt.

Fekete tréning nadrág - F&F (Debrecen)
Picivel több, mint egy hónapja sikerült rábukkannom erre a szuper edzőnadrágra Debrecenben a Kishegyesi úti Tescoban. Előtte a Decathlonban nézelődtem, de ott az összes olyan vékony volt, hogy szerintem azok teljesen átlátszottak volna. Ebben van egy picike bélés is, szóval inkább a hűvösebb időre való, de ettől függetlenül nagyon kényelmes, nagyon jó érzés viselni. Ha jól emlékszem olyan 2.500 - 3.000 Ft környékén mozgott az ára, és a Joy napokon még láttam is belőle pár darabot.

Narancssárga top - F&F (Debrecen)
Eddig általában olyan régi, rossz pólókban tornáztam, amiket már amúgy otthonra se szívesen se vettem fel. Igazából tökéletesen megfeleltek a célra, csak annyi volt velük a baj, hogy mivel lengébb fazonúak voltak, egy-egy gyakorlatnál folyton beléjük akadtam, illetve felcsúszkáltak. Aztán a Joy napokon belefutottam ebben a cuki narancsos színű darabba, ami hasonló "lélegző" anyagból készült, mint a nadrág. A hossza is pont tökéletes, és az ára is teljesen baráti volt (az eredeti ára nagyjából 2.000 Ft volt, és még ebből jött le a 20% kedvezmény), úgyhogy nagyon örültem neki.


"Géllakk szett" - Star Nails (Debrecen)
Korábban már említettem Nektek, hogy egy ideje géllakkozom a körmeimet, arról viszont eddig nem igazán esett szó, hogy mivel szoktam elkészíteni. Mielőtt belevágtam az egész géllakkozásba, Krémmánián alaposan körbenéztem, és mivel a Moyra géllakkjait sokan dicsérték, végül úgy döntöttem, tőlük fogom beszerezni az alapanyagokat. Mivel a tartós manikűrnél nagyon fontos a körmök megfelelő előkészítése, beszereztem egy tapadást elősegítő Nail Prep folyadékot, és egy zsírtalanító savmentes primert is, ezek darabja 590 Ft-ba került. Mivel nem szerettem volna lemondani a színes manikűrökről, ezért csak egy átlátszó, 2 az 1-ben alap és fedőlakkot vettem, amire így bármilyen "mezei" lakkot fel tudok kenni. Ez 2.290 Ft-ba került, viszont időközben volt rá akció a webshopban, amikor 1.600 Ft környékén már hozzá lehetett jutni. Fixálóból eredetileg egy Moyrát néztem ki, de mivel az eladó hölgy azt mondta, hogy teljesen mindegy milyet választok, és ez olcsóbb volt, végül ezt az Alfa márkájút hoztam el, ha jól emlékszem ez 690 Ft-ba került. A közeljövőben szeretnék majd róluk részletesebben is írni, úgyhogy most csak annyit árulnék el, hogy nagyon pozitív csalódás volt az Essence zselélakkja után.

S-he Stylezone körömlakk 272 - DM (Debrecen)
Még a Joy napi kívánságlistámon szerepelt ez a lakk, viszont sajnos nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, úgyhogy ezért eddig nem is szerepelt a blogon. Az üzletben egy babakék lakknak tűnt, amiben apró világoskék csillámok vannak. Természetes fényben viszont már inkább mondanám fehérnek, mint kéknek, és az igazat megvallva, felkenve a csillámokból sem látszik semmi. A fedése is sokkal rosszabb, mint amire számítottam, de azért nem adom fel, egy próbát még mindenképpen teszek vele, hátha csak épp nem voltam jó passzban, amikor először kipróbáltam. Teljes áron 899 Ft-ba kerül, nekem viszont 50%-os kuponnal sikerült hozzájutnom, de még így felesleges pénzkidobásnak érzem egy picit.


MAC Face & Body alapozó - MAC (Aréna Pláza)
A Joy napi kívánságlistámról még emlékezhettek erre az alapozóra. Igazából azt hittem, hogy csak később fogom tudni megvenni, de végül úgy alakult, hogy tegnap Budapesten jártam Anyával, úgyhogy így nem hagyhattuk ki az Aréna Plázát. Útközben még vacilláltam a dolgon, hogy lehet, inkább nem is kellene megvenni, de Anya rábeszélt, mondván ha már egyszer itt vagyunk, akkor vegyem meg nyugodtan. Miután az eladó lány kipróbálta az arcomon, már nem kellett tovább győzködni, első pillantásra azt éreztem, hogy végre megvan a tökéletes alapozó. Nem volt olcsó, az tény (10.900 Ft-ba került), viszont ez a 120 ml biztosan elég lesz 1-2 évig.

Catrice szemöldökformázó szett - Müller (Miskolc)
Az Essence és MUA szemöldökformázó ceruzás csalódások után úgy döntöttem, inkább a por állagú termék között nézek szét. Egy Mülleres látogatás során akadt a kezembe a Catrice szemöldökformázója, és mivel úgy tűnt, hogy a sötétebbik szín pont jó lesz, megvettem. Igazság szerint nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem, mert van, amikor úgy látom, hogy pont passzol, máskor viszont inkább vöröses beütése van és teljesen elüt a hajam színétől. Tartósság szempontjából sem voltam vele maradéktalanul elégedett, ezért beszereztem hozzá egy wax-ot, és azzal szoktam fixálni, így ezzel már nincs probléma, viszont a színe miatt néha úgy érzem, nem a legjobb választás számomra. A pontos árára már nem emlékszem, de 1.200 Ft-nál biztosan nem volt drágább.

Terra Naturi highlighter - Müller (Miskolc)
Odil Facebook oldalán láttam pár napja egy képet erről a Terra Naturi highlighterről és már akkor is elvarázsolt, de amikor élőben is sikerült megtapogatnom, egyből a kosárba került. Igazi felüdülés az Essence highlightere után, mert ez nem olyan "csillámporos", hanem igazi krémes, fényes, bársonyos textúrájú. Biztos vagyok benne, hogy a nyári neszesszerem állandó darabja lesz. Egyébként 1.200 Ft környékén tudjátok megvásárolni a Müller drogériákban.

Bourjois 123 CC krém - Müller (Miskolc)
Még mielőtt megvettem a Face & Body alapozót, az esélyesek között volt ez a CC krém is, hiszen mindenképpen valami olyat szerettem volna, aminek nagyon természetes hatása van, és a Krémmániás vélemények valamint a képek alapján úgy tűnt, hogy ez megfelelne az elvárásaimnak. Úgyhogy amikor legutóbb a miskolci Müllerben jártam, gyorsan ki is próbáltam a kézfejemen, és ott egész kellemes állagúnak tűnt. Szerencsére a színt is sikerült jól kiválasztanom, hála a hatalmas ablakoknak, úgyhogy úgy tűnt, minden klappol. Aztán amikor otthon felkentem, olyan fura, maszkszerű volt az egész, és kissé púderes lett a végeredmény, ami miatt úgy éreztem, hogy eléggé szárítja a bőrömet. Az az igazság, hogy ha nem vettem volna meg a Face & Body alapozót, biztos, hogy próbálkoznék még ezzel, hátha más ecsettel/primerrel jobban működne a dolog, de így nem vagyok benne biztos, hogy a közeljövőben elő fog kerülni. Kár érte, meg azért a 3.500 Ft-ért is, amit kiadtam érte, pedig nagyon szerettem volna, hogy működjön.



Ti miket vásároltatok mostanában? Használtátok már ezek közül a termékek közül valamelyiket? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok?




Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

6 megjegyzés:

Időpont: 2014. május 26. 13:44 , Blogger Babus írta...

Gyönyörű a saru! :)

 
Időpont: 2014. május 26. 16:48 , Blogger Asuke írta...

A cipők nagyon tetszenek. És kíváncsi lennék a Terra Naturi highlighterre is, hogy hogyan teljesít. Lesz róla poszt?

 
Időpont: 2014. május 29. 18:21 , Blogger zizitim írta...

szerintem a cc krémet add el, ha nem tetszik. legalább az árának egy része visszajön :)

 
Időpont: 2014. június 3. 10:06 , Blogger Viki írta...

Köszi Babus! :)

 
Időpont: 2014. június 3. 10:10 , Blogger Viki írta...

Mindenképpen lesz róla külön poszt is, mert egyszerűen mesés. Annyira más, mint a többi drogériás highlighter, hogy az valami elképesztő. :)

 
Időpont: 2014. június 3. 10:13 , Blogger Viki írta...

Lehet, hogy az lesz a sorsa, mert annyira sikerült megszeretnem ez alatt a rövid idő alatt a Face&Body-t, hogy már most sincs eszembe elővenni és kísérletezni a CC-vel.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal