2013. november 13., szerda

Moyra Sand effect - No.: 852


A Lovely Baltic Sand lakkjai után teljesen ráfüggtem a homok hatású körömlakkokra, és azóta már jó pár színt sikerült begyűjtenem a Lovely és a Tribal kollekciójából is. Persze ezeknek az olcsóbb márkáknak nincs olyan felhozatala a színek terén, mint mondjuk az OPI-nak, vagy az Isadora-nak, éppen ezért örültem meg annyira, amikor megtudtam, hogy a Moyra is készített néhány (6 különböző színű) homok hatású körömlakkot. Nálunk 3 szín volt belőle az üzletben, a 855-ös barnás, a 854-es sötétkék és a 852-es aranyos-bronzos lakk, amiről ma több képet is fogok mutatni. 



Ahogyan a felső két képen is látjátok, egy csodaszép arany színű lakkról van szó, amibe került némi bronzos beütés is. A lakkban kisebb-nagyobb méretű arany és elvétve néhány piros csillámot is ki lehet szúrni, ettől olyan nagyon karácsonyi hangulata lesz az egésznek. 10 körmön szerintem egy kicsit túlzás, bár aki szereti a barokk stílust, az nem biztos, hogy annyira soknak érzi, mint én. Minden esetre én hétköznapra semmi esetre sem kenném fel, egy különleges alkalomra viszont minden további nélkül jöhet.

Az ecsete egyébként a szokásos Moyra minőség, hosszú és vékony. Amit mindenképpen kiemelnék, hogy ha lakkozás előtt nem szedjük le a felesleges lakkot az ecsetről, akkor hajlamos ez is egy hatalmas mennyiségben felgyűlni a körmünkön, mint a S-he lakkok, de ha odafigyelünk, akkor ezzel nem lehet gond.

A homok hatású lakkokhoz hasonlóan a tökéletes fedéshez ebből sem elég egy réteg, az alábbi képeken is két rétegben láthatjátok. 

A különleges hatás és szín mellett ami miatt nagyon szerethető ez a lakk, az a száradási idő. A két réteg nekem nagyjából 5 perc alatt teljesen megszáradt. Az eltávolítása már valamivel tovább tart, de hát valamit valamiért. 






A körömlakk egyébként 12 ml-es kiszerelésű és főleg fodrászkellékes illetve körmös boltokban tudjátok megvásárolni. Az ára bolttól függően változhat, nálunk 495 Ft-ért árulják, úgyhogy nagyjából ennyivel lehet számolni. A csodaszép szín, a különleges finis, a gyors száradási idő és a pénztárcabarát ár engem abszolút meggyőzött, ár-érték arányban szerintem verhetetlen a Moyra 852-es körömlakkja.




Nektek, hogy tetszik ez a lakk? Találkoztatok már a Moyra homok hatású körömlakkjaival? Szereitek a Baltic Sand lakkokat?







Címkék: , , , ,

14 megjegyzés:

Időpont: 2013. november 13. 16:22 , Blogger Próbatétel írta...

Hát, így elsőre nagyon tutinak néz ki :)

 
Időpont: 2013. november 13. 16:24 , Blogger Thimmyke írta...

A lakkstop után úgy érzem beruházok erre is... :) A kék, türkiz és a rózsaszín már megvan. :)

 
Időpont: 2013. november 13. 16:54 , Blogger mdollasnails írta...

óóó én sand lakk függő vagyok. :) jók a moyrák is,viszont szerintem az Opi verhetetlen.

 
Időpont: 2013. november 13. 17:21 , Anonymous Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszik , meg van nekem is :)

 
Időpont: 2013. november 13. 17:22 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

gyönyörű. *-* őt is meg kell szereznem. :3

 
Időpont: 2013. november 13. 18:26 , Blogger Anna írta...

Oh de csodás, igazi karácsonyi hangulatú lakk. :)

 
Időpont: 2013. november 13. 18:29 , Blogger djkaty írta...

Aaaaaaaaaaaaaaa, most már el kell mennem érte a fodrászkellékeshez...

 
Időpont: 2013. november 13. 19:22 , Blogger Judit írta...

Szépen mutat a körmeiden, de én még mindig nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e az aranynak ez az árnyalata. Bár végül szerintem úgyis megveszem. :D A rózsaszín már megvan, azt szeretem, viszont a Baltic Sand türkizes kékjével még nem sikerült összebarátkoznom.

 
Időpont: 2013. november 13. 20:04 , Blogger Unknown írta...

Percek óta nézem, mégse tudom eldönteni hogy tetszik e vagy sem:)
Talán egy-egy körmön jobban mutat.

 
Időpont: 2013. november 14. 9:11 , Blogger Dii írta...

A te képeiden/körmeiden nem látom azt az ezüstös csillogást, amit eddig minden swatchban, és ami matt eddig nem vettem meg ezt a lakkot.. ugyanis egy teljesen arany homokhatású lakkra vágyom. Élőben mennyire látszik az ezüst benne? :3

 
Időpont: 2013. november 14. 16:02 , Blogger Panni írta...

Ez gyönyörű!

 
Időpont: 2013. november 15. 20:02 , Blogger Viki írta...

Most egy kicsit megnyugodtan, hogy nem vagyok egyedül a baltic sand mániámmal. :-D

Dii: ez sem az a kiköpött teljes "tiszta" arany szín. Én ezüstöt nem látok benne, inkább bronzos "piszkos" aranynak mondanám. :-)

 
Időpont: 2013. november 18. 10:48 , Blogger Fanni írta...

Imádom! :)

 
Időpont: 2013. november 21. 8:52 , Blogger Viki írta...

Fanni gardróbja: Nem csodálom! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal