2013. október 14., hétfő

Glamour napi beauty szerzemények

A legtöbb lányhoz hasonlóan én is nagyon vártam már a Glamour napokat, jó előre elkészítettem a kis listámat, ami szerencsére most nem nyúlt olyan hosszúra, mint a legutóbb. A listám élén egy fehér színű kötött pulcsi, egy burgundi körsál, egy Color Tattoo és egy arckrém állt. Úgy voltam, ha törik, ha szakad ezeket bizony beszerzem valahol. Szerdán és csütörtökön a nyakamba vettem a várost és végigjártam a Fórumot meg néhány DM-et, hogy feltérképezzem, mit onnan tudnék beszerezni, hogy pénteken már csak be kelljen ugornom a cuccokért. Ahhoz képest, hogy beauty termékek közül egyedül egy Color Tattoo-t szerettem volna venni, becsúszott még jó pár dolog mellé, de azt hiszem egyáltalán nem csináltam rossz vásárt velük. Ruhák terén pedig egy hosszú ujjú pólóval és egy iszonyatosan meleg mamusszal léptem túl a "keretet", de a kívánságlistás darabokat is sikerült némi kompromisszummal kipipálni, úgyhogy én abszolút elégedett vagyok. Első körben azokat a beauty termékeket szeretném Nektek megmutatni, amiket az elmúlt néhány napban sikerült vásárolnom kuponnal és anélkül. 




Bioderma Hydrabio és Bioderma Cicabio
Nem tudom, hogy a bőröm változik, vagy csak a kemény debreceni víz viseli meg ennyire, de mostanában állandóan húzódik és feszül az arcbőröm, ami az én kombinált zsíros bőrömtől egyáltalán nem megszokott. Éppen ezért szerettem volna valami jó hidratáló krémet venni és mivel az utóbbi néhány drogériás arckrém nem vált be, úgy döntöttem, hogy szétnézek a gyógyszertári termékek között. A Krémmánián végigolvasgattam az összes La Roche Posay, Vichy és Bioderma arckrém tesztjét és végül úgy döntöttem, hogy mivel a Biodermával eddig csak pozitív tapasztalataim voltak, tőluk választok most is. A Sensibio és a Hydrabio család között vacilláltam, aztán a vélemények alapján úgy tűnt, a Hydrabio light krém lesz az én tuti befutóm. Kicsit sokalltam érte az ott írt 5000 Ft-os árat, de úgy voltam vele, hogy kuponnal 4 ezerért el tudom hozni, és amúgy is sokáig elég lesz. Ezek után gondolhatjátok mennyire megörültem, amikor az otthoni gyógyszertárunkban rátaláltam erre a limitált kiadású csomagra, amiben a 40 ml Hydrabio light mellé egy 15 ml-es szérumot és egy 15 ml-es maszkot is adnak ajándékba, és mindezt 4.552 Ft-ért. Ezen felbuzdulva elhoztam a Bioderma Cicabio krémét is, ami elvileg a sérült bőr helyreállításában segít, ez csak 1.225 Ft-ba került. A kasszánál utólag kiderült, hogy ebben a gyógyszertárban nem fogadják el a 25%-os Bioderma kupont, viszont alapból volt még rájuk 20% kedvezmény, szóval a csomagért és a Cicabio-ért összesen 4.622 Ft-ot fizettem. 


L'Oreal micellás víz
A másik termék, amit szintén nem kuponnal vásároltam, az a L'Oreal micellás vize. Az igazat megvallva, eddig engem teljesen hidegen hagytak ezek a micellás vizek. Korábban nagyon sok jót hallottam ugyan a Bioderma vizéről, de úgy voltam vele, hogy a nedves törlőkendős módszer nekem tökéletesen bevált smink eltávolításra, úgyhogy nem is igazán foglalkoztam vele. Mostanában viszont azt vettem észre, hogy elég sok szempillám kihullik az esti sminktisztításkor, és mivel Szandra a L'Oreal micellás vizéről olyan jókat írt, úgy voltam vele, hogy adok neki egy esélyt. A Rossmannban sikerült találnom belőle egy utolsó darabot, úgyhogy 1.000 Ft-ért el is hoztam, sőt, volt még otthon egy 10%-os végösszegi kuponom is, úgyhogy azt is fel tudtam rá használni. Eddig még csak 3x próbáltam, de már most el vagyok tőle ájulva. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kíméletesen és könnyen, szempillahullás nélkül el lehet távolítani a sminket.




Maybelline Color Tattoo - Pink gold
Ahogy fentebb is írtam, mindenképpen szerettem volna venni egy Color Tattoo-t, abban viszont egészen péntekig nem voltam biztos, hogy melyik színt fogom végül elhozni. Eredetileg úgy terveztem, hogy elbattyogok a Müllerbe és megveszem a Pink gold-ot és a Metallic Pomegranate-t is, de sajna nem fért bele az időbe, úgyhogy döntenem kellett. Végül a kihasználhatóság miatt a Pink gold-ra {teljes ár: 1.699 Ft, kuponnal 850 Ft} esett a választásom, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy később nem fogom megvenni a Pomegranate-t is. 


Alverde - Lash Booster, Szemöldökformázó, Over night koffein szérum
Először a S-he és Alverde kupont fel sem akartam használni, mert egyiknek sem tartottam túl izgalmasnak a dekorkozmetikai vonalát, de végül csak utánanéztem Krémmánián, hogy mégis miből lehetne válogatni. Első körben az Alverde szemöldökformázója {teljes ár: 1.299 Ft} keltette fel a figyelmem, egyrészt, mert csupa jó dolgokat írtak róla, másrészt pedig azért mert amúgy is hadilábon álltam szemöldök ügyileg, úgyhogy ő egyből fel is került a "csekkolni" való listára. Aztán ahogy tovább olvastam megakadt a szemem az Over night koffein szérumon {teljes ár: 1.299 Ft} is, és gyorsan felírtam őt is a Lash booster-rel {teljes ár: 1.899 Ft, kuponnal 950 Ft} együtt, mert azt írták, hogy a kettő együtt bombasztikus szempillanövesztésben. Az üzletben aztán egy darabig vacilláltam, hogy akkor most melyiket vegyem meg. Az árak alapján a Lash booster-t érte meg a legjobban elhozni, mert azon lehetett a legtöbbet spórolni, ahhoz viszont már alapból jött az éjszakai szérum is, akkor meg már úgy voltam, hogy az az egy nem oszt, nem szoroz. Végül nem bántam meg, hogy elhoztam a szemöldökformázót is, mert tényleg nagyon szép és természetes hatást lehet vele elérni, remélem a másik kettőben sem kell majd csalódnom.




Essence Metal glam arany fedőlakk
Amikor megláttam a promó képen ezt az aranyos Essence fedőlakkot {teljes ár kb. 650 Ft}, egyből az OPI 24 karátos lakkja jutott róla az eszembe és már akkor eldöntöttem, hogy ha sikerül "összefutnom vele", akkor biztosan beszerzek belőle egy üvegcsével. Nos, a hétvégén erre sor is került, de az igazat megvallva élőben nem fogott meg annyira, mint a képen. Valamiért az összes, ami nálunk ki volt téve, nem tiszta arany színű volt, hanem volt bennük egy enyhe zöldes beütés {mintha az arany lapocskákból kiázott volna némi festék} és emiatt féltem, hogy felkenve nem fog olyan jól kinézni, mint ahogyan én azt előre elképzeltem. Végül győzött a kíváncsiság és megvettem, hamarosan jön majd róla poszt is, de addig annyit elárulok, hogy nem bántam meg, hogy adtam neki egy esélyt. 


Essence Gel nails at home - Primer, Peel off gel base, Clear gel top coat
Az arany fedőlakkhoz hasonlóan az Essence gél lakkjait is nagy izgalommal vártam. Korábban szinte csak negatív tapasztalataim voltak a gél lakkal kapcsolatban, és valljuk be, az utóbbi időkben az Essence lakkjai is hagytak némi kívánnivalót maguk után, úgyhogy félve közelítettem hozzájuk. Az biztos volt, hogy a lámpát nem fogom elhozni 7 ezer forintért, mert egyrészt eBay-ről sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, másrészt nekünk van otthon UV lámpánk, ami hivatalosan arcszolárium, de tökéletes gél lakkozáshoz is. A lakklemosót én szintén feleslegesnek tartottam, mert elvileg a gél lakkhoz bármilyen mezei acetonmentes lemosó is megteszi. Osztottam- szoroztam, és végül úgy nézett ki a dolog, hogy ha a Primer-t {teljes ár kb. 850 Ft} az alaplakkot {teljes ár kb. 990 Ft} és az áttetsző fedőlakkot {teljes ár kb. 990 Ft} megveszem, akkor azzal már el tudok készíteni otthon is egy manikűrt. Ez a 3 termék együtt 3 ezer forint környékén mozgott, ami nagyjából egy gél lakkozás ára, de mivel már így is elég sokat költöttem, nem szívesen áldoztam volna rá. Ekkor jött az én drága Anyukám, aki felajánlotta, hogy mivel jobb ötlete úgy sincs, megveszi nekem Karácsonyra. Azóta már ki is próbáltam, és nem akarok előre inni a medve bőrére, de eddig úgy néz ki, hogy elég jól bírja a strapát. 



Ti voltatok idén Glamour-napozni? Miket sikerült beszereznetek? Ezek közül a termékek közül használtátok már valamelyiket korábban? Ha igen, milyenek a tapasztalataitok velük kapcsolatban?






Címkék: , , , , , , , , , ,

10 megjegyzés:

Időpont: 2013. október 14. 7:55 , Blogger Miss Nobody - Kitti írta...

Jókat vettél! A gel lakkrol kérünk majd beszámolót!

 
Időpont: 2013. október 14. 8:59 , Blogger PAncsi írta...

A L'Oréal micellás vizet én is megvettem. Általában törlőkendővel és tejes sminklemosóval távolítom el a sminket, és kíváncsiságból kipróbáltam, hogy ezután használtam a micellás vizet - megdöbbentő volt, hogy mikor már azt hittem tiszta az arcom, akkor is mennyi szennyeződést el tudott távolítani az arcomról. Ez alapján biztosan szeretni fogom :-)
A Maybelline termékek közül biztosan a Color Tattook fogytak a legjobban, szerintem azt majdnem minden kuponos csaj vett :-) Hozzám egy Metallic Pomegranate és Mauve Crush került :-)
Az arany pelyhes lakkot én is nézegettem, de nem vettem meg, nem volt olyan szép, mint a saját gyártmányú pelyhes lakkom :-D
A gél lakkokkal kapcsolatos véleményedre nagyon kíváncsi vagyok! Ismerősömnek említettem, de ajánlani nem mertem, amíg nem olvasok róla pozitív tapasztalatokat (az a kis UV lámpa ennyiért tényleg horror áron van...)

 
Időpont: 2013. október 14. 11:34 , Anonymous Névtelen írta...

Szia! Color Tattoo-kat én is beszereztem most. A Pink Gold nagyon szép színű, simán bevállalnám azt is. Nem volt túl nagy kínálat már mire odaértem, így a türkizt és a feketét hoztam el, de szerencsére azok is nagyon tetszenek. :-)
Ivett
http://fairyjuice.blogger.hu/

 
Időpont: 2013. október 14. 11:41 , Blogger Babus írta...

Az Alverde szemöldökformázó nagy kedvencem, sajna már sehol nem láttam barnát mostanában, amerre jártam :( Color Tattoot vettem én is, a Pomegranate árnyalatot:)

 
Időpont: 2013. október 14. 11:51 , Blogger Liza írta...

96%-os aceton kell a lemosáshoz :) persze, ez lehet az essence-nél nincs így...

 
Időpont: 2013. október 14. 12:17 , Blogger dyna írta...

Mi épp Siófokon pihentünk a barátokkal, de az egyik lánnyal kétszer is elmentünk a helyi plázába egy picit shoppingolni. :) A DM-es kuponoknak vettük legnagyobb hasznát, én is lőttem 2 koffeins szérumot (két barátnőmnek lesz aji, én már a nyár eleje óta használom és úgy vettem észre, h ha kenegetem vele tényleg jó hatása van), két mf spirált (az egyik szintén aji), meg a h&m-ben a gyerekosztályon egy cicás pólót választottam magamnak, a barátnőm kicsi lányának meg egy cicás-némileg galaxy mintás leggingset, nagyon bolondos.
hazafelé jövet még a premier outletbe is beugrottunk a pasival, ott mindig érvényes a j.pressbe a bolti árhoz képest outlet árasított termékre is a kupon (a már attól is akciósabbra nem), neki kellett pár zokni, így azt vettünk. illetve az ottani mangoban pedig a helyi egészségnap miatt 20%-os akció voolt, így megvettem egy kedvenc slim fit farmerem feketében is, mert 3590 forintért nem hagyhattam ott. :)

color tattoo-t én is szerettem volna, a permanent taupe-ot, de siófokon sajnos nem volt, itthon meg ugyan még beugrottunk a boltok zárása előtt az arénába enni, de már nem akartam vadászni. meg vasárnap este szerintem már a drogériák nagy része ki is lehetett fosztva!

a hydrabio tesztre nagyon kíváncsi vagyok, én is már rengeteget filóztam rajta. az (is) a jó a bioderma termékekkel, h nagyon sűrűn akciózzák őket, ezt a szettet most lehet, h én is lesni fogom. :)

 
Időpont: 2013. október 14. 16:14 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

kíváncsi vagyok a gél lakkokról a véleményedre, mert nekem is tervben van már a beszerzésük, viszont először szeretnék minél többet megtudni róla, hogy megérik-e az árukat.

 
Időpont: 2013. október 14. 16:27 , Anonymous Névtelen írta...

jó dolgokat vettél a maybelline color tattót akartam én is venni de nem volt abban a színben amiben szerettem volna mert már elfogyott :( Metal glam gold topper nekem is meg van :)

 
Időpont: 2013. október 14. 20:06 , Blogger Anna írta...

Klassz dolgokat vettél. :) A L'Oréal arctisztítót sajnos már nem találtam meg, csak az üres helyét. CT-vel az volt a bajom, hogy ki voltak nyitogatva mind. :-/

Azért vásároltam is. :D Itt a bejegyzésem róla, ha gondolod nézd meg. :) http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/10/haul-glamour-napok.html

 
Időpont: 2013. október 18. 9:16 , Blogger Viki írta...

Miss Nobody - Kitti: Az Essence gél lakkjai már tesztelés alatt állnak, úgyhogy hamarosan jön róluk egy beszámoló. :D

PAncsi: Jajj ne is mondd, amikor megláttam a lámpát 7 ezerért... gondoltam, hogy drága lesz, de én olyan 5 ezerre lőttem volna be. A micellás vizet én is kipróbáltam úgy, hogy a normál sminklemosás után töröltem át vele az arcom, és tényleg elképesztő, hogy még mennyi minden volt utána az arcomon. :D Örülök, hogy végül megvettem.

Ivett: A türkiz és a fekete is álomszép, biztosan nagyon fogod őket szeretni. :}

Babus: Én már többször is nézegettem ezt a szemöldökformázót, de úgy tűnt, hogy a színe nagyon elütne a szemöldökömtől, meg igazából el sem tudtam képzelni, hogy egy szempillakefével, hogy lehetne azt normálisan felvinni. Végül a Krémmániás vélemények meggyőztek. :D

Liza Magyar: Azt nem tudom, az Essence lemosója hány %-os, viszont én úgy tudom, hogy a 2 réteg zselé között acetonmentessel kell áttörölni a körmöket, hogy a ragacsos réteg lejöjjön, maga a géllakk viszont fent maradjon.

dyna: Örülök, hogy végül Neked is sikerült beszerezned néhány dolgot. Mindenképpen írok majd a hydrabio-ról, mert igaz, hogy még csak néhány napja használom, de abszolút megérdemel egy önálló posztot. :}

Manna (mannakörmök): Nem akarom elkiabálni, de egyelőre nekem nagyon szimpi az Essence gél lakkja. De a kiforrott vélemény megalkotásáig azért még próbálgatom egy darabig. :D

Nail Judit: Sajnálom, hogy a Color Tatto-ról lemaradtál, melyik színt szeretted volna megvenni?

Moon Angel: Szupi dolgokat vettél, a cicás pizsi a kedvencem. :} Amúgy a micellás vízzel nekem is szerencsém volt, az utolsó darabra sikerült lecsapnom, úgy tűnik sok mindenkihez eljutott a híre. Remélem azért hamarosan Te is be tudod majd szerezni, mert tényleg megéri az árát. :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal