2013. október 15., kedd

Essence Metal Glam arany fedőlakk


Tegnap már említettem Nektek, hogy mennyire vártam az Essence arany fedőlakkját. A promó képek alapján nekem egyből az OPI 24 karátos arany lakkja jutott róla eszembe, és titkon reménykedtem is benne, hogy végre kapunk valami hasonlót pénztárcabarát áron. A hétvégén sikerült is belefutnom az otthoni Rossmannban, viszont élőben már nem volt meg az a varázs, mint amit képeknél éreztem. Az összes darab kissé zöldes beütésű volt {gondolom a kiázott festék miatt}, és emiatt féltem, hogy felkenve is inkább a zöld szín fog belőle érvényesülni, a kíváncsiság viszont erősebb volt, ezért úgy voltam vele, 650 Ft-ért adok neki egy esélyt. És milyen jól tettem. Ha kíváncsiak vagytok, hogyan teljesít az Essence arany színű fedőlakkja különböző színeken, kattintsatok a tovább olvasom-ra.


Az első két képen még egész jól látszik a zöldes beütés, az ecseten viszont már nyoma sincs ennek, csak a rengeteg gyönyörűséges arany lapocskának. A zöldes szín mellett amitől még tartottam, az az, hogy kispórolták belőle az anyagot, és majd halászni kell a lemezkéket, de szerencsére egyáltalán nem voltak szűkmarkúak az alkotók. A különböző méretű és formájú arany darabkákból már egy "mártással" is bőven elegendő mennyiséget lehet kinyerni, úgyhogy én abszolút elégedett vagyok. És ha mindez még nem lenne elég, akkor nézzétek meg ezt a szépséget különböző színes alapokon is. Nem akarok túlságosan elfogult lenni, de én egy olyan színt sem tudnék mondani, amin ne mutatja jól.


1. Essence - 002 Stamp me! black 
2. Aden - 86
3. Essence - 76 Hard to resist



4. Miss Sporty - ?
5. Essence - 03 True Love
6. Morgan Taylor - Orange you glad



7. Aden - Red Carpet
8. Lovely - Be Neutral Nr. 3. 
9. S-he - 115


Az utóbbi idők Essence-es csalódásai után igazi felüdülés ez a lakk, ami abszolút túlszárnyalta a várakozásaimat és utólag nagyon örülök, hogy adtam neki egy esélyt. Habár az OPI 24 karátos lakkját élőben nem sikerült megcsodálnom, a képek alapján azt mondom, hogy  méltó ellenfele lehet ez az Essence lakk, főleg, ha az árát nézzük. 



Nektek, hogy tetszik az Essence Metal  Glam arany fedőlakkja? Szerintetek hasonlít az OPI lakkjára? Ti beszereztétek már, vagy tervezitek a megvásárlását?






Címkék: , , , ,

14 megjegyzés:

Időpont: 2013. október 15. 10:53 , Blogger Manna (mannakörmök) írta...

tetszik, nekem kicsit karácsonyos. :)

 
Időpont: 2013. október 15. 11:13 , Blogger PAncsi írta...

Nem rossz, ha nem lenne a saját gyártmányú fedőlakkom, én is megvenném.
Az enyémben viszont vékonyabbak a kis arany darabkák a vékony fólia miatt, ezért szépen felfekszenek a körömre :-)
Persze ez már csak részletkérdés :-D

 
Időpont: 2013. október 15. 11:29 , Blogger djkaty írta...

Meg kell szereznem magamnak :-)

 
Időpont: 2013. október 15. 12:16 , Blogger Dii írta...

Nagyon tetszik :) eddig azt hittem, sötét alapon a legszebb, de nekem fehérrel tetszett meg most úgy igazán *-* Sajnos most tuti nem fogom tudni beszerezni, már csak abban reménykedhetek, hogy vagy nem fogy el túl hamar, vagy állandó kollekciója lesz egyszer az essence-nek :)

 
Időpont: 2013. október 15. 13:08 , Blogger dyna írta...

nem vagyok arany párti, de ezt biztosan be fogom szerezni én is, nagyon különleges (és olcsó:))

 
Időpont: 2013. október 15. 13:38 , Blogger Anna írta...

Nagyon szép, de van már arany pelyhes fedőlakkom, így ezt most kihagyom. :)

 
Időpont: 2013. október 15. 14:51 , Blogger glitterfingersss írta...

Szép nagyon, és tényleg jól mutat minden lakkon! :)

 
Időpont: 2013. október 15. 17:25 , Blogger Bikira írta...

hát azon a sötétzöld lakkon az első képen, valami gyönyörű. ezt lehet még én is levadászom, pedig az opi picit sem mozgatott meg, és annyira a glitteres/csillámos fedők sem szoktak izgatni. de ez szép :)
(roni)

 
Időpont: 2013. október 15. 17:43 , Anonymous Névtelen írta...

tetzsik nekem is meg van nekem nagyon tetszik :)

 
Időpont: 2013. október 15. 21:05 , Blogger Viktória (shake it up) írta...

Aha, köszi, most meg kell vennem! :D

 
Időpont: 2013. október 16. 7:38 , Blogger Lina írta...

Én nagyon jól jártam, mert a szállításban megsérült a lakkocskák csomagolása, és ezért 350 Ft-os áron jutottam hozzá alattunk a Rossmannban Pécsett. Tényleg imádni való kis lakkocska!!!

 
Időpont: 2013. október 17. 22:33 , Blogger Angel írta...

Nagyon tetszik ez az arany fedőlakk.
Azt hiszem nekem is be kell szereznem majd.:)
Mostanában nagyon tetszenek az arany díszítések a lakkokon.
Ez pont megfelelne erre a célra,főleg,hogy megmutattad,hogy milyen jól mutat a különböző színeken. :D

 
Időpont: 2013. október 18. 9:23 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Nektek is tetszik ez a lakk. Nekem mondjuk az OPI lakkja is nagyon tetszett, de hát annyit biztosan nem adtam volna érte, ennyiért viszont szinte ajándék. A gyűrűs ujjamon most is ez van, és ilyen mennyiségben nekem nem tűnik Karácsonyosnak, de ha mindenen ujjamra ez került volna, úgy biztosan alkalmibb lenne. Valóban picit vastagabbak benne a lapocskák, felkenve viszont egyáltalán nem érződnek, szóval nem állnak ki alapból sem, ha pedig átmegyünk rajtuk egy átlátszó réteggel, akkor tutira nem fognak sehová beakadni. :D

 
Időpont: 2013. október 19. 14:25 , Blogger M. írta...

Láttam, hogy kiraktad a posztot, de vártam addig, amíg nekem is meglesz. Ès tegnap megvettem, szóval megnyitottam a posztod. Nagyon szuper kis lakk a képeid alapják, felkenni még nem volt időm. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal