2013. szeptember 23., hétfő

Morgan Taylor - Orange You Glad


A múlt héten említettem Nektek, hogy kaptam 3 gyönyörűséges Morgan Taylor körömlakkot a my-nailart.net-től, amelyek közül a Fire Cracker-ről már meséltem is egy korábbi posztban. Mára pedig egy újabb árnyalatot hoztam, méghozzá a Orange You Glad narancssárga lakkját. A pénteki manikűröm elkészítésénél ezt a lakkot használtam alapként, de akkor csak annyit árultam el róla, hogy ez egy igazán különleges szín, ugyanis első blikkre inkább pirosnak tűnik, ha viszont jobban szemügyre vesszük, egyértelműen látszik, hogy ez egy mesés narancssárga szín.



A kiszerelés a korábbi lakkhoz hasonlóan ugyan úgy 15 ml-es. A kupak és az ecset is a jól megszokott lapos és széles, amivel nagyon könnyen és szépen lehet dolgozni. A lakk állagában sem tapasztaltam eltérést, kicsit krémesebb és sűrűbb, mint pl. egy Essence lakk, de ettől függetlenül nagyon könnyen kezelhető.

A fedése már nem annyira kiemelkedő, mint a piros Fire Cracker-nek, de még így is fényévekkel leelőzi például az általam próbált OPI lakkokat, az Essence-ről pedig már nem is beszélve. Az első réteg elég hiányosan fedett, úgyhogy ebből mindenképpen kell a 2 réteg, de erős napsütésben, közelről nézve még így is átlátszik egy-két helyen. Ez persze normál fényviszonyok között egyáltalán nem feltűnő, én is csak a képeken vettem észre, hogy nem lett tökéletes.

A száradási ideje teljesen korrekt, kb. 15 perc alatt mind a 2 réteg karcmentesre száradt. 

Ez alkalommal nem a Need for speed gyorsan száradó lakkal fixáltam {és alapoztam}, hanem a tartósságot ígérő Make it last fedőlakkal. Sajna annak ellenére, hogy ez kifejezetten egy tartós fedőlakk, nekem kevesebb ideig bírta, mint a másik Morgan Taylor fedőlakk. A bal kezemen még nem is volt vészes, a jobbról viszont 3 nap alatt olyan csúnyán lepattogott a lakk, hogy kénytelen voltam lemosni. Persze most is volt benne egy hajmosás, meg néhány mosogatás, de  a Need for speed után azt hittem, ezzel legalább 5 napig tudok majd viselni egy manikűrt.




Ahhoz képest, hogy nem kifejezetten rajongok a narancssárga színű lakkokért, az Orange You Glad eléggé belopta magát a szívembe. Bár az igazat megvallva ha csak egyet választhatnék a Morgan Taylor lakkok közül, akkor az inkább a Fire Cracker lenne, mert annak a tartóssága és a fedőképessége is jobban meggyőzött.  

Ahogyan az előző posztban is említettem a Morgan Taylor körömlakkokat Budapesten a Hegyalja út 23. alatt lehet megrendelni és átvenni. És persze továbbra is él a futárszolgálatos házhoz szállítás, szóval ezúttal a vidékiek sem maradnak ki a jóból. :D



Nektek, hogy tetszik ez a szín? Szeretitek a narancssárga lakkokat? Próbáltátok már a Morgan Taylor körömlakkjait?







Címkék: , , , , ,

5 megjegyzés:

Időpont: 2013. szeptember 23. 10:51 , Blogger glitterfingersss írta...

Nagyon tetszenek ezek a pirosba hajló narancssárgák. A sima narancssárgát nem szeretem, de az ilyen árnyalatokat mint pl. ez is nagyon csípem.

 
Időpont: 2013. szeptember 23. 11:32 , Blogger mdollasnails írta...

nagyon kellemes a színe.kifejezetten tetszik

 
Időpont: 2013. szeptember 23. 15:05 , Blogger Unknown írta...

de szép a színe :)

www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

 
Időpont: 2013. szeptember 23. 15:17 , Blogger Réka írta...

Olyan szép intenzív szín, a világos bőrön is kiválóan mutat! :)

 
Időpont: 2013. október 2. 13:33 , Blogger Viki írta...

Glitterfinger Lexa: a sima narancssárgákat én sem szeretem, szerintem nekem nem állnak jól, de ez tényleg nagyon szerethető szín. :}

Ági Mdolla: Örülök, hogy tetszik Ági! :}

Lauren McGuy: Szerintem is nagyon különleges, szép színe van.

Réka: Igen, a pirosas beütése miatt szerintem világos bőrhöz is jól passzol. :}

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal