2013. július 16., kedd

Júliusi újdonságok a Firmoo-tól



A Firmoo-tól már megszokhattuk, hogy időről- időre mindig valami újdonsággal lep meg minket, és nincs ez másként most sem. Az egyik hír, hogy a cég csatlakozott a 4Sponsor-hoz. Ez tulajdonképpen egy olyan platform, ami kapcsolatot teremt a hirdetők és bloggerek között, ha regisztráltok az oldalra, akkor biztosan nem maradtok le az újdonságokról. A másik fontos hír pedighogy júliusban tovább bővült a Firmoo kínálata. Nagyjából egy hónap telt el a legutóbbi frissítés óta, és most ismét rengeteg szuper dögös keret közül válogathatunk. Az első vásárlóknak szóló akciójuk még mindig tart, szóval ha éppen új szemüveg beszerzésén gondolkodtok, mindenképpen nézzetek szét náluk, mert az első keretet mindenki ingyen kapja, csak a postaköltséget kell kifizetni. Ha esetleg nehezen menne a választás, itt szuper inspirációs képeket találtok az egyes modellekről. 





A július egyértelműen a retro jegyében zajlik a Firmoo-nál. Én nagyon szeretem egyébként azt a stílust, mert szerintem tök jól lehet kombinálni ezeket a régiesebb holmikat a mai modern trendekkel. 





Ha Ti is szeretnétek magatoknak egy dögös Firmoo szemüveget, legyetek résen, mert hamarosan nyereményjáték indul a blogon, ahol egy szerencsés megnyerheti az általa kiválasztott darabot!


Címkék: , ,

2 megjegyzés:

Időpont: 2013. július 19. 15:28 , Blogger Unknown írta...

Mennyibe kerül a postaköltség? Annyira szeretnék,de sajnos nem értek az ilyenekhez :S

 
Időpont: 2013. július 26. 18:15 , Blogger Viki írta...

Ha jól emlékszem, olyan 15 dollár körül van az ára. Ha szeretnéd, nagyon szívesen írok egy bejegyzést a rendelésről. :-)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal