2012. november 30., péntek

Pinspiráció #7.

Heti nőEzzel a képpel szerintem elég egyértelműen cáfolható az az állítás, hogy a talpig fekete komor, egyhangú és unalmas. Szerintetek?Heti pasiA múltkori öltönyös Chace Crawford után jöjjön egy lazább összeállítás. A felhajtott nadrágszárat leszámítva nálam 5* -ös.Heti sminkGyönyörű ez a türkizes smink, szerintem sötétbarna szemszínhez is jó választás.Heti manikűrÉs jöjjön a sminkhez passzoló manikűr. Csak szerintem hableányos ez a kék-arany-lila kombó?Heti hajkoronaTeljesen odáig vagyok az ombre hajakért, ha elég hosszú lenne hozzá a hajam, tuti megpróbálkoznék valami hasonlóval.Heti barkácsA heti barkács kategóriában már a Karácsonyra hangolódva hoztam ezt a CD borítású üvegalmát, ami szerintem ajándékötletnek sem utolsó.Heti mottóTetoválásnak talán kicsit erős, viszont egy motivációs táblán mindenképpen ott a helye. A szó szerinti fordítást hanyagolnám, ami a lényeg, hogy nem számít hányszor bukunk el életünk során, a legfontosabb, hogy mindig talpra álljunk.Heti viccesAz utolsó tesióra emlékére jöjjön ez a kép, ami minden egyes futás alkalmával adott egy kis plusz energiát. :DHeti hangulat


Nem tudom, Ti, hogy vagytok vele, de én imádom a karácsonyi fényekbe öltöztetett utcákat. Elég ha ránézek erre a képre, és máris érzem a kellemesen csípős hideget, a forralt bor és a kürtőskalács illatát, mindent, amit annyira szeretek a télben.


Hogy tetszenek a hétre válogatott képek? Melyik a kedvencetek?


Címkék:

12 megjegyzés:

Időpont: 2012. november 30. 7:21 , Blogger petraa. írta...

Az utolsó kép a kedvencem!Én is imádom a telet!:) A kedvenc évszakom!:)))

 
Időpont: 2012. november 30. 8:07 , Blogger Verus írta...

Nekem az első kép komor és kicsit unalmas maradt. Pedig semmi bajom a feketével, de legalább egy színes hajcsat vagy karkötő feldobná.

 
Időpont: 2012. november 30. 10:11 , Blogger Super Sweet írta...

Nekem az első kép, az ami nagyon tetszik. Azzal tudok azonosulni:)

Bár egy hasonló hajkoronát is elfogadni.

http://berni-fashion.blogspot.hu/

 
Időpont: 2012. november 30. 14:54 , Blogger Dórika írta...

Tetszik az első kép! :) Két hete vettem meg álmaim fekete szövetkabátját, és valamelyik nap mikor kiléptem a házból, akkor tudatosult bennem, hogy a nadrágom, és a csizmám is fekete (meg a hajam is) és az egyetlen, ami ezt megtöri, a szürke sálam. Kívülről nem láttam magam, de attól féltem úgy nézek ki, mint egy gyászhuszár! :D Ez a kép kelt bennem egy kis reményt, hogy ez nem így van :D

 
Időpont: 2012. november 30. 17:59 , Blogger hkorinna írta...

Az utolsó kép a kedvenc! Imádom a kivilágított utcák hangulatát! :)

 
Időpont: 2012. november 30. 22:10 , Blogger Thündérke írta...

nagyon jók <3 a pasi jöhetne hozzám hétvégére :D

 
Időpont: 2012. december 1. 12:34 , Blogger Viki írta...

Végre valaki, aki rajtam kívül szereti a telet. :)

 
Időpont: 2012. december 1. 12:37 , Blogger Viki írta...

Szerintem a különböző anyagok, illetve az, hogy a naci testhez simuló,a felső pedig bő, különlegessé teszik az egyszerű feketét. :)

 
Időpont: 2012. december 1. 12:38 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy tudsz vele azonosulni Berni. :)

 
Időpont: 2012. december 1. 12:42 , Blogger Viki írta...

Nagyon örülök, hogy sikerült rátalálnod álmaid fekete szövetkabátjára. :) Néha bennem is felmerül ez a gyászhuszár dolog egyébként, de a képet elnézve, kívülről talán mégsem tűnik olyan egyhangúnak a dolog, mint ahogy én azt magamon képzelem. Csak jól kell megválogatni az anyagokat. :)

 
Időpont: 2012. december 1. 12:44 , Blogger Viki írta...

Én is nagyon szeretem a karácsonyi fényeket, olyan különlegessé tudnak varázsolni egy sivár, unalmas környéket is, hogy az valami elképesztő. :)

 
Időpont: 2012. december 1. 12:46 , Blogger Viki írta...

Add meg a címet, és már küldöm is. :D

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal