2012. október 20., szombat

L'Oreal Lash Architect 4D szempillaspirál - TesztA Glamour napok során sikerült hozzájutnom a L'Oreal Lash Architect 4D spiráljához, és mivel többen kértétek, hogy írjak róla, ezért vele kezdem az újdonságok tesztelését. Amikor megláttam a kuponfüzetben az 50%-os L'Oreal kupont, nem gondolkodtam sokat azon, hogy mire használjam fel, egyértelmű volt, hogy spirált fogok belőle venni. Legfőképpen azért, mert sok jót hallottam úgy általánosságban a L'Oreal spiráljairól, és korábban már én is használtam tőlük egyet, ha jól emlékszem a 3D-t. Igazából azzal a spirállal egész jól meg voltam elégedve, valahogy viszont, miután elfogyott, a feledés homályába merült, így pont jól jött a kupon, mert most sikerült féláron hozzájutnom a továbbfejlesztett verzióhoz, a 4D-hez.
A csomagolást tekintve túl sok említésre méltó dolog nincs, a tubus háromszög formájú, ami a használatot tulajdonképpen semmiben nem befolyásolja. Az egyedüli lényeges dolog, amit megjegyeznék itt, hogy a tubus szája pont megfelelő nagyságú, mindig annyi festék kerül a kefére, amennyi kell, se több, se kevesebb.

A keféje első pillantásra nem túl meggyőző, amikor először megláttam, erősen elgondolkodtam azon, hogy biztosan kell-e ez nekem. De aztán úgy voltam vele, hogy nem semmiért áradoznak róla olyan sokan, úgyhogy félreteszem az előítéleteimet, és teszek egy próbát. Ahogy a képen is látjátok, a keféje elég hosszú és hajlított, ez nagyban megkönnyíti a használatot, hiszen a legeldugottabb pillákhoz is könnyedén hozzáfér.

A hivatalos leírás szerint a L'Oreal 4D spirálja egyszerre 4 igényt elégít ki: hosszabbít, dúsít, göndörít és szétválasztja a pillákat. Első hallásra ez elég jónak tűnik, biztosan sokatoknak felcsillant a szeme, hogy na végre, erre vártunk már mióta. Sajnos el kell, hogy keserítselek Titeket, a használat során ugyanis hamar kiderült (mint ahogy az előre sejthető volt), hogy ez azért a valóságban nem teljesen így van. Néhány kép következik most, ahol láthatjátok hogy mit is tud igazából ez a termék. Az első képen semmi nincs a pilláimon, a másodikon 1 rétegben, míg a harmadik képen 2 rétegben van felkenve a L'Oreal 4D spirálja.
Itt igazából talán a harmadik képen látszik némi változás a kiinduló állapothoz képest.
Szemből már valamivel látványosabb a változás.
Oldalról fényképezve pedig egyértelműen látszik, hogy jóval hosszabbak lettek a pilláim.
Én nem sok különbséget látok a 3 kép között.

Ami talán a képek alapján is elmondható, hogy az ígért 4 hatásból maximum jóindulattal is csak 2 érvényesül, a hosszabbítás és a pillák szétválasztása, ezeket viszont egész jól hozza. Szempilla göndörítő nélkül nagyjából szögegyenesen merednének előre a pilláim, a dúsításról pedig már ne is beszéljünk, én ebből semmit nem vettem észre.

Annak ellenére, hogy a göndörítésből és a dúsításból tulajdonképpen semmi nem látszik, én elégedett vagyok ezzel a spirállal, mert a másik két ígéretet (hosszabbítás és csomómentes pillák) nagyon jól teljesíti. Kifejezetten szép, természetes pillákat lehet vele varázsolni és tény, hogy a végeredmény még két rétegben is elég messze van a műszempilla hatástól, egy szolid nappali sminkhez tökéletes választás. Ami még pozitívum egyébként, hogy egész nap a helyén marad, nem pereg, nem maszatolódik. A teljes ára, ha jól emlékszem 3.700 Ft körül van, ennyiért biztos, hogy nem vásárolnám újra (főleg, ha drámai hatásra vágynék), viszont így féláron szerintem egész jó vásárt csináltam vele. Azoknak tudom ajánlani tehát a L'Oreal 4D spirálját, akik szeretik a természetes végeredményt, és hosszú, csomómentes pillákra vágynak.


Ti próbáltátok már a L'Oreal 4D spirálját? Ha igen, Nektek hogy tetszett? Mi az elsődleges szempont amikor szempillaspirált vásároltok?


17 megjegyzés:

 1. Nekem pont a dúsítás a legfontosabb, mert alapjáraton viszonylag hosszúak a szempilláim, de úgy látom nem fogok ezzel kísérletezni, talán a Max Factor 2000 calorie vagy egy Maybelline spirál lesz a befutó. :)

  roseballerina.blogspot.hu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, dúsításra nem ez a legjobb spirál, az már egyszer biztos. :)

   Törlés
 2. Szerintem sem éri meg még fele áron sem, teljes áron pedig semmiképp, tökéletes pénzkidobás. Megvettem ennek az elődjét, aztán most bízva az újban ezt is, de ez meg be volt félig száradva. Én személy szerint senkinek nem ajánlom a megvételét.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nem bántam meg, hogy féláron megvettem, mert a nappali "sminkjeimhez" nagyon jól passzol, végre hosszú és különálló pilláim vannak. :D
   Ha be volt száradva, én visszavinném a helyedben, a DM-ben elég rugalmasak ilyen téren (legalábbis nekem ez a tapasztalatom). :)

   Törlés
 3. Lassan vidd fel, ugy hogy kicsit felfele huzza a pillakat. Majd az ujjaiddal kicsit nyomd felfele a pillakat par masodpercig. Hagyd megszaradni, es ugyanigy tegyel fel meg egy reteget. Nekem teljesen dramai lesz a hatas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi a tippet, mindenképpen kipróbálom így is. ;)

   Törlés
 4. Szerintem a szempillaspirálok hatása nagyban függ attól is, hogy neked alapjáraton milyenek a pilláid. Nekem például középhosszúak, de eleve íveltek valamilyen formában viszont elég világos barnák így spirál nélkül úgy nézek ki mint egy hatéves. A tieid viszont festék nélkül is nagyon durván hosszúak. Szerintem neked érdemes lenne kipróbálni szempillagöndörítőt, azzal még jobban ki lehetne emelni a szép pilláid! Egyébként nekem évek óta kedvencem a Maybelline Colossal, a sárga tubusos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, abszolút egyetértek Veled! A ricinusolajnak hála egész jól megnőttek a szempilláim, úgyhogy azóta rendszeresen használok szempillagöndörítőt, különben semmi nem látszana belőlük. :D A sárga tubusos Maybelline nekem is megvolt, de eléggé összetapasztotta a szempilláimat. (Bár lehet, hogy csak én voltam béna, és nem jól vittem fel a festéket. :D)

   Törlés
 5. Én kb 4-5 rétegben szoktam felkenni (és kb minden spirált egyébként) és úgy abszolút drámai hatást ad :) Többen is kérdezték hogy műszempillám van-e :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 4-5??? :O Nekem már ez a kettő is fura volt, én általában mindegyiket egy rétegben viszem fel. :D Egyszer azért kipróbálom majd, hogy hogy néz ki az 5 réteg. :)

   Törlés
 6. Hű, nem semmi, tényleg hosszabbít, nem is kicsit! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Oldalról tényleg elég látványos a hosszabbító hatása. :)

   Törlés
 7. A hosszabbítást és a szétválasztást valóban nagyon szépen teljesíti! :) Hétköznapra szerintem is ideális! Én is egy L'Oreal spirált vettem a kuponból, a kollagéneset és nagyon megszerettem. azzal sem drámai az eredmény, de hétköznapra abszolút jó! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy Te is így gondolod. :) Remélem majd írsz a kollagénesről, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. ;)

   Törlés
 8. Nem tudom, hogy kerülhette l a figyelmem a kupon. -.- :D
  Sebaj, mindjárt itt a Joy láz is. :D
  Nekem egyébként mostanában ezek a kefék nem tetszenek, olyat akarok venni most, amin nincs ennyi festék. Kis minitüsist. :D Nem tudom ez így mennyire érthető.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pedig volt benne még L'Oreal hajfestékre is. :D Na majd legközelebb. :D
   A szilikonkefésre gondolsz, amin ilyen apró sörték vannak?

   Törlés
 9. http://www.facebook.com/markas.kozmetikumok

  VálaszTörlés