2012. augusztus 28., kedd

Max Factor Glossfinity körömlakk teszt - 75 Flushed rose



Néhány héttel ezelőtt találtam rá a Facebook-on a Max Factor Hungary felhívására, amelyben tesztelőket kerestek. Általában nem szoktam az efféle nyereményjátékokra jelentkezni, mert nem vagyok túl szerencsés az ilyen dolgokban, de most valamiért kivételt tettem. Gondolhatjátok mekkora meglepetés volt, amikor megláttam a postaládámban az üzenetet, hogy engem is kisorsoltak a 200 szerencsés közé. Ez volt múlthét csütörtökön, ma pedig már meg is hozta a postás a csomagomat, amiben a tesztelni való körömlakk mellett 3 szemhéjpúder is lapult, róluk majd egy későbbi bejegyzésben lesz szó. :)




Az én tesztalanyom a Max Factor Glossfinity 75-ös Flushed rose árnyalatú körömlakkja, ami 7 napon át  csillogó körmöket ígér. 

Az ecsetétől első blikkre kicsit megijedtem, mert nem nagyon vagyok hozzászokva a hosszú, vékony ecsethez, és máshol is olvastam róla, hogy eléggé nehézkes vele dolgozni, de szerencsére nekem elég könnyen ment első nekifutásra is.




A színét szerintem nagyon eltalálták, olyan kis kellemes, nyárias, üde rózsaszín, enyhe korallos beütéssel, és telis- tele rengeteg aranyszínű mikrocsillámmal, amik (sajnos) csak közvetlen napfényben látszanak. 

A formulája nekem teljesen új, talán zselés beütésűnek mondanám. Nagyon könnyen és szépen terül a körmökön, szerintem ez is közrejátszik abban, hogy a vékony ecset ellenére, egyenletes és csíkmentes lesz a végeredmény.





A két fenti képen 1 rétegben láthatjátok felkenve a lakkot, szerintem nem vagyok elfogult, ha azt mondom, hogy szinte tökéletesen fed már így is. A lakkok többségét én egyébként is egy rétegben szoktam felkenni, és ennél is megálltam volna már az első réteg után, de kíváncsi voltam, mit lehet még kihozni belőle. A következő néhány képen már két rétegben láthatjátok a Flushed rose-t. 






A tartósságáról egyelőre nem tudok nyilatkozni, hisz még csak ma került fel a lakk a körmeimre, minden esetre egy hét múlva hozom az "utána" képeket. Kíváncsi leszek, hogy az ígért 7 napból mennyit fog bírni ténylegesen. 

Amit viszont még abszolút pozitívumként tudok kiemelni, hogy iszonyatosan gyorsan szárad. Mire végigértem az egyik kezemen, már kenhettem is a második réteget. A két réteg pedig nagyjából 10 perc alatt tökéletesen megszáradt. 

Na igen, és most jön a kevésbé pozitív része a dolognak, ugyanis az ára nem mondhatni éppen pénztárcabarátnak, a 11 ml-es lakkot nagyjából 2.000 Ft-ért lehet beszerezni. Ez így első nekifutásra elég húzósnak tűnik, viszont ha azt nézzük, hogy az 50%-os Glamour kuponnal 1.000 Ft-ért meg tudjuk venni a DM-ben, akkor már nem is annyira vészes a dolog, főleg, hogy egy 10 ml-es Catrice lakk is nagyjából 800 Ft körül mozog. Teljes áron én (diákként) biztos, hogy nem vásárolnám meg, viszont az előbb említett akció keretein belül elképzelhető, hogy lecsapnék egy olyan hétköznapi árnyalatra, amit biztosan el is használnék, mert a többi tulajdonsága engem abszolút meggyőzött.


Ti próbáltátok már a Max Factor lakkjait? Milyenek az eddigi tapasztalataitok? Mi a véleményetek erről a lakkról?

Címkék: , , ,

13 megjegyzés:

Időpont: 2012. augusztus 28. 17:16 , Blogger Babus írta...

Nagyon szép:) Amúgy szeretem nagyon a Max Factor lakkjait, de sajnos tényleg nem túl baráti az áruk.

 
Időpont: 2012. augusztus 28. 17:21 , Anonymous Névtelen írta...

szerintem egész jó, 1699 Ft dm-ben, a mini pedig csak 999, sőt most van rá a kuponfüzetben 50%-os kupon is. és a térfogata is jóval nagyobb a Glossfinity-nek, mint az olcsócska lakkoknak.

 
Időpont: 2012. augusztus 28. 20:10 , Blogger Marcsi Kincsesládikája írta...

Szép ez a szín :)

 
Időpont: 2012. augusztus 28. 20:26 , Blogger Shelbe írta...

Ahogy olvastam a tesztet teljesen beleszerettem, de az árénál egy kicsit elszomorodtam. Ennyit nem adnék egy lakkért főleg, hogy vásárlás stopot csinálok.

 
Időpont: 2012. augusztus 28. 21:10 , Blogger djkaty írta...

Gyönyörűűűűűű :-)

 
Időpont: 2012. augusztus 28. 22:52 , Anonymous Névtelen írta...

Megvan ez a lakk, en is 2000ert lattam a rossmanban eloszor es beleszerettem a szinebe, ezrt mikor meglattam 1600ert a dmben rohamtam a penztarhoz:) imadom! mindent, a szinet az allagat es a tartossagat, kb 5-6 nap fedolakkal:)

 
Időpont: 2012. augusztus 29. 10:03 , Blogger Viki írta...

Ugye?! :) Nekem van 2 Max Factor mini lakkom még valami régebbi kollekcióból, de azokat (ha jól emlékszem) 4-500 Ft környékén vehettem. Tényleg nem a legolcsóbb, de kuponnal szerintem annyira nem vészes.

 
Időpont: 2012. augusztus 29. 10:06 , Blogger Viki írta...

Húú, azt nem is tudtam, hogy a DM-ben "csak" 1.699 Ft. Abszolút egyetértek egyébként, tényleg jóval nagyobb, mint a többi lakk, ezért is gondolkodom egy natúr szín beszerzésében.

 
Időpont: 2012. augusztus 29. 10:07 , Blogger Viki írta...

Ugye?! :) Most én is teljesen rákattantam, pedig egy ideje már besokalltam a sok színes lakktól. :D

 
Időpont: 2012. augusztus 29. 10:09 , Blogger Viki írta...

Abszolút megértelek. Teljes áron valóban nem tartozik az olcsó kategóriába, viszont, ha a Glamour kuponnal veszed a DM-ben, akkor már csak 850 Ft-ra jön ki, és a 8-10 ml-es Catrice/Essence lakkok is hasonló áron kaphatóak, amikhez képest ennek fényévekkel jobb a minősége.

 
Időpont: 2012. augusztus 29. 10:12 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy Neked is bevált, és, hogy hasonlóan jók a tapasztalataid :) És húúú, ha nekem is bírja 5-6 napig, akkor nagyon boldog leszek. :D

 
Időpont: 2012. augusztus 29. 11:31 , Blogger hkorinna írta...

Ez a lakk nekem is megvan, még nyár elején sikerült féláron elcsípnem! :) Most is ez van rajtam! :D

 
Időpont: 2012. augusztus 31. 11:57 , Blogger Viki írta...

Akkor most együtt "divatolunk". :D

Egyébként most megint akciósan lehet megvásárolni a Glossfinity lakkokat a Rossmannban 999 Ft-ért. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal