2012. április 28., szombat

Szombati TOP 5 - Modell


Az előző TOP 5-ben azokat a kedvenc zenéimet mutattam meg Nektek, amikre a legszívesebben edzek, ma pedig arról az 5 női modellról lesz szó, akik munkásságuk, arcuk, alakjuk, kisugárzásuk alapján a kedvenceimmé nőtték ki magukat... 


No.1.: Palvin Barbara
Szerintem ő az egyike azon kevés modellnek, aki natúran, smink nélkül is gyönyörű. Nálam abszolút Barbi testesíti meg a természetes szépség fogalmát, egyszerűen sugárzik belőle a nőiesség. Nem szeretnék most az életpályájára különösebben kitérni, de szerintem az mindent elárul, hogy 2011-ben őt választották a Chanel La Blanc kampány arcának, most pedig L'oreal szépségnagykövet lett. Emellett a szakmai elismeréseken túlmenően, idén már másodjára zsebelte be az Év modellje díjat a Glamour olvasóitól. 



No.2.: Miranda Kerr
Mint ahogyan a kedvenceim nagy többsége, ő is Victoria's Secret angyal. Legegyszerűbben úgy tudnám őt jellemezni, hogy a bájos arc és a hibátlan alak találkozása. 



No.3.: Rosie Huntington-Whiteley
Na ő már számomra inkább az érdekes/különleges kategória, mintsem a természetes szépség. Smink nélkül nekem tipikus német gimnazistának tűnik, valószínűleg a világos haja miatt. Őt egyébként, amellett, hogy Victoria's Secret angyal, a Transformers 3 főszereplőjeként is láthattátok Shia LaBeouf oldalán. 



No.4.: Adriana Lima
Sokáig ő volt a kedvencem az angyalok közül, mára azonban visszacsúszott a 3. (összesítve pedig a 4.) helyre. A brazil szupermodell, már túl van a harmadik X-en, de még mindig úgy néz ki, mint egy 20 éves. 2010-ben beválasztották az 50 legszebb testű híresség közé is, azt hiszem, nem hiába. 



No.5.: Demmer Erika
Az ötödik kedvencem a TOP 5-ös listáról, a plus size modell, Demmer Erika. Ő a tökéletes példája annak, hogy valaki nőies, teltebb idomokkal is lehet vonzó.



Nos hát ők lennének az én személyes kedvenceim. Ti ismeritek őket? Nálatok ki az abszolút a favorit?

Címkék: , ,

7 megjegyzés:

Időpont: 2012. április 28. 10:59 , Blogger Andrea írta...

Fú:D Azt hiszem totál más lenne az én listám:D Mirandát leszámítva:D Nekem Barbi kb az utolsó még ha százas listát is írok, egyrészt szerintem nem is annyira szép másrészt csak ki ne nyissa a száját... Amióta láttam a tavalyi(?) Glamour Gálás interjút egyszerűen nem tudom szépnek látni. Első nekem holtversenyben Karlie Kloss és Mihalik Enikő, Kate Moss, aztán sorrend nélkül Lily Aldridge, Miranda, Behati, Daphne, Candice, Kasia Struss, Lara Stone

 
Időpont: 2012. április 28. 13:19 , Blogger Niki írta...

Barbival, és Adriana Limával teljes mértékben egyetértek.

 
Időpont: 2012. április 28. 16:19 , Blogger Viki írta...

Úgy látom Te is szereted a Victoria's Secretet. :D Lily, Behati és Candice szerintem is nagyon szépek. Öööö egy interjút én is láttam Barbival, és hát valóban sokkal "megnyerőbb" amikor csak pózol. :D

 
Időpont: 2012. április 28. 17:51 , Blogger Viki írta...

Úgy látszik egyezik az ízlésünk. :)

 
Időpont: 2012. április 28. 19:57 , Blogger Zitu írta...

Nálam Miranda viszi a pálmát,imádom!(Mondjuk az egész VS csapatért évek óta odavagyok:)Barbi munkásságával még csak most ismerkedem,de nagyon helyes kis csajszi.Magyarok közül Szikszai Johanna és Axente Vanessa top 5-ös nálam:)

 
Időpont: 2012. április 29. 8:13 , Blogger Viki írta...

Nah, nekem Vanessa valamiért nem tetszik, nem tudom megmondani, hogy miért, egyszerűen nem szimpatikus. Szikszai Johanna viszont már annál inkább, nem ő nyerte meg valamelyik évben az Elite model look-ot?

A VS-re visszatérve, vannak olyan időszakaim, amikor ha tehetném, egész nap csak VS Fashion Show-t néznék. :D Annyira szemet gyönyörködtető az egész látványvilág, a háttér, a kiegészítők, na meg persze a lányok. :)

 
Időpont: 2012. április 29. 11:19 , Blogger Andrea írta...

Meg a zenék! :) Tavaly imádtam a Pretty Recklesst, a sorozatban mondjuk rühelltem Jennyt, jó is, hogy nem azt erőltetni, na mindegy lényeg hogy azt akkor nagyon eltalálták! :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal