2012. április 19., csütörtök

Napi köröm - Eperturmix

Még mindig tart a pink láz, úgyhogy ismét ez a szín került a körmeimre. Ezt a lakkot egyébként Nyíregyházán vettem a piacon, nagyjából 200 Ft-ért, pont emiatt nem is vártam tőle túl sokat. Igazság szerint jól tettem, mert nem szuperált valami kiemelkedően. Másnap már félkörömnyi nagyságokban vált fel a festék, úgyhogy sajna nem tudtam túl sokáig gyönyörködni benne, pedig szerintem nagyon szép lett.
Nektek hogy tetszik? Ti milyen színt viseltek most a körmeiteken?

10 megjegyzés:

 1. nagy kár érte,mert tényleg csodásan mutat! én most 2 lovely lakkot kentem fel,az egyik világosrózsaszín,a másik pedig korallospiros. nem mutatnak együtt hűdejól,de kíváncsi voltam rájuk,mivel újak :D

  VálaszTörlés
 2. óóó, ez olyan cukorkás és varázslatos, szemet gyönyörködtetően csillogós és persze nőcis. kár érte. esetleg némi alap vagy más fedőlakkal?

  VálaszTörlés
 3. Tényleg gyönyörű lett, először azt is hittem róla, hogy valami reklámkép, mikor felnyitottam titokban a netablakokat meló közben :)

  VálaszTörlés
 4. Uhh, tényleg kár érte, nagyon szép lett :) Én most az Essence 08 - Ultimate Pink lakkot viselem, nagyon szép erős pink szín, imádom :)

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm lányok, nagyon örülök neki, hogy Nektek is tetszik! :)
  @Nóra, @Andi: úgy látom, akkor most nem csak én vagyok oda a pinkes árnyalatokért :)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű, és van is hasonlóm, meg ez az Essence fedőlakk is megvan. Azt hiszem, holnap ki is próbálok valami hasonlót :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hajrá! :D Szívesen látnék majd róla képet. :)

   Törlés
 7. nagyon szép :)) kár, hogy rossz a minősége :(

  VálaszTörlés