2012. április 9., hétfő

Napi köröm - Rózsaarany

Egy korábbi haul bejegyzés kapcsán már bemutattam Nektek a She 010-es lakkját, amit akciósan sikerült kifognom. Sajnos őt már a She polcain nem találjátok meg, viszont érdemes résen lenni, mert akciós kosarakban még összefuthattok vele. Annyira el voltam mostanában foglalva a pink, illetve nude lakkokkal, hogy egészen idáig még nem is próbáltam ki, most azonban érkezett egy kérés vele kapcsolatban, hogy mutassam meg használat közben is. 

A színe nagyon különleges, a She Peridot dupe-jához hasonlóan, ez is attól függően változtatja a színét, hogy éppen milyen szögből éri a fény. Engem leginkább a rózsaaranyra emlékeztet, fantázianév hiányában pedig maradtam is ennél az elnevezésnél.

A tartósságát tekintve sajnos nem tudok ódákat zengeni róla, alap és fedőlakk nélkül a második napon már elég erősen lepattogott a körmeimről, bár tény, hogy ebben a mosogatás is közrejátszott.A fenti képeken egy rétegben van a körmeimen a lakk, nekem így is tetszik, hogy csak egy kis aranyos fényt ad nekik. Színes alapon még nem próbáltam ki, de biztosan nagyon szép eredményt lehet vele elérni úgy is. A tartósság miatt egy kicsit csalódott vagyok, bár alap és fedőlakkal biztosan jobban teljesített volna.

Nektek hogy tetszik? Ti is beszereztétek ezt az árnyalatot?

14 megjegyzés:

 1. Nekem is megvan, de még nem próbáltam élesben, csak próba szinten egy körömre, mikor megvettem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is annyi volt, amikor megvettem, hogy egy körmömön kipróbáltam, de aztán valamiért háttérbe szorult. :)

   Törlés
 2. Annyira jó, imádom, de én sosem találkozom vele:(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha gondolod, megnézem, hátha van még itt belőle :)

   Törlés
  2. Tegnap beugrottam a DM-be, sajna már nálunk sincs belőle :S

   Törlés
 3. Húú, érdekes! Pedig nem szeretem, mikor ennyire kis halovány a lakk, de ennek nagyon szép fénye van és szinte még egy rétegben is tetszik. Úgyis akartam teafilter tasakokért DM-be menni, azt hiszem, meglesem, mit rejt az akciós részleg... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nah, sikerrel jártál végül körömlakk ügyben? :)

   Törlés
 4. Jé, most leltem rá erre a bejegyzésedre, és nekem is megvan a lakk! Sokkal aranyszínűbb körmön, mint az üvegben, ezért az alábbi módon viseltem, lásd alább:

  http://djkatybeauty.blogspot.com/2012/05/napi-koromlakk-s-he-es-lovely.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jól feldobja a lila, tetszik! :)

   Törlés
 5. Ez a lakk meg van nekem is, még Djkaty blogján keltette fel az érdeklődésemet, aztán le is csaptam rá. :)
  Én csak magában, de fedőlakként is szeretem hordani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én inkább fedőlakként használom, mert önmagában most már túl átlátszónak találom. De elképesztő, hogy mit művel más lakkokkal, bármire kenem, meseszép a végeredmény. :}

   Törlés