2012. március 14., szerda

"Sokoldalú blogger" díjat kaptam

Bár még alig van 2 hónapja, hogy megszületett az első bejegyzés, és maga a blog, máris sikerült kiérdemelnem a Sokoldalú blogger díjat. Habár van egy kis csalás a dologban, ugyanis anyukám "ajándékozta" Nekem a díjat, mégis nagyon örülök neki, hogy rám is gondolt. Ő egyébként tanítóként dolgozik a szomszédos faluban, és hozzám hasonlóan, még csak pár hónapja kezdett blogolni. Legfőképp iskolai dolgokról, ajándékötletekről, tanulást segítő módszerekről, és persze saját tapasztalatairól ír, ha van kedvetek kukkantsatok be Hozzá is. :)




Nos, a szabály, hogy aki megkapja ezt a díjat, meg kell osztania magáról 7 dolgot. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi az a 7 dolog, amit érdemes elmondanom magamról, végül ezek mellett döntöttem:

1. Mint a legtöbb embernek, legelső helyen nekem is a családom áll az életemben, ők a legfontosabbak számomra. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen szülőket kaptam, akikre tényleg bárhol, bármikor számíthatok, és akik ennyire jófejek. Remélem, ha egyszer lesznek gyerekeim, én is ugyan ilyen önzetlenséggel tudom majd őket szeretni és nevelni, és ők is hasonlóképpen fognak majd vélekedni rólam, mint ahogyan én a szüleimről.

2. Lassan 6 éve vagyok együtt a barátommal, akit mindennél jobban szeretek. Ő tipikusan "ejj ráérünk arra még" beállítottságú, én pedig folyton rágörcsölök mindenre, úgyhogy nagyon jól kiegészítjük egymást. Mostanában egyre többször emlegeti, hogy én leszek majd a felesége... remélem tartani fogja a szavát :P

3. Jelenleg a Debreceni Egyetemen vagyok végzős pénzügy és számvitel szakos hallgató. Májusban államvizsga, aztán reményeim szerint ősszel elkezdem Debrecenben az Msc-t logisztikai menedzsment vagy vállalkozásfejlesztés szakon. 

4. Tipikus "mérleg" vagyok: igyekszem messziről elkerülni a konfliktusokat (bár húgommal elég sokat szoktunk veszekedni), és nagyon nehezen tudok meghozni bizonyos döntéseket (olykor még 2 körömlakk közüli választás is nehezen megy). Diplomatikus és tapintatos vagyok mindenkivel és mindennel szemben, senkit nem szeretek megbántani (ezért néha kegyes hazugságokba is bonyolódom). 

5. Minden este imádkozok lefekvés előtt. Nem tartom magam nagyon vallásosnak, évente kb. 4-szer megyek csak templomba, de hiszek Istenben, és hiszem, hogy eleve el van rendelve a sorsunk. Bár ezt a repülés elleni félelmem leküzdésére még nem tudtam átültetni, de rajta vagyok az ügyön. :D

6. Javíthatatlan chips- imádó vagyok. Hónapokig képes vagyok meglenni cukorka vagy csoki nélkül, de a chipsnek nagyon nehezen tudok ellenállni. Tisztában vagyok vele, hogy tele van mesterséges anyagokkal, és hogy nem egészséges, mégsem tudok szabadulni tőle. Eddig 1,5 hónap volt a max., amit kibírtam nélküle, most újra próbálkozok.

7. Utálom a baglyokat, félek tőlük, és nagyon undorítónak találom őket. Fogalmam sincs, hogy honnan jöhet ez az ellenszenv, nem emlékszem semmi olyasmire, hogy kiskoromban megtámadott volna egy sereg bagoly, valamiért mégis nagyon taszítanak. Bár ettől eltekintve a baglyos ékszerek nagyon tetszenek. :)

Azoknak szeretném továbbadni a díjat, akiknek a bejegyzéseit rendszeresen olvasom, és akiktől már érkezett visszajelzés, ők pedig a következők:

  - Berni
  - Nóra
  - Zsannu

Remélem érdekesnek találtátok ezt a bejegyzést, én kíváncsian várom a többiek 7 "titkát" is! :)

Címkék:

6 megjegyzés:

Időpont: 2012. március 15. 7:27 , Blogger Super Sweet írta...

Jaj,de kis édes vagy<3 köszönöm

 
Időpont: 2012. március 15. 18:13 , Blogger Andrea írta...

Kössszi én is, de a "magamról" szekció még mindig üresen áll, ez pedig annak a kifejtős változata szóval huh, határidő nincs ugye?:D

 
Időpont: 2012. március 16. 8:41 , Blogger Viki írta...

Nincs határidő! :D

 
Időpont: 2012. március 16. 14:44 , Blogger Nóra írta...

de jó volt érdekességeket megtudni! :)

köszönöm :)

 
Időpont: 2012. március 17. 8:43 , Blogger Viki írta...

Örülök, hogy érdekesnek találtad, és nagyon szívesen! :)

 
Időpont: 2012. március 28. 18:58 , Blogger sucika írta...

Kedves Viktóriám! Én még tudnék egy-két szépet felsorolni rólad, hiszen nagyon régóta ismerlek és szeretlek Téged. Tudom, hogy nagyon bájos, kedves, és jó ember vagy. Azt kívánom neked, hogy életedben mindig maradj meg olyannak, amilyen most vagy. Sok szeretettel: Sucika barátnője a szomszédból.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal