2012. március 20., kedd

Napi köröm - Hello (holo) pink

Ma már kb. tizedjére mentem be a helyi Rossmannba (egy hét alatt), hogy bevásároljak az új lakkokból, de még mindig semmi. Nem tudom, hogy vajon a termékek nem érkeztek-e még meg, vagy pedig a lányok ilyen lusták, hogy egy hét nem volt nekik elég, hogy kipakolják (elvileg múlt hétfőn kellett volna kikerülnie a polcokra az új szortimentnek). Így a pelyhes lakkra még várnom kell, de nemrégiben láttam egy nagyon szép körömlakk párosítást, ezért szétnéztem, hátha van hozzá alapanyag. Szerintem senkinek nem kell bemutatnom ezt a képet, annyira gyönyörű ez a cukorkarózsaszín és ezüst kombó.


Forrás: Google

A pultokat vizslatva szúrtam ki egy Lovely márkájú rózsaszín lakkot, ami nagyon hasonlított erre, szám és fantázianév hiányában maradjunk a cukorkarózsaszín megnevezésnél. Mellé pedig, mivel sima ezüstöt nem találtam, az Essence 03 Hello Holo lakkját hoztam el.




A Lovely lakkban egy kicsit csalódtam. 300 Ft-ért nyilván én sem vártam csodát, de azért egy Essence színvonalat elvártam volna. Bár nem kizárt, hogy a többi Lovely lakk egy álom, de ez szerintem túl sűrű, az ecsete túl sok festéket vesz fel, és ami a legrosszabb, hogy még egy jó fél óra múlva sem száradt meg rendesen, annak ellenére, hogy gyorsan száradó OPI lakkot kentem felé. Vagy talán megint csak kezdeti bénázás, és legközelebb jobban fog sikerülni, majd kiderül. A képeken egyébként nem tűnik olyan vészesnek a végeredmény, a "belenyúlás" miatt azonban kénytelen voltam könnyes búcsút venni tőle. 







Ti próbáltátok már a Lovely lakkjait? Ha igen milyenek voltak a tapasztalatok?

Címkék: , , , ,

5 megjegyzés:

Időpont: 2012. március 21. 8:47 , Blogger Nóra írta...

nekem tetszik,szerintem szép lett! :) a Lovely lakkok meg nem a legjobbak,egynek azért elmennek :)

 
Időpont: 2012. március 21. 12:24 , Blogger Super Sweet írta...

Nagyon jókat csinálsz:)

Lovely meg nem egy minőség... vettem egy pirosított annyi színe van,hogy semennyi.

 
Időpont: 2012. március 21. 13:19 , Blogger dyna írta...

szépséges szerintem, más kérdés, h milyen a minősége. :)

 
Időpont: 2012. március 21. 13:58 , Blogger Viki írta...

Hát igen, sejtettem, hogy nem csúcsminőség :D Szerintem itt be is zárult a velük való kísérletezésem, pedig olyan szép színekben kapható. Ezzel a pinkkel még ne adom azért fel teljesen, ha már megvan, hátha legközelebb sikerül nem belenyúlnom. :D

 
Időpont: 2012. március 25. 12:48 , Blogger Kini írta...

aaa nekem eddig ez a bejegyzésed jön be a legjobban a körmös dolgokról:D annyira szép :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal