2012. február 2., csütörtök

Garnier BB krém vélemény

Habár a hivatalos magyarországi megjelenése még csak pár hete volt, én már decemberben megvásároltam a Garnier BB krémjét, teljes nevén Garnier Miracle Skin Perfector-t. Azóta nem használtam ugyan túl sokszor, de azt hiszem, így is megalapozott véleményt tudok róla mondani.




Általánosságban elmondható róla, hogy egy egyszerű, tubusos csomagolást kapott, amit könnyen lehet nyitni- zárni. 50 ml-es kiszerelésű, és az ára nagyjából 3.500 Ft környékén mozog. 2 színben kapható, én végül, hosszas hezitálás után a világosabb mellett döntöttem. Azért ment nehezen a színválasztás, mert még a világosabb színt is sötétnek találtam az arcomhoz, de úgy voltam vele, hogy, ha csak egy kicsit is hasonlít a koreai testvéreihez, idomulni fog a saját bőrszínemhez. Ez végül be is igazolódott.

Közelebbről megvizsgálva az első, ami feltűnik, az az illata. Nem tudnám megmondani pontosan, hogy mihez hasonlít, de olyan édeskés- citrusos illata van, ami az arcra felkenve pár perc alatt elillan, tehát abszolút nem zavaró.

Az állaga sűrűbb, mint egy normál hidratáló krémnek, de nem annyira, mint pl. egy alapozónak, vagy a többi BB krémnek.



Használat közben nyújtott teljesítményéről nem tudok 100%-ig pozitívan nyilatkozni, de azt azért mindenképpen megjegyezném, hogy kevert-zsíros bőröm van, ami, mint tudjuk, nem egy egyszerű eset. 

Ennél a krémnél én azt tapasztaltam, hogy az arcra felkenve először egy vizes érzést kelt, majd miután jobban beledolgozom a bőrömbe, enyhén ragadóssá válik. Száradást követően kissé fényes, és ez az a tulajdonsága, ami miatt nem lopta be magát a szívembe. Fedését tekintve gyengének mondanám, inkább egy színezett nappali arckrémhez tudnám hasonlítani.



A jobb szemléltetés érdekében készítettem pár előtte- utána fényképet. Az első képen semmi nincs az arcomon, a másodikon pedig már a Garnier BB krémmel "szerepelek". Alapjában véve nincs sok bőrhibám, de szerintem ez a krém azt a minimálisat sem tudta teljes mértékben kezelni. A harmadik képen a MAC Studio Fix-ével és a Buff nevű bronzosítójával hoztam vállalható formába az arcom. 

Összességében nekem az a tapasztalatom, hogy zsíros bőrűeknek nem a legjobb választás ez a krém, de ettől függetlenül a többi bőrtípuson jól működhet. Ha mégis a megvásárlása mellett döntünk, én mindenképpen javaslom hozzá púder beszerzését is. 

Nektek mi a véleményetek a BB krémekről? Próbáltátok már valamelyiket?  


Címkék: , , ,

2 megjegyzés:

Időpont: 2012. március 21. 18:11 , Anonymous Névtelen írta...

Nekem is kevert bőröm van. Én először még tavaly nyáron vettem meg a Skinfood Aloe BB krémet. Bevált csak az árfolyam változás miatt drágább lett, ezért gondoltam egy próbát megér a Garnier krémje. Nem mondanám, hogy rossz. Egy kicsit kevésbé fed a Garnier krémje. Amúgy nem rossz.

Talán az a titka a Garnier krémnek, hogy keveset kell belőle használni, meg én nem szoktam alá hidratálót külön kenni. Egy kicsit így is fényesedik a T-vonalban, de sajnos nekem mindentől fénylik.

 
Időpont: 2012. március 21. 22:49 , Blogger Viki írta...

A Skinfood is ennyire "fényessé" tette az arcod? Engem nagyon zavar, hogy csillogok tőle még télen is, bele se merek gondolni, hogy mi lenne nyáron. Lehet kipróbálom majd úgy, hogy kenek alá mattító krémet.

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal