2014. október 16., csütörtök

TOP 5 ŐSZI KARÓRA MARK MADDOXTÓL


Akik már régebb óta követik a blogot, azok tudhatják, hogy mennyire rajongok a Mark Maddox órákért. Tavaly sikerült is két gyönyörűséges darabot megszereznem tőlük, amiket azóta is nagy becsben tartok. Egy év után még semmiféle kopás nincs az órákon, szóval én továbbra is úgy gondolom, hogy megéri 'beruházni' egy Mark Maddox-ra, mert amellett, hogy divatosak és jó minőségűek, nem kell egy vagyont kiadni értük. A mostani szezonban jó pár csodaszép darabbal bővült a kollekció, amiből most a személyes kedvenceimet szeretném Nektek megmutatni, öt különböző stílusban.


Úgy gondolom, hogy a legegyszerűbb összeállítások azok, amelyeknél leginkább a jól megválasztott kiegészítő teszi fel az i-re a pontot. Én egy hétköznapi szetthez mindenképpen egy letisztult és egyszerű darabot választanék. Egy olyan örök darabot, mint például ez az ezüst számlapos kronográf óra.


A klasszikus outfitekhez klasszikus kiegészítők dukálnak és a Mark Maddox kínálatában ilyen darabokat is találunk. Az én kedvencem például ez a hosszúkás, téglalap alakú számlapos óra, ami szerintem simán megállná a helyét különleges alkalmakkor is.


A nőies vonal kedvelőinek biztosan nagy kedvence lesz ez az eredeti Swarovski kristályokkal díszített rose gold óra, ami a maga egyszerű és letisztult bájával tökéletes kiegészítője lehet bármilyen magassarkús összeállításnak.


Az új kollekció számomra legkedvesebb darabja ez a gyönyörűséges fehér-arany színkombinációjú óra, amit én leginkább kifinomult, elegáns ruhadarabokhoz tudok elképzelni.


Természetesen azok is találhatnak kedvükre valót az új kollekcióban, akik inkább a vagányabb stílust kedvelik. Ez a kék számlapos, arany színű óra például bátran bevethető egy extravagánsabb outfitben is.



Nektek, hogy tetszenek az új kollekció darabjai? Szívesen viselnétek őket? Melyik a kedvencetek?




A képek forrása: Pinterest, Lookbook

Címkék: , , , , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2014. október 17. 20:20 , Blogger Szandra - For Her blog írta...

Én is szemezek már egy ideje a Mark Maddox órákkal, mert tényleg nagyon szépeket lehet kapni viszonylag olcsón :). Nekem az 5 közül a Casual chic és a Power woman tetszik a legjobban.

 
Időpont: 2014. október 18. 13:04 , Blogger ThisGirlLovesChic írta...

i love the watches

This Girl Loves Chic 

Facebook : ThisGirlLovesChic 

YOTUBE : ThisGirlLovesChic 





xx

 
Időpont: 2014. október 25. 10:40 , Blogger Viki írta...

Abszolút egyet értek veled Szandra. Nekem már tavaly sikerült felfedeznem a márkát, de még most is teljesen a bűvkörében vagyok, annyira klassz órákat kínálnak. Ha most vásárolnék tőlük, megint nehezen menne a választás, mert a Casual chic, a Simply elegant és a Super cool darabok is nagyon tetszenek. Tavaly én is gondolkodtam amúgy egy rose gold órán, de aztán úgy voltam vele, hogy előbb inkább beszerzek egy ezüstöt meg egy aranyat, mert azokat mindennel lehet kombinálni, aztán harmadikként majd jöhet egy rose gold. De az az igazság, hogy most is inkább aranyat választanék helyette. :D

 
Időpont: 2014. október 25. 10:43 , Blogger Viki írta...

I'm glad that you love them. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal