2014. október 14., kedd

PIXIBOX | 2014. OKTÓBER


Amikor megjelentek az első hírek a PIXIBOX szülinapi kiadásáról, eldöntöttem, hogy most, ha törik, ha szakad, én bizony megszerzek magamnak egy dobozt. A korábbi sikertelenségek után, most nagyon könnyen ment a rendelés, de azért így is nagy szerencsém volt, mert nyitás után 15 perccel az összes dobozka elfogyott. A visszaigazoló email után már csak várnom kellett a szerdát, ugyanis akkor indultak útjukra a dobozkák.

A korábbi kiadásokkal ellentétben a szülinapi dobozok 3 verzióban készültek. A NAOBAY, Eucerin, Schwarzkopf Professional BC és NYX 'alaptermékek' mellett Tony&Guy, ARTDECO vagy Beyu került még pluszban a dobozba, meg persze egy-egy parfümminta, amiből szintén többféle volt. És volt néhány (ha jól tudom 20) szerencsés emberke, akiknek a dobozában ezeken felül elrejtettek még egy-egy Tony&Guy hajápoló terméket. Sajnos én nem voltam köztük, de azért nem panaszkodom, mert így is jó pár izgalmas termék került hozzám.


Ahogy láthatjátok, nekem egy ARTDECO-s dobozkát sikerült kifognom, amiben - többek között - egy csodaszép ezüst színű, fényesen csillogó Glam Couture szemhéjpúder lapult. Az igazat megvallva engem alapvetően nem nagyon tudnak meghatni a szemfestékek, ez viszont egy pillanat alatt levett a lábamról. Elképesztően jó minőségű, a textúrája krémes és selymes, a pigmentáltsága pedig zseniális. Mondjuk nem egy hétköznapi darab, az biztos, de egy alkalmi sminkhez szerintem tökéletes lesz.

NYX termékpalettájából nekem egy Round rúzst sikerült kifognom, méghozzá a Summer Love nevű nude árnyalatot, ami annyira világos az én arcomhoz, hogy úgy nézek ki vele, mint egy hulla. Egyébként nagyon kellemes az állaga, de sajnos a színe miatt számomra felejtős. Az viszont most már biztos, hogy ha legközelebb eljutok egy NYX pulthoz, vetek egy pillantást a többi Round rúzsra, mert a formula engem abszolút meggyőzött.

Parfümből hozzám a Lanvin Me-ből került egy 2 ml-es kiszerelés, amiből mintha pár fújásnyi már hiányzott volna. Mondjuk nem igazán bánom, mert tavaly Karácsonykor kaptam belőle egy mintát a Douglasban és már akkor sem tetszett az illata, úgyhogy szerintem ezt tovább adom Húgomnak, hozzá úgy is közelebb állnak a hasonló illatok.

A NAOBAY termékeknek nagyon örülök, ugyanis már azóta szerettem volna kipróbálni őket, amióta először hallottam róluk a Facebookon. Bár igaz, hogy a mostani arcápolási rutinom úgy tűnik, elég jól működik, azért mindenképpen ki fogom próbálni az arctisztító tejet és az oxigenizáló arcápoló krémet, amikből egy-egy 30 ml-es kiszerelés került a dobozba.

Szintén hasznosnak tűnik a Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Rose hajolaj (5 ml) és a haj- és fejápoló sampon (30 ml). Nemrég meséltem Nektek arról, hogy milyen ramaty állapotban van a hajam, és most éppen igyekszem megtalálni azokat a termékeket, amikkel javítani tudnék a helyzeten, úgyhogy nagyon örülök, hogy ezeket is kipróbálhatom. Azt mondjuk nem tudom, hogy ez az 5 illetve 30 ml hány mosásra lesz elég, de talán pont ők fognak megoldást nyújtani a problémámra. 

Az Eucerin pH5 kézkrém tulajdonképpen nem is jöhetett volna jobbkor, ugyanis lassan amúgy is keresnem kellett volna egy utazó méretű kézkrémet a táskámba. Ugyan a tavalyi szezonból még megmaradt egy tubus a The Body Shop mézeskalácsos mini kézkréméből, de azt inkább a Karácsonyi időszakra tartogatom. Az első használat után egészen jónak tűnik az Eucerin kréme, kellemesen hidratálja a bőrt, bár az igaz, hogy most még nincs is különösebben kiszáradva, de nagyon bízom benne, hogy hosszú távon is működni fog. 

Ráadásként került még a dobozba egy 2.000 Ft értékű kedvezménykupon, amit panyizsuzsi ékszerekre lehet felhasználni 10.000 Ft feletti vásárlás esetén. Zsuzsi nagyon szép üveg ékszereket készít, és ebből az összegből pl. egy bogyó-gömb fülbevaló már kijön, de nem hiszem, hogy mostanában ekkora összeget el fogok költeni ékszerre.


Összességében egy kicsit vegyesek az érzéseim ezzel a PIXIBOX-szal kapcsolatban. Egyrészt örülök, mert nagyon szuper termékeket tudok általa kipróbálni (a NAOBAY termékeit teljes áron nem biztos, hogy megvettem volna magamtól), másrészt viszont az igazat megvallva titkon azt hittem, hogy - szülinapi kiadás lévén - egy kicsit nagyobb durranás lesz. Ár/érték arányban egyébként teljesen rendben van a doboz, viszont nem vagyok biztos benne, hogy a következő kiadásnál harcba szállok egy dobozkáért.



Nektek, hogy tetszik a szülinapi kiadás? Ti is lecsaptatok rá? 



Címkék: , , , ,

4 megjegyzés:

Időpont: 2014. október 14. 22:12 , Blogger Gabica írta...

Próbáld ki úgy a rúzst, hogy valamilyen szájfényt kensz rá :)
Nekem csak 1-2 darab van most ebben a dobozban, ami tetszik, örülök, hogy nem vettem meg :)

 
Időpont: 2014. október 15. 12:22 , Anonymous panyizsuzsi írta...

Köszönöm, hogy megemlítetted a panyizsuzsit!

 
Időpont: 2014. október 25. 10:50 , Blogger Viki írta...

Hát sajna szájfénnyel sem az igazi. :/
Az az igazság, hogy eddig mindig sikerült lebeszélnem magam a dobozról, de most úgy voltam vele, hogy szülinapi kiadás, biztosan nagy durranás lesz. Aztán egy picit csalódtam, de így legalább már biztos, hogy többé nem fogok elcsábulni rá. :)

 
Időpont: 2014. október 25. 10:50 , Blogger Viki írta...

Ez csak természetes! ^^

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal