2014. október 19., vasárnap

NEW IN... | 6. BEAUTY

Idén ősszel nem igazán készültem a Glamour-napokra, ugyanis mostanában sminktermékek és ruhák helyett inkább lakberendezési dolgokat vásárolok. Persze azért így is sikerült szert tennem néhány beauty újdonságra, így kipipálva jó néhány tételt a kívánságlistámról.


A lista második tétele volt a Douglas szépségdoboza, a Box-of-beauty, amiről már be is számoltam Nektek egy korábbi posztban. A dobozban lévő 212 VIP Rosé azóta is nagy kedvencem, a másik nagy meglepetés pedig a Tony&Guy sérült hajra való balzsam, amit egyszerűen imádok. Annyira puha, fényes és könnyen fésülhető lesz tőle a hajam, hogy biztosan meg fogom venni teljes méretben is, ha ez a mini kiszerelés elfogy. Az adagolása mondjuk egy agyrém, de ilyen teljesítményért megéri küzdeni. A dobozt egyébként a Douglas parfümériákban lehet(ett) megvásárolni 3.990 Ft-ért.

Egy másik szépségdobozra is sikerült lecsapnom ebben a hónapban, ami lemaradt a képről, ez pedig nem más, mint a Pixibox. Első nekifutásra egy picit csalódott voltam, aztán ahogy teltek-múltak a napok, és egyre többet nézegettem a dobozkát, egyre jobban kezdtem megbarátkoznia a tartalmával. Ha lemaradtatok volna, akkor itt meg tudjátok nézni, hogy mi volt a 2. szülinapi kiadásban.


Szintén kívánságlistás darab volt az Intimately Beckham parfüm, amit egy középiskolai osztálytársnőmtől 'kívántam meg'. Sajnos egyáltalán nem olyan az illata, mint amire emlékeztem (úgy tűnik, az idő tényleg sok mindent megszépít), de azért szerintem így is el fogom fújkálni. Több webáruházból is be lehet szerezni ezt a parfümöt, én az eMAG-ról rendeltem, ahonnan még mindig 3.390 Ft-ért lehet megvásárolni, ingyenes postával.


Nemrégiben érkezett tesztelésre egy csomag a Born Pretty Store-tól, amiben egy télies water nail decals, egy arany és ezüst füstfólia-szett illetve 12 különböző színű nagyméretű glitter volt. Első blikkre minden nagyon szimpatikus, már alig várom, hogy végre kipróbálhassam és 'akció közben' is megmutathassam Nektek ezt a sok szépséget. 


Az őszi kívánságlistás bejegyzésben említettem, hogy elfogyott a kedvenc Batiste szárazsamponom, így kellett valami utánpótlást keresnem. Eredetileg egy újabb flakon Batiste vagy egy OSIS+ volt tervben, de aztán megláttam a DM-ben a Dove szárazsamponját, és úgy gondoltam, teszek vele egy próbát. Utólag egy kicsit bánom, hogy nem voltam körültekintőbb és nem olvastam el több véleményt/tesztet erről a termékről, mert sajnos egyáltalán nem vált be. Nem tudom, hogy csak én fogtam-e ki rossz darabot, de olyan, mintha csak szimplán 'illatosított levegő' lenne benne. Az illata engem az izzadásgátlóra emlékeztet, egy picit ez is zavar benne, de az azért jobban, hogy konkrétan semmit nem csinál a hajammal. És sajnos az ára is elég borsos, ha jól emlékszem akciósan 1.500 Ft környékén volt.


Szeptember végén egy kedves barátommal Prágába utaztunk egy napra, ahonnan két beauty szépséggel tértem haza. Az egyik egy sötétvörös UMA márkájú matt finisű szájfény, amit egyszerűen imádok, azóta konkrétan le sem lehet rólam robbantani. A másik pedig egy Gabriella Salvete - Stars enamel pink homoklakk, ami telis-tele van apró kékeszöld csillámokkal. Bár nem kimondottan egy őszi szín, hamarosan több képet is mutatok majd róla itt a blogon.


Néhány hete alkalmam nyílt kipróbálni néhány Marokkói argánolajos terméket a Dr. Organic-tól. A csomagban egy kéz- és körömápoló balzsam, egy tusfürdő és egy Body Soufflé érkezett, amiket azóta bőszen tesztelgetek, és hamarosan bővebben is beszámolok majd róluk itt a blogon. Elöljáróban annyit azért elárulok, hogy isteni illatuk van, és nem hiábavaló a körülöttük lévő hype. A Dr. Organic termékeket a Müller drogériákban tudjátok beszerezni a natúr kozmetikumok polcain nagyjából 1.500 - 2.500 Ft-os áron.


Facebookon már említettem Nektek, hogy a hónap elején egy szuper napot töltöttem a L'Oreal főhadiszállásán, ahol megrendezésre került a 2. L'Oreal Blogger Day. Rengeteg fantasztikus előadáson vehettünk részt, ahol bemutatták a hamarosan megjelenő újdonságokat, majd egy workshop keretein belül ki is próbálhattuk őket. Eszméletlenül sok élménnyel gazdagodtam, úgyhogy hamarosan jön majd erről egy 'kis' beszámoló, illetve arról a rengeteg termékről, ami a goodie bag-ben lapult. Többek között a L'Oreal Dual Stylerz hajformázóról, az Acqua di Gioia parfümről, a Garnier micellás vízről, a Lancome Grandiose szempillaspirálról, a L'Oreal Nutri-gold arcápoló olajról, a Vichy Dercos Neogenic samponról és a Kérastase V.I.P. multifunkciós szárazsamponról is olvashattok majd nálam a közeljövőben.

Azt hiszem így a poszt végére érthető, hogy a Glamour napokon miért csak egy hatalmas doboz gumicukrot vásároltam. :D


Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Nektek miket sikerült beszereznetek a Glamour napokon, úgyhogy ha készült róla kép vagy poszt, nyugodtan osszátok meg kommentben.



Címkék: , , ,

11 megjegyzés:

Időpont: 2014. október 19. 11:22 , Blogger Kamilla írta...

Sajnálom, hogy a Dove szárazsampon nem jött be neked, nekem az a kedvencem :)

 
Időpont: 2014. október 19. 12:00 , Blogger Megaera írta...

Hű, mennyi szépség! :)

 
Időpont: 2014. október 19. 12:01 , Blogger Unknown írta...

Nagyon szuperek a körmös díszek és az armani parfüm... a kedvencem! (a micellás vízzel együtt) :D :)

 
Időpont: 2014. október 19. 12:25 , Blogger Pretty Bunny írta...

A batiste szarazsampon tényleg jo, megeri venni ha olyan helyen jarsz, eleg sokaig eleg is. En meg nyaron vettem, juniusban es meg tart, pedog heti 1x azert legalabb hasznalom. Draganak se olyan draga, szerintem megeri az arat, es baromi jo illatokban es csomagolasokban elerheto, imadnam h itthon is lehetne kapni :D

 
Időpont: 2014. október 19. 19:12 , Blogger Anna írta...

Klassz dolgokat szereztél be. :)

 
Időpont: 2014. október 21. 22:00 , Blogger Kata - mosolyrecept.blogspot.hu írta...

A Dr. Organic termékekre nagyon kíváncsi vagyok, várom a tesztet róluk! :-)

 
Időpont: 2014. október 25. 10:30 , Blogger Viki írta...

Jajj, én is annyira sajnálom, pedig azért nem volt olcsó. :/

 
Időpont: 2014. október 25. 10:31 , Blogger Viki írta...

Hamarosan manikűrben is megmutatom majd a körmös díszeket, az az arany füstfólia egy csoda... de komolyan. :D

 
Időpont: 2014. október 25. 10:32 , Blogger Viki írta...

Abszolút egyetértek. Legközelebb, ha látok valahol, biztos, hogy jól feltankolok belőle, mert eddig nekem az vált be a legjobban. :)

 
Időpont: 2014. október 25. 10:32 , Blogger Viki írta...

Köszi Moon Angel. ^^

 
Időpont: 2014. október 25. 10:35 , Blogger Viki írta...

A tusfürdőt és a kézkrémet intenzíven használom, és egyszerűen imádom őket. A testvaj még nem került elő túl sokszor, úgyhogy annak a tesztjére még várni kell egy picit, de ami késik, nem múlik. :)

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal